Traktorska kosilica solo® by AL-KO T 15-95.6 HD-A

Broj. art.:: 127367
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Brza košnja zahvaljujući dijelu za košnju od 95 cm
  • Upravljački elementi lako su dostupni iz sjedala
  • Velika prihvatna košara s akustičnim signalom razine punjenja
  • Udobno i podesivo vozačko sjedalo
  • Mehanizam za košnju s kugličnim ležajevima i malo vibracija s motorom od 7,7 kW

Razvijeno u Njemačkoj, proizvedeno u Austriji. T15-95.6 HD A vam nudi stabilne komponente i vrhunsku kvalitetu. To su traktorske kosilice marke solo® by AL-KO.


Traktorska kosilica T15-95.6 HD A

Ako ste jednom sjedili na traktorskoj kosilici marke AL-KO, više nikad nećete htjeti drugačije kositi travu. Razvijeni u Njemačkoj, a proizvedeni u našoj tvornici u austrijskom Obdachu ovi traktori marke AL-KO objedinjuju kvalitetne materijale i sofisticiranu tehniku te su stoga savršeni partner za košnju velikih travnatih površina. Snažni motori i maksimalan komfor: to su traktorske kosilice marke AL-KO. Njihova posebna prednost: uz raznovrsnu opremu i proširenja za traktorsku kosilicu kao što su npr. malčer, deflektor ili daske za snijeg, svoju ćete traktorsku kosilicu moći koristiti svestrano.


Tehnički detalji za traktorsku kosilicu T15-95.6 HD A

Početni model s prvorazrednim omjerom kvalitete i cijene. Visina košnje lako se podešava u 7 visina od 30 mm do 90 mm. Uz 95 cm široki dio za košnju s dva noža učinkovito se kose i veliki vrtovi. Zimi se dio za košnju u nekoliko poteza može skinuti radi održavanja odn. korištenja traktora za čišćenje snijega.
Robusni i na torziju otporni okvir C profila u kombinaciji s dijelom za košnju s kugličnim ležajevima i malo vibracija osigurava dugačak vijek traktorske kosilice solo® by AL-KO T15-95.6 HD A. Papučice za vožnju unaprijed i unatrag smještene jedna pokraj druge za intuitivnu vožnju s hidrostatskim pogonom. Na ovu se trakorsku kosilicu opcionalno može montirati i prednji odbojnik. Udobno sjedalo može se individualno stupnjevito podešavati. Stražnji kotači od 20" osiguravaju dobro napredovanje na svakom terenu i na svakoj podlozi.


Gdje mogu kupiti T15-95.6 HD A i alternative

Traktorsku kosilicu solo® by AL-KO T15-95.6 HD A može vam dostaviti specijaliziranji prodavač tvrtke AL-KO i odmah se možete baciti na košnju: to omogućava naša premium usluga dostave. Još danas stupite u novu eru košnje i u našoj internetskoj trgovini naručite traktorsku kosilicu solo® by AL-KO T15-95.6 HD A.
Ako želite traktorsku kosilicu s Briggs&Stratton Intek motorom, preporučamo vam T16-95.6 HD V2. Naš savjet: s bogatim asortimanom opreme traktorska kosilica solo® by AL-KO pravi je sveznalica koji će svoj posao obavljati zimi i ljeti.


Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: naše proizvode marke solo® by AL-KO isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > pročitajte više

Vaše prednosti

You achieve maximum efficiency thanks to the high driving and mowing speed, the wide mowing deck, the MaxAirflow technology for the optimum grass transport into the large-volume 310 litre grass catcher box.

Udoban uspon

Udoban uspon

Naše traktorske kosilice radi lakšeg uspinjanja i silaska imaju specijalnu komfornu konstrukciju i nogama pružaju ogromnu slobodu.

Papučica za vožnju unaprijed i unatrag

Papučica za vožnju unaprijed i unatrag

Zahvaljujući po jednoj papučici za vožnju unaprijed i unatrag brza košnja je vrlo intuitivna.

Podesivo XXL sjedalo

Podesivo XXL sjedalo

Zahvaljujući ergonomskom, posebno širokom vozačkom sjedalu čak i košnja velikih površina pričinjava zadovoljstvo. Sjedalo se vrlo lako pomiče unaprijed ili unatrag.

Sportski upravljač

Sportski upravljač

Upravljač spušten prema dolje ne podsjeća samo na trkaće vozilo: s njim ćete itekako dobro kontrolirati svoju traktorsku kosilicu.

Akustični prikaz punjenja

Akustični prikaz punjenja

Velika prihvatna košara s akustičnim prikazom punjenja i integriranim reflektorom upozorava korisnike čim je prihvatna naprava puna.

Posebno snažan okvir

Posebno snažan okvir

Dugovječan okvir otporan na deformacije i vrlo stabilan – usprkos najvećim opterećenjima. Dobro osmišljena konstrukcija za zaštitu od pomičnih ugrađenih dijelova.

Široke gume za zaštitu trave

Široke gume za zaštitu trave

Posebno široke gume na svakoj podlozi osiguravaju optimalnu trakciju, pa ne ostavljaju trag.

Istaknuti dizajn

Istaknuti dizajn

Markantan izgled, jasno vođene linije i izuzetno dobra obrada naše traktorske kosilice čine magnetima za poglede - i to trajno.

Vanjski nastavak spremnika

Vanjski nastavak spremnika

Ako se isprazni, osamlitarski spremnik goriva jednostavno se i brzo može ponovno napuniti pomoću vanjskog poklopca spremnika.

Tehnički podatci

Snaga kW 7.7 KW
Marka solo by AL-KO
Radna širina u cm 95 CM
Radna širina, cm 95 CM
Model motora 024
Visina reza min/maks. mm 30 - 90 CM
Motor ccm 452
Vrsta motora 4-taktni
Motor o/min 2600
Broj cilindara motora 1
Električni start DA
Automatski prigušivač dostupan NE
Proizvodna linija PREMIUM pro
Duljina u cm bez pakiranja 251 CM
Visina u cm bez pakiranja 117 CM
Širina u cm bez pakiranja 100 CM
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
Brzina naprijed maks.km/h 9 KMH
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Vrsta reznog mehanizma standardno
materijal prihvatne košare Plastika/platno
Pogon Nožni hidrostat T3
Neto težina u kg 247 KG
Promjer prednjeg kotača, " 15X6.0-6
snaga uređaja u kW 7.7
Električno pražnjenje koša NE
Skupljanje DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 100
K vrijednost (m/s^2) 2
Broj noževa 2 ST
Reflektor Opcionalno
s prihvatnom košarom DA
Malčiranje Opcionalno
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Košara s prikazom punjenja DA
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 98
Vrsta spojke noža elektromagnetski
Vibracije ahw, m/s^2 4
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 90
Brzina unatrag maks. km/h 4 KMH
Vrsta prikaza nema
Promjer stražnjeg kotača, " 20X10.0-8
Povezivanje nema
Prihvatna košara, l 310 L
Bočno izbacivanje NE
GT_DIFFERENZIALSPERRE NE
Upute za uporabu Preuzmi (0.00 B)
Preuzmi (0.00 B)
Preuzmi (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.