Akumulatorski trimer AL-KO GT 4030

Broj. art.:: 113608
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažni akumulator od 40 V iz serije 36 V za šišanje bez emisija (akumulator i punjač nisu u opsegu isporuke)
  • Jedva čujno šišanje u svako doba dana
  • Udobno rukovanje s automatskim podešavanjem dužine niti pritiskom o tlo i fleksibilnom dodatnom drškom
  • Precizno rezanje zahvaljujući mogućnosti zakretanja glave trimera
  • Velika radna širina, uklj. zamjensku reznu glavu
  • Bez akumulatora i punjača

Blago šišanje za čovjeka i okoliš: tiho i bez ispušnih plinova uz AL-KO akumulatorske trimere za travu, fleksibilne šampione za sve rubove travnjaka i kutove na polju „košnje“.


Akumulatorski trimer za travu AL-KO GT 4030 – precizna njega travnjaka u vašem vrtu

AL-KO GT 4030 Li-Ion iz serije 36 V impresionira svojim rezultatima košnje u dokazanoj AL-KO kvaliteti. Ovaj snažni akumulatorski vrtni trimer svoj posao u domaćim vrtovima obavlja bez ispušnih plinova i tiho. Velika snaga akumulatora u kombinaciji s velikom radnom širinom i laganim rukovanjem zahvaljujući fleksibilnoj reznoj glavi, podesivoj dodatnoj drški i automatskom podešavanju dužine niti pritiskom o tlo olakšava vam precizno, ekonomično šišanje svih površina, rubova i kutova u vašem vrtu.


Tehnički detalji za akumulatorski trimer AL-KO GT 4030 Li-Ion

Snažni akumulator od 40 V s trajanjem od 60 do 80 minuta i radna širina od 30 cm kod trimera AL-KO GT 4030 Li-ION osiguravaju učinkovito šišanje i na velikim površinama. Dugovječni litij-ionski akumulator napunit će se za cca. 90/120 minuta. Ovaj snažni trimer za vaš vrt daje vam energiju i za precizno šišanje teških mjesta. Fleksibilna rezna glava s mogućnošću zakretanja za 180 stupnjeva i štitnikom za biljke pritom se brine za maksimalnu preciznost uz rub travnjaka, pod grmovima i uza zidove. Tijekom šišanja optimalnu ćete dužinu niti lako podesiti tako da glavu trimera pritisnete o tlo. Individualno podešavanje radne visine pomoću aluminijskog teleskopskog rukohvata.
Vaša sloboda: snažni akumulatorski trimer marke AL-KO optimalan je za iskusne vlasnike vrtova koji žele uštedjeti vrijeme u radu. Zahvaljujući jedva čujnom pogonu nećete ometati susjede – moći ćete šišati u svako doba dana, neovisno o definiranim vremenima odmora.
Jedan akumulator, mnogo vrtnih uređaja: GT 4030 je dio serije 36 V. Ako posjedujete i druge 36 V uređaje, akumulator koji već imate jednostavno stavite u GT 4030. Ako prvi put kupujete GT 4030, s njim naručite akumulator i punjač (nije u opsegu isporuke). Vaša prednost: naše dvogodišnje jamstvo uključuje i akumulator za ovaj vrtni uređaj.
Napomena: podaci o površinama za košnju i dužini rada naših akumulatorskih uređaja mogu se razlikovati ovisno o karakteristikama materijala koji se kosi (visina i gustoća trave, vlažnost itd.).


Gdje mogu kupiti AL-KO GT 4030 i alternative

AL-KO GT 4030 Li-Ion možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod ako tražite snažni i precizni akumulatorski trimer. Ako trebate lakši, okretni akumulatorski trimer s manjom radnom širinom za uske kutove i rubove, preporučamo vam AL-KO GT 2025.


Tehnički podatci

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Neto težina u kg 2.4 KG
Teleskopski DA
Vrijeme punjenja 5.0Ah u min 120 MIN
Vrijeme punjenja 4.0 Ah u min 90 MIN
Bruto težina u kg 4.36 KG
Vrsta rezne glave klasično
Podešavanje niti Automatika na dodir
Promjer niti (mm) 1.5 MM
Duljina niti (cm) 500 CM
Podesiva ručka DA
Dimenzija duljina kartona cm 93 CM
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Podesiv štap ne
Radna širina s niti u cm 30 CM
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 80 MIN
Maks. trajanje rada 4.0Ah u min 60 MIN
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (3.45MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.