Traktorska kosilica solo® by AL-KO T 15-103.7 HD-A

Broj. art.:: 127418
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Maksimalna udobnost zahvaljujući preglednom upravljanju
  • Opcionalno malčiranje s pomoću nastavka za malčiranje
  • Pouzdani mehanizam za košnju s 2 noža i kugličnim ležajevima
  • Široki kotači za optimalno napredovanje u košnji
  • Jednostavna pregradnja za zimske radove (s daskom za snijeg)

Otkrijte lijepe strane košnje uz naše traktorske kosilice solo® by AL-KO. Traktorska kosilica T15-103.7 HD-A Comfort idealan je partner za velike vrtove.


Traktorska kosilica T15-103.7 HD-A Comfort

Kvalitetne komponente razvijene u Njemačkoj, a proizvedene u Austriji: to je traktorska kosilica T15-103.7 HD-A Comfort. Velike površine ovom se traktorskom kosilicom mogu pokositi učinkovito, ali prije svega udobno. Bogata ponuda pribora za traktorsku kosilicu, kao što su malčer, deflektor, daske za snijeg i još mnogo toga ta dio za košnju koji se lako demontira čine ju multitalentom za ljetne, ali i zimske radove. Za sve koji traži traktorsku kosilicu za skoro svaku namjenu, ovaj će proizvod biti pun pogodak.


Tehnički detalji za traktorsku kosilicu T15-103.7 HD-A Comfort

Naša je kosilica za velike površine iz serije Comfort sa svojom je radnom širinom od 103 cm savršena za učinkovitu i brzu košnju vrtova. Traktorsku kosilicu T15-103.7 HD-A Comfort pokreće jaki AL-KO Pro motor od 7,5 kW– robustno i s malo vibracija. Visina košnje lako se u jednom potezu podešava u 6 visina od 30 mm do 80 mm. Dio za košnju od čeličnog lima s kugličnim ležajevima ima dva noža za čisto rezanje trave i vrlo se lako demontira. Na prednjoj strani traktorske kosilice T15-103.7 HD-A Comfort osim toga se zimi može montirati daska za snijeg. Posebno veliki kotači od 18" na svakoj se podlozi i na gotovo svakom terenu brinu za optimalnu trakciju i pokretljivost. Izravno iz podesivog vozačkog sjedala s pomoću teleskopske ručice može se isprazniti prihvatna košara od 220 l. Dodatnu prednost u pogledu komfora nude upravljač koji dobro leži u ruci, akustični signal u slučaju pune prihvatne košare i pregledni upravljački elementi.


Gdje mogu kupiti traktorsku kosilicu T15-103.7 HD-A Comfort i alternative

Trakorsku kosilicu solo® by AL-KO T 15-103.7 HD-A možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Traktorska kosilica T15-103.7 HD-A Comfort idealan je partner za košnju velikih travnatih površina. Udobno, učinkovito i s vrhunskim rezultatima: s njom ćete otkriti lijepe strane košnje. Ako trebate traktorsku kosilicu s još većom rezervnom snage, preporučamo vam traktor T 16-103.7 HD V2. Naš savjet: s bogatim asortimanom opreme traktorska kosilica solo® by AL-KO pravi je sveznalica koji će svoj posao obavljati zimi i ljeti.


Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > pročitajte više

Vaše prednosti

Udoban uspon

Udoban uspon

Naše traktorske kosilice radi lakšeg uspinjanja i silaska imaju specijalnu komfornu konstrukciju i nogama pružaju ogromnu slobodu.

Acoustic fill level indicator

Acoustic fill level indicator

The large-volume gras catcher box warns the user with an acoustic signal as soon as the box is full.

Posebno snažan okvir

Posebno snažan okvir

Dugovječan okvir otporan na deformacije i vrlo stabilan – usprkos najvećim opterećenjima. Dobro osmišljena konstrukcija za zaštitu od pomičnih ugrađenih dijelova.

Istaknuti dizajn

Istaknuti dizajn

Markantan izgled, jasno vođene linije i izuzetno dobra obrada naše traktorske kosilice čine magnetima za poglede - i to trajno.

Tehnički podatci

Marka solo by AL-KO
Snaga kW 7.5 KW
Radna širina u cm 103 CM
Radna širina, cm 103 CM
Model motora 024
Vrsta motora 4-taktni
Motor ccm 452
Motor o/min 2450
Broj cilindara motora 1
Električni start DA
Automatski prigušivač dostupan NE
Proizvodna linija COMFORT pro
Duljina u cm bez pakiranja 239 CM
Visina u cm bez pakiranja 114 CM
Širina u cm bez pakiranja 110 CM
Električno pražnjenje koša NE
Promjer prednjeg kotača, " 15X6.0-6
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 100
snaga uređaja u kW 7.5
Vrsta spojke noža elektromagnetski
Neto težina u kg 230 KG
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
Pogon Nožni hidrostat T3
Broj noževa 2 ST
s prihvatnom košarom DA
Malčiranje Opcionalno
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 98
Skupljanje DA
Brzina unatrag maks. km/h 4 KMH
Košara s prikazom punjenja DA
Reflektor Opcionalno
Prihvatna košara, l 220 L
Promjer stražnjeg kotača, " 18X8.5-8
K vrijednost (m/s^2) 2
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 90
Bočno izbacivanje NE
Vrsta reznog mehanizma standardno
materijal prihvatne košare Plastika/platno
Brzina naprijed maks.km/h 9 KMH
Vrsta prikaza nema
Vibracije ahw, m/s^2 4
GT_DIFFERENZIALSPERRE NE
Povezivanje nema
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Upute za uporabu Preuzmi (0.00 B)
Preuzmi (0.00 B)
Preuzmi (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.