Traktorska kosilica solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2

Br. art.:: 127363 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Brza košnja zahvaljujući posebno širokim dijelu za košnju od 125 cm
  • udoban i pregledan elektronički zaslon
  • Velika prihvatna košara s akustičnim signalom razine punjenja
  • Tempomat za ravnomjernu košnju
  • Mehanizam za košnju s kuglični ležajevima i malo vibracija s osobito jakim motorom od 13,5 kW

Posebno široka i posebno jaka. Tako se predstavlja traktorska kosilica superlativa. Ako želite učinkovito pokositi stvarno velike travnate površine, preporučamo vam traktorsku kosilicu solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2.


Traktorska kosilica T 23-125.6 HD V2

Posebno široka i posebno jaka. Tako se predstavlja traktorska kosilica superlativa. Zaštitni znak naše flote traktorskih kosilica ponajprije impresionira svojom veličinom i raskošnom opremom. Doživite komfor za upravljačem ovog stroja i iskusite novi osjećaj sigurnosti. Okrenite ključ i doživite čistu radost. Uz traktorsku kosilicu solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2 i raznovrsnu opremu/proširenja za traktorsku kosilicu (kao što su malčer, deflektor, daske za snijeg) košnja velikih travnatih površina postat će vam omiljeni hobi.


Tehnički detalji za traktorsku kosilicu T 23-125.6 HD V2

Traktorsku kosilicu solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2 pokreće motor od 14,4 kW – s jako velikom rezervom snage. Sinkronizirani i 125 cm široki dio za košnju s dva noža može se centralno podešavati u sedam visina od 30 mm do 90 mm. Zimi se dio za košnju u nekoliko jednostavnih poteza može skinuti radi održavanja odn. korištenja traktora za čišćenje snijega. Robusni i na torziju otporni okvir C profila u kombinaciji sa stabilnom prednjom osovinom izlivenom iz jednog dijela i serijski ugrađenim odbojnikom osiguravaju dugačak životni vijek. Pomoću elektroničkog zaslona imat ćete pregled svih funkcija i informacija.
Traktorska kosilica solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2 osim toga ima i tempomat za udobniju obradu velikih travnatih površina. Papučice za vožnju unaprijed i unatrag smještene su jedna pokraj druge za intuitivnu vožnju. Kroz vanjski nastavak spremnika u kosilicu lako se toči gorivo. Duboka površina i velika površina za noge olakšavaju uspon i rad s našom traktorskom kosilicom. Udobno sjedalo može se stupnjevito i individualno podesiti.


Gdje mogu kupiti T 23-125.6 HD V2 i alternative

Zahvaljujući premium usluzi dostave specijaliziranih prodavača AL-KO traktorska kosilica solo by AL-KO T 23-125.6 HD V2 bit će vam dostavljena kući montirana, pa ćete moći početi s košnjom.
Ako vam nije potreban praktični elektronički zaslon, kao alternativu bismo vam preporučili traktorsku kosilicu solo by AL-KO T 20-105.6 HD V2. Naš savjet: s bogatim asortimanom opreme traktorska kosilica solo by AL-KO pravi je sveznalica koji će svoj posao obavljati zimi i ljeti.


Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo by AL-KO proizvode isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > pročitajte više

Tehnički podatci

Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Tempomat je uključen DA
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
Bočno izbacivanje NE
Marka solo by AL-KO
Vrsta motora 4-taktni
Skupljanje DA
Vrsta reznog mehanizma standardno
Košara s prikazom punjenja DA
Pogon Nožni hidrostat G700
Malčiranje DA
Električni start DA
Primer NE
s prihvatnom košarom DA
Električno pražnjenje koša NE
Proizvodna linija PREMIUM pro
Automatski prigušivač dostupan NE
Vrsta spojke noža elektromagnetski
materijal prihvatne košare Platno
Model motora B&S Intek 8240
Promjer stražnjeg kotača, " 23X10.5-12
Vrsta prikaza elektronički
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.