Traktorska kosilica solo by AL-KO T 16-103.7 HD V2

Broj. art.:: 127444 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Maksimalna udobnost zahvaljujući preglednom upravljanju
  • Opcionalno malčiranje s pomoću nastavka za malčiranje
  • Pouzdani mehanizam za košnju s 2 noža i kugličnim ležajevima
  • Široki kotači za optimalno napredovanje u košnji
  • Akustični signal za pravovremeno pražnjenje košare

Otkrijte lijepe strane košnje uz naše traktorske kosilice solo by AL-KO. Traktorska kosilica T16-103.7 HD V2 Comfort idealan je partner za velike vrtove.


Traktorska kosilica T16-103.7 HD V2 Comfort

Kvalitetne komponente razvijene u Njemačkoj, a proizvedene u Austriji: to je traktorska kosilica T16-103.7 HD V2 Comfort. Velike površine ovom se traktorskom kosilicom mogu pokositi učinkovito, ali prije svega udobno. Bogata ponuda pribora za traktorsku kosilicu, kao što su malčer, deflektor, daske za snijeg i još mnogo toga te dio za košnju koji se lako demontira čine ju multitalentom za ljetne, ali i zimske radove. Za sve koji traži traktorsku kosilicu za skoro svaku namjenu, ovaj će proizvod biti pun pogodak.


Tehnički detalji za traktorsku kosilicu T16-103.7 HD V2 Comfort

Najveća traktorska kosilica iz serije Comfort sa svojom je radnom širinom od 103 cm savršena za učinkovitu i brzu košnju vrtova. Našu radnu životinju T16-103.7 HD V2 Comfort pokreće 2-cilindrični Briggs&Stratton motor od 9,1 kW. Visina košnje lako se u jednom potezu podešava u 6 visina od 30 mm do 80 mm. Dugovječni dio za košnju od čeličnog lima s kugličnim ležajevima ima dva noža za čisto rezanje trave i vrlo se lako demontira. Na prednjoj strani traktorske kosilice T16-103.7 HD V2 Comfort osim toga se zimi može montirati daska za snijeg. Posebno veliki kotači od 18" na svakoj se podlozi i na svakom terenu brinu za dobro prianjanje i napredovanje. Izravno iz podesivog vozačkog sjedala s pomoću teleskopske ručice može se isprazniti prihvatna košara od 300 l. Akustični signal osigurava pravovremeno pražnjenje košare. Dodatnu prednost u pogledu komfora nude upravljač koji dobro leži u ruci, farovi sa svijetlim LED žaruljama i pregledni upravljački elementi.


Gdje mogu kupiti traktorsku kosilicu T16-103.7 HD V2 Comfort i alternative

Traktorsku kosilicu solo by AL-KO T 16-103.7 HD V2 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. Traktorska kosilica T16-103.7 HD V2 Comfort idealan je partner za košnju velikih travnatih površina. Udobno, učinkovito i s vrhunskim rezultatima: s njom ćete otkriti lijepe strane košnje. Ako tražite traktorsku kosilicu manje radne širine (93 cm), preporučamo vam traktorsku kosilicu T16-93.7 HD V2 Comfort. Naš savjet: s bogatim asortimanom opreme traktorska kosilica solo by AL-KO pravi je sveznalica koji će svoj posao obavljati zimi i ljeti.


Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo by AL-KO proizvode isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > pročitajte više

Tehnički podatci

Radna širina u cm 103
Radna širina, cm 103
Reflektor LED
Malčiranje Opcionalno
Vibracije ahw, m/s^2 4
Model motora B&S Intek 7160
Motor ccm 656
Vrsta motora 4-taktni
Promjer stražnjeg kotača, " 18X8.5-8
Brzina unatrag maks. km/h 4
Vrsta prikaza nema
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 98
Košara s prikazom punjenja DA
Prihvatna košara, l 300
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 100
Skupljanje DA
Primer NE
Vrsta reznog mehanizma standardno
Bočno izbacivanje NE
Pogon Nožni hidrostat T3
Vrsta spojke noža elektromagnetski
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 90
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Broj noževa 2
Brzina naprijed maks.km/h 9
Za površine do qm 7000
snaga uređaja u kW 9.1
s prihvatnom košarom DA
Volumen spremnika goriva, l 7
materijal prihvatne košare Plastika/platno
Električni start DA
Marka solo by AL-KO
Snaga kW 9.1
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
K vrijednost (m/s^2) 2
Proizvodna linija COMFORT pro
Električno pražnjenje koša NE
Automatski prigušivač dostupan NE
Motor o/min 2450
Podesiva visina rezanja centralno, 6 položaja
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)
Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.