Traktorska kosilica T16-105.6 HD V2 Premium

Broj. art.:: 127370 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Brza košnja zahvaljujući dijelu za košnju od 105 cm
  • Upravljački elementi lako su dostupni iz sjedala
  • Velika prihvatna košara s akustičnim signalom razine punjenja
  • Udobno i podesivo vozačko sjedalo
  • Kosište s kugličnim ležajevima i malo vibracija s motorom od 9,1 kW

Razvijeno u Njemačkoj, proizvedeno u Austriji. T16-105.6 HD V2 Premium vam nudi stabilne komponente i vrhunsku kvalitetu. To su traktorske kosilice marke solo® by AL-KO.


Traktorska kosilica T16-105.6 HD V2 Premium

Snažni motori i maksimalan komfor: to su traktorske kosilice marke AL-KO. Razvijeni u Njemačkoj, a proizvedeni u našoj tvornici u austrijskom Obdachu naši traktori objedinjuju kvalitetne materijale i sofisticiranu tehniku te su stoga savršeni partner za košnju velikih travnatih površina. Ako ste jednom sjedili na ovakvom traktoru, više nikad nećete htjeti kositi dugu kosilicu. Njezina posebna prednost: uz raznovrsnu opremu i proširenja za traktorsku kosilicu kao što su npr. malčer, deflektor ili daske za snijeg, svoju ćete traktorsku kosilicu moći koristiti svestrano.


Tehnički detalji za traktorsku kosilicu T16-105.6 HD V2 Premium

Traktorsku kosilicu solo® by AL-KO T16-105.6 HD V2 Premium pokreće zrakom hlađeni Briggs&Stratton motor od 9,1 kW. Visina košnje lako se podešava u 7 visina od 30 mm do 90 mm. Uz 105 cm široki dio za košnju s dva noža učinkovito se kose i veliki vrtovi. Zimi se dio za košnju u nekoliko poteza može skinuti radi održavanja odn. korištenja traktora za čišćenje snijega.
Robusni i na torziju otporni okvir C profila u kombinaciji s dijelom za košnju s kugličnim ležajevima i malo vibracija osigurava dugačak vijek traktorske kosilice solo® by AL-KO T16-105.6 HD V2 Premium. Postoji mogućnost nadogradnje na elektroničko pražnjenje prihvatne košare od 310 l. Na ovu se trakorsku kosilicu opcionalno može montirati i prednji odbojnik. Stražnji kotači od 20" osiguravaju dobro napredovanje na svakom terenu i na svakoj podlozi.


Gdje mogu kupiti T16-105.6 HD V2 Premium i alternative

Traktorsku kosilicu solo® by AL-KO T16-105.6 HD V2 Premium može vam dostaviti specijaliziranji prodavač tvrtke AL-KO i odmah se možete baciti na košnju: to omogućava naša premium usluga dostave. Još danas stupite u novu eru košnje i u našoj internetskoj trgovini naručite traktorsku kosilicu solo® by AL-KO T16-105.6 HD V2 Premium.
Veliki brat traktorske kosilice solo® by AL-KO T 20-105.6 HD V2. Naš savjet: s bogatim asortimanom opreme traktorska kosilica solo® by AL-KO pravi je sveznalica koji će svoj posao obavljati zimi i ljeti.


Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > pročitajte više

Tehnički podatci

Košara s prikazom punjenja DA
Broj noževa 2
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
snaga uređaja u kW 9.1
Malčiranje DA
Električno pražnjenje koša NE
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
Vibracije ahw, m/s^2 4
Reflektor LED
s prihvatnom košarom DA
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 98
Vrsta spojke noža elektromagnetski
Prihvatna košara, l 310
Bočno izbacivanje NE
Promjer stražnjeg kotača, " 20X10.0-8
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Vrsta reznog mehanizma standardno
Vrsta prikaza nema
Za površine do qm 8000
Brzina unatrag maks. km/h 4
Skupljanje DA
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 90
materijal prihvatne košare Plastika/platno
GT_DIFFERENZIALSPERRE NE
K vrijednost (m/s^2) 2
Pogon Nožni hidrostat T3
Brzina naprijed maks.km/h 9
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 100
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija PREMIUM pro
Radna širina u cm 105
Radna širina, cm 103
Model motora B&S Intek 7160
Snaga kW 9.1
Vrsta motora 4-taktni
Motor ccm 656
Motor o/min 2450
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Električni start DA
Automatski prigušivač dostupan NE
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.