Traktorska kosilica solo® by AL-KO T 15-95.6 HD-A

Broj. art.:: 127367
allProductsDisabled uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Brza košnja zahvaljujući dijelu za košnju od 95 cm
  • Upravljački elementi lako su dostupni iz sjedala
  • Velika prihvatna košara s akustičnim signalom razine punjenja
  • Udobno i podesivo vozačko sjedalo
  • Mehanizam za košnju s kugličnim ležajevima i malo vibracija s motorom od 7,7 kW

Razvijeno u Njemačkoj, proizvedeno u Austriji. T15-95.6 HD A vam nudi stabilne komponente i vrhunsku kvalitetu. To su traktorske kosilice marke solo® by AL-KO.


Traktorska kosilica T15-95.6 HD A

Ako ste jednom sjedili na traktorskoj kosilici marke AL-KO, više nikad nećete htjeti drugačije kositi travu. Razvijeni u Njemačkoj, a proizvedeni u našoj tvornici u austrijskom Obdachu ovi traktori marke AL-KO objedinjuju kvalitetne materijale i sofisticiranu tehniku te su stoga savršeni partner za košnju velikih travnatih površina. Snažni motori i maksimalan komfor: to su traktorske kosilice marke AL-KO. Njihova posebna prednost: uz raznovrsnu opremu i proširenja za traktorsku kosilicu kao što su npr. malčer, deflektor ili daske za snijeg, svoju ćete traktorsku kosilicu moći koristiti svestrano.


Tehnički detalji za traktorsku kosilicu T15-95.6 HD A

Početni model s prvorazrednim omjerom kvalitete i cijene. Visina košnje lako se podešava u 7 visina od 30 mm do 90 mm. Uz 95 cm široki dio za košnju s dva noža učinkovito se kose i veliki vrtovi. Zimi se dio za košnju u nekoliko poteza može skinuti radi održavanja odn. korištenja traktora za čišćenje snijega.
Robusni i na torziju otporni okvir C profila u kombinaciji s dijelom za košnju s kugličnim ležajevima i malo vibracija osigurava dugačak vijek traktorske kosilice solo® by AL-KO T15-95.6 HD A. Papučice za vožnju unaprijed i unatrag smještene jedna pokraj druge za intuitivnu vožnju s hidrostatskim pogonom. Na ovu se trakorsku kosilicu opcionalno može montirati i prednji odbojnik. Udobno sjedalo može se individualno stupnjevito podešavati. Stražnji kotači od 20" osiguravaju dobro napredovanje na svakom terenu i na svakoj podlozi.


Gdje mogu kupiti T15-95.6 HD A i alternative

Traktorsku kosilicu solo® by AL-KO T15-95.6 HD A može vam dostaviti specijaliziranji prodavač tvrtke AL-KO i odmah se možete baciti na košnju: to omogućava naša premium usluga dostave. Još danas stupite u novu eru košnje i u našoj internetskoj trgovini naručite traktorsku kosilicu solo® by AL-KO T15-95.6 HD A.
Ako želite traktorsku kosilicu s Briggs&Stratton Intek motorom, preporučamo vam T16-95.6 HD V2. Naš savjet: s bogatim asortimanom opreme traktorska kosilica solo® by AL-KO pravi je sveznalica koji će svoj posao obavljati zimi i ljeti.


Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: naše proizvode marke solo® by AL-KO isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > pročitajte više

Vaše prednosti

Naše traktorske kosilice radi lakšeg uspinjanja i silaska imaju specijalnu komfornu konstrukciju i nogama pružaju ogromnu slobodu.

Zahvaljujući po jednoj papučici za vožnju unaprijed i unatrag brza košnja je vrlo intuitivna.

Zahvaljujući ergonomskom, posebno širokom vozačkom sjedalu čak i košnja velikih površina pričinjava zadovoljstvo. Sjedalo se vrlo lako pomiče unaprijed ili unatrag.

Upravljač spušten prema dolje ne podsjeća samo na trkaće vozilo: s njim ćete itekako dobro kontrolirati svoju traktorsku kosilicu.

Velika prihvatna košara s akustičnim prikazom punjenja i integriranim reflektorom upozorava korisnike čim je prihvatna naprava puna.

Dugovječan okvir otporan na deformacije i vrlo stabilan – usprkos najvećim opterećenjima. Dobro osmišljena konstrukcija za zaštitu od pomičnih ugrađenih dijelova.

Posebno široke gume na svakoj podlozi osiguravaju optimalnu trakciju, pa ne ostavljaju trag.

Markantan izgled, jasno vođene linije i izuzetno dobra obrada naše traktorske kosilice čine magnetima za poglede - i to trajno.

Ako se isprazni, osamlitarski spremnik goriva jednostavno se i brzo može ponovno napuniti pomoću vanjskog poklopca spremnika.

Tehnički podatci

Snaga kW 7.7 KW
Marka solo by AL-KO
Proizvodna linija PREMIUM pro
Radna širina u cm 95 CM
Radna širina, cm 95 CM
Model motora 024
Motor ccm 452
Vrsta motora 4-taktni
Motor o/min 2600
Broj cilindara motora 1
Električni start DA
Automatski prigušivač dostupan NE
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
Za površine do qm 7000
Promjer stražnjeg kotača, " 20X10.0-8
Duljina u cm bez pakiranja 251 CM
Povezivanje nema
Vrsta spojke noža elektromagnetski
Skupljanje DA
Broj noževa 2 ST
Reflektor Opcionalno
GT_DIFFERENZIALSPERRE NE
Električno pražnjenje koša NE
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 90
Neto težina u kg 247 KG
Vrsta prikaza nema
Malčiranje Opcionalno
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 98
Košara s prikazom punjenja DA
snaga uređaja u kW 7.7
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 100
materijal prihvatne košare Plastika/platno
Pogon Nožni hidrostat T3
Brzina naprijed maks.km/h 9 KMH
Promjer prednjeg kotača, " 15X6.0-6
Vrsta reznog mehanizma standardno
K vrijednost (m/s^2) 2
Vibracije ahw, m/s^2 4
Brzina unatrag maks. km/h 4 KMH
Širina u cm bez pakiranja 100 CM
Prihvatna košara, l 310 L
Bočno izbacivanje NE
Visina u cm bez pakiranja 117 CM
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
s prihvatnom košarom DA
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Preuzmi 2 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.