Traktorska kosilica solo by AL-KO T 20-105.6 HD V2

Broj. art.:: 127371 Male količine
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Brza košnja zahvaljujući 105 cm širokom dijelu za košnju
  • Tempomat za ravnomjernu košnju
  • Velika prihvatna košara s akustičnim signalom razine punjenja
  • Serijski ugrađeni odbojnik i lijevana osovina
  • Mehanizam za košnju s kugličnim ležajevima i malo vibracija s motorom od 11,3 kW

Širina 110 cm, dužina 256 cm, crveno-crna boja. Ako želite učinkovito kositi velike travnate površine, preporučamo vam traktorsku kosilicu solo by AL-KO T 20-105.6 HD V2.


Traktorska kosilica T 20-105.6 HD V2

2 cilindra, 2 noža! Ako želite učinkovito kositi velike travnate površine, preporučamo vam traktorsku kosilicu solo by AL-KO T 20-105.6 HD V2. Kosilica T 20-105.6 HD V2 koju veličinom i opremom nadmašuje samo jedna naša traktorska kosilica jamac je osjećaja sigurnosti i udobnosti. Čim sjednete na traktorsku kosilicu i pokrenete ju, više nećete htjeti sići. Uz nju će se košnja velikih travnatih površina i vrtova pretvoriti u užitak za svakoga. Vaša posebna prednost uz AL-KO: uz raznovrsnu opremu i proširenja za traktorsku kosilicu kao što su npr. malčer, deflektor ili daske za snijeg, svoju ćete traktorsku kosilicu moći koristiti svestrano.


Tehnički detalji za traktorsku kosilicu T 20-105.6 HD V2

U traktorskoj kosilici solo by AL-KO T 20-105.6 HD V2 radi Briggs&Stratton motor od 11,3 kW s 2.450 okretaja u minuti. Visina košnje dijela za košnju širokog 105 cm može se podešavati u sedam visina od 30 mm do 90 mm. Zimi se dio za košnju u nekoliko jednostavnih poteza može skinuti radi održavanja odn. korištenja traktora za čišćenje snijega. Okvir C profila posebno je robustan i otporan na torziju, a u kombinaciji sa serijski ugrađenim odbojnikom i stabilnom prednjom osovinom od lijeva osigurava se dugačak životni vijek traktorske kosilice. Opcionalno se može nadograditi elektroničko pražnjenje prihvatne košare od 310 litara.
Košnja trave na velikim travnatim površinama uz traktorsku kosilicu solo by AL-KO T 20-105.6 HD V2 postaje užitak i zbog velikih stražnjih kotača od 23" koji bez problema prelaze preko udarnih rupa. Udobnosti i učinkovitosti pritom doprinosi i ugrađeni tepomat. Papučice za vožnju unaprijed i unatrag smještene su jedna pokraj druge za intuitivnu vožnju. Kroz vanjski nastavak spremnika u kosilicu se lako toči gorivo. Duboka površina i visoka površina za noge olakšavaju uspon i rad s našom traktorskom kosilicom. Udobno sjedalo može se individualno stupnjevito podešavati.


Gdje mogu kupiti T 20-105.6 HD V2 i alternative

Traktorsku kosilicu solo by AL-KO T 20-105.6 HD V2 može vam dostaviti specijalizirani prodavač tvrtke AL-KO i odmah se možete baciti na košnju: to omogućava naša premium usluga dostave. Još danas stupite u novu eru košnje i u našoj internetskoj trgovini naručite traktorsku kosilicu solo by AL-KO T 20-105.6 HD V2.
Veliki brat traktorske kosilice solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2 u opremi dodatno ima pregledan elektronički zaslon. Naš savjet: s bogatim asortimanom opreme traktorska kosilica solo by AL-KO pravi je sveznalica koji će svoj posao obavljati zimi i ljeti.


Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo by AL-KO proizvode isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > pročitajte više

Tehnički podatci

Radna širina u cm 105
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Vrsta motora 4-taktni
Primer NE
Snaga kW 11.3
K vrijednost (m/s^2) 2
Brzina unatrag maks. km/h 5
Košara s prikazom punjenja DA
Pogon Nožni hidrostat G700
Skupljanje DA
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Za površine do qm 8000
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 98
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 90
Motor ccm 656
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
Vrsta spojke noža elektromagnetski
Tempomat je uključen DA
Električno pražnjenje koša NE
s prihvatnom košarom DA
Reflektor LED
Bočno izbacivanje NE
Proizvodna linija PREMIUM pro
materijal prihvatne košare Plastika/platno
Volumen spremnika goriva, l 8
Marka solo by AL-KO
Brzina naprijed maks.km/h 11
Model motora B&S Intek 7200
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 100
Vrsta reznog mehanizma standardno
Visina reza min/maks. mm 30 - 90
Prihvatna košara, l 310
Radna širina, cm 103
Promjer stražnjeg kotača, " 23X10.5-12
snaga uređaja u kW 11.3
Automatski prigušivač dostupan NE
Vibracije ahw, m/s^2 4
Vrsta prikaza nema
Električni start DA
Malčiranje DA
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Motor o/min 2450
Broj noževa 2
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.