Traktorska kosilica T16-105.6 HD V2 Premium

Broj. art.:: 127370
allProductsDisabled uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Brza košnja zahvaljujući dijelu za košnju od 105 cm
  • Upravljački elementi lako su dostupni iz sjedala
  • Velika prihvatna košara s akustičnim signalom razine punjenja
  • Udobno i podesivo vozačko sjedalo
  • Kosište s kugličnim ležajevima i malo vibracija s motorom od 9,1 kW

Razvijeno u Njemačkoj, proizvedeno u Austriji. T16-105.6 HD V2 Premium vam nudi stabilne komponente i vrhunsku kvalitetu. To su traktorske kosilice marke solo® by AL-KO.


Traktorska kosilica T16-105.6 HD V2 Premium

Snažni motori i maksimalan komfor: to su traktorske kosilice marke AL-KO. Razvijeni u Njemačkoj, a proizvedeni u našoj tvornici u austrijskom Obdachu naši traktori objedinjuju kvalitetne materijale i sofisticiranu tehniku te su stoga savršeni partner za košnju velikih travnatih površina. Ako ste jednom sjedili na ovakvom traktoru, više nikad nećete htjeti kositi dugu kosilicu. Njezina posebna prednost: uz raznovrsnu opremu i proširenja za traktorsku kosilicu kao što su npr. malčer, deflektor ili daske za snijeg, svoju ćete traktorsku kosilicu moći koristiti svestrano.


Tehnički detalji za traktorsku kosilicu T16-105.6 HD V2 Premium

Traktorsku kosilicu solo® by AL-KO T16-105.6 HD V2 Premium pokreće zrakom hlađeni Briggs&Stratton motor od 9,1 kW. Visina košnje lako se podešava u 7 visina od 30 mm do 90 mm. Uz 105 cm široki dio za košnju s dva noža učinkovito se kose i veliki vrtovi. Zimi se dio za košnju u nekoliko poteza može skinuti radi održavanja odn. korištenja traktora za čišćenje snijega.
Robusni i na torziju otporni okvir C profila u kombinaciji s dijelom za košnju s kugličnim ležajevima i malo vibracija osigurava dugačak vijek traktorske kosilice solo® by AL-KO T16-105.6 HD V2 Premium. Postoji mogućnost nadogradnje na elektroničko pražnjenje prihvatne košare od 310 l. Na ovu se trakorsku kosilicu opcionalno može montirati i prednji odbojnik. Stražnji kotači od 20" osiguravaju dobro napredovanje na svakom terenu i na svakoj podlozi.


Gdje mogu kupiti T16-105.6 HD V2 Premium i alternative

Traktorsku kosilicu solo® by AL-KO T16-105.6 HD V2 Premium može vam dostaviti specijaliziranji prodavač tvrtke AL-KO i odmah se možete baciti na košnju: to omogućava naša premium usluga dostave. Još danas stupite u novu eru košnje i u našoj internetskoj trgovini naručite traktorsku kosilicu solo® by AL-KO T16-105.6 HD V2 Premium.
Veliki brat traktorske kosilice solo® by AL-KO T 20-105.6 HD V2. Naš savjet: s bogatim asortimanom opreme traktorska kosilica solo® by AL-KO pravi je sveznalica koji će svoj posao obavljati zimi i ljeti.


Naše prednosti za vas

AL-KO premium usluga dostave: Naše solo® by AL-KO proizvode isporučuje naša lokalna specijalizirana trgovina. Naša premium usluga dostave obuhvaća dostavu montiranog proizvoda do vašeg vrta i upućivanje u rukovanje uređajem spremnim za rad. > pročitajte više

Vaše prednosti

Naše traktorske kosilice radi lakšeg uspinjanja i silaska imaju specijalnu komfornu konstrukciju i nogama pružaju ogromnu slobodu.

Zahvaljujući po jednoj papučici za vožnju unaprijed i unatrag brza košnja je vrlo intuitivna.

Zahvaljujući ergonomskom, posebno širokom vozačkom sjedalu čak i košnja velikih površina pričinjava zadovoljstvo. Sjedalo se vrlo lako pomiče unaprijed ili unatrag.

Upravljač spušten prema dolje ne podsjeća samo na trkaće vozilo: s njim ćete itekako dobro kontrolirati svoju traktorsku kosilicu.

Velika prihvatna košara s akustičnim prikazom punjenja i integriranim reflektorom upozorava korisnike čim je prihvatna naprava puna.

Dugovječan okvir otporan na deformacije i vrlo stabilan – usprkos najvećim opterećenjima. Dobro osmišljena konstrukcija za zaštitu od pomičnih ugrađenih dijelova.

Posebno široke gume na svakoj podlozi osiguravaju optimalnu trakciju, pa ne ostavljaju trag.

Markantan izgled, jasno vođene linije i izuzetno dobra obrada naše traktorske kosilice čine magnetima za poglede - i to trajno.

The bright LED headlights provide excellent working light in the dark. They are particularly helpful when using the lawn tractor for winter maintenance.

Ako se isprazni, osamlitarski spremnik goriva jednostavno se i brzo može ponovno napuniti pomoću vanjskog poklopca spremnika.

Tehnički podatci

Marka solo by AL-KO
Snaga kW 9.1 KW
Proizvodna linija PREMIUM pro
Radna širina u cm 105 CM
Radna širina, cm 103 CM
Model motora B&S Intek 7160
Motor ccm 656
Vrsta motora 4-taktni
Motor o/min 2450
Broj cilindara motora 2
Električni start DA
Automatski prigušivač dostupan NE
Za površine do qm 8000
Malčiranje DA
Bočno izbacivanje NE
GT_DIFFERENZIALSPERRE NE
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 2
Duljina u cm bez pakiranja 251 CM
Vibracije ahw, m/s^2 4
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 90
snaga uređaja u kW 9.1
Vrsta spojke noža elektromagnetski
Električno pražnjenje koša NE
Visina u cm bez pakiranja 117 CM
materijal prihvatne košare Plastika/platno
Širina u cm bez pakiranja 110 CM
Brzina naprijed maks.km/h 9 KMH
Podesiva visina rezanja centralno, 7 položaja
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 98
Broj noževa 2 ST
PogonKosiliceMogućeIsključiti DA
Promjer prednjeg kotača, " 16X6.5-8
s prihvatnom košarom DA
Košara s prikazom punjenja DA
K vrijednost (m/s^2) 2
Promjer stražnjeg kotača, " 20X10.0-8
Neto težina u kg 256 KG
Reflektor LED
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 100
Vrsta prikaza nema
Skupljanje DA
Brzina unatrag maks. km/h 4 KMH
Vrsta reznog mehanizma standardno
Prihvatna košara, l 310 L
Pogon Nožni hidrostat T3
Povezivanje nema
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)


Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.