Traktorska kosilica solo by AL-KO T 15-93.9 HDS-A Comfort

Br. art.:: 127574 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Maksimalna udobnost zahvaljujući preglednom upravljanju
  • Opcionalno malčiranje s pomoću nastavka za malčiranje
  • Pouzdani mehanizam za košnju s 2 noža i kugličnim ležajevima
  • Široki kotači za optimalno napredovanje u košnji
  • Jednostavna pregradnja za zimske radove (s daskom za snijeg)

Otkrijte lijepe strane košnje uz naše traktorske kosilice solo by AL-KO. Traktorska kosilica T 15-93.9 HDS-A Comfort idealan je partner za srednje velike vrtove.


Traktorska kosilica 15-93.9 HDS-A Comfort

Kvalitetne komponente razvijene u Njemačkoj, a proizvedene u Austriji: to je traktorska kosilica 15-93.9 HDS-A Comfort. Velike površine ovom se traktorskom kosilicom mogu pokositi učinkovito, ali prije svega udobno. Bogata ponuda pribora za traktorsku kosilicu, kao što su malčer, deflektor, daske za snijeg i još mnogo toga ta dio za košnju koji se lako demontira čine ju multitalentom za ljetne, ali i zimske radove. Za sve koji traži traktorsku kosilicu za skoro svaku namjenu, ovaj će proizvod biti pun pogodak.


Tehnički detalji za traktorsku kosilicu T 15-93.9 HDS-A Comfort

Početni model traktorskih kosilica iz serije Comfort sa svojom je radnom širinom od 95 cm savršen za učinkovitu i brzu košnju vrtova. Traktorsku kosilicu T 15-93.9 HDS-A Comfort pokreće jaki AL-KO Pro 450 motor od 8,5 kW. Visina košnje lako se u jednom potezu podešava u 6 visina od 30 mm do 80 mm. Dugovječni dio za košnju od čeličnog lima ima dva noža za čisto rezanje trave i vrlo se lako demontira. Na prednjoj strani traktorske kosilice T 15-93.9 HDS-A Comfort osim toga se zimi može montirati daska za snijeg. Posebno veliki kotači od 18" na svakoj se podlozi i na svakom terenu brinu za dobro prianjanje i napredovanje. Pokošenu travu ova traktorska kosilica izbacuje bočno. Dodatnu prednost u pogledu komfora nude upravljač koji dobro leži u ruci i pregledni upravljački elementi.


Gdje mogu kupiti traktorsku kosilicu T 15-93.9 HDS-A Comfort i alternative

Zahvaljujući premium usluzi dostave specijaliziranih prodavača AL-KO traktorska kosilica solo by AL-KO T 15-93.9 HDS-A Comfort bit će vam dostavljena kući montirana, pa ćete moći početi s košnjom.Traktorska kosilica T 15-93.9 HDS-A Comfort idealan je partner za košnju velikih travnatih površina. Udobno, učinkovito i s vrhunskim rezultatima: s njom ćete otkriti lijepe strane košnje. Ako tražite traktorsku kosilicu radne širine od 103 cm, preporučamo vam traktorsku kosilicu T16-103.7 HD V2 Comfort. Naš savjet: s bogatim asortimanom opreme traktorska kosilica solo by AL-KO pravi je sveznalica koji će svoj posao obavljati zimi i ljeti.


Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo by AL-KO proizvode isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina.

Tehnički podatci

Funkcija 2u1
Bočno izbacivanje DA
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
Vrsta prikaza nema
Vrsta spojke noža elektromagnetski
Primer NE
Malčiranje DA
Reflektor Opcionalno
Pogon Nožni hidrostat T2
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Električni start DA
Skupljanje NE
Proizvodna linija COMFORT pro
Promjer stražnjeg kotača, " 18X8.5-8
Automatski prigušivač dostupan NE
Model motora 024
Marka solo by AL-KO
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Vrsta reznog mehanizma standardno
Vrsta motora 4-taktni
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.