Akumulatorski trimer AL-KO GT 4030

Broj. art.:: 113608 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažni akumulator od 36 V iz serije AL-KO 36 V za šišanje bez emisija (akumulator i punjač nisu u opsegu isporuke)
  • Jedva čujno šišanje u svako doba dana
  • Udobno rukovanje s automatskim podešavanjem dužine niti pritiskom o tlo i fleksibilnom dodatnom drškom
  • Precizno rezanje zahvaljujući mogućnosti zakretanja glave trimera
  • Velika radna širina, uklj. zamjensku reznu glavu
  • Bez akumulatora i punjača

Često se kupuje zajedno sa ...

99,00 EUR
Ovaj proizvod
11,00 EUR
Raspoloživo
139,00 EUR
Raspoloživo
179,00 EUR
Raspoloživo

Ukupan iznos

428,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

 

Blago šišanje za čovjeka i okoliš: tiho i bez ispušnih plinova uz AL-KO akumulatorske trimere za travu, fleksibilne šampione za sve rubove travnjaka i kutove na polju „košnje“.

 

 

Akumulatorski trimer za travu AL-KO GT 4030 – precizna njega travnjaka u vašem vrtu

 

AL-KO GT 4030 Li-Ion iz serije AL-KO 36 V impresionira svojim rezultatima košnje u dokazanoj AL-KO kvaliteti. Ovaj snažni akumulatorski vrtni trimer svoj posao u domaćim vrtovima obavlja bez ispušnih plinova i tiho. Velika snaga akumulatora u kombinaciji s velikom radnom širinom i laganim rukovanjem zahvaljujući fleksibilnoj reznoj glavi, podesivoj dodatnoj drški i automatskom podešavanju dužine niti pritiskom o tlo olakšava vam precizno, ekonomično šišanje svih površina, rubova i kutova u vašem vrtu.

 

Tehnički detalji za akumulatorski trimer AL-KO GT 4030 Li-Ion

 

Snažni akumulator od 36 V s trajanjem od 60 do 80 minuta i radna širina od 30 cm kod trimera AL-KO GT 4030 Li-ION osiguravaju učinkovito šišanje i na velikim površinama. Dugovječni litij-ionski akumulator napunit će se za cca. 90/120 minuta. Ovaj snažni trimer za vaš vrt daje vam energiju i za precizno šišanje teških mjesta. Fleksibilna rezna glava s mogućnošću zakretanja za 180 stupnjeva i štitnikom za biljke pritom se brine za maksimalnu preciznost uz rub travnjaka, pod grmovima i uza zidove. Tijekom šišanja optimalnu ćete dužinu niti lako podesiti tako da glavu trimera pritisnete o tlo. Individualno podešavanje radne visine pomoću aluminijskog teleskopskog rukohvata.
Vaša sloboda: snažni akumulatorski trimer marke AL-KO optimalan je za iskusne vlasnike vrtova koji žele uštedjeti vrijeme u radu. Zahvaljujući jedva čujnom pogonu nećete ometati susjede – moći ćete šišati u svako doba dana, neovisno o definiranim vremenima odmora.
Jedan akumulator, mnogo vrtnih uređaja: GT 4030 je dio serije AL-KO 36 V. Ako posjedujete i druge 36 V uređaje, akumulator koji već imate jednostavno stavite u GT 4030. Ako prvi put kupujete GT 4030, s njim naručite akumulator i punjač (nije u opsegu isporuke). Vaša prednost: naše dvogodišnje jamstvo uključuje i akumulator za ovaj vrtni uređaj.
Napomena: podaci o površinama za košnju i dužini rada naših akumulatorskih uređaja mogu se razlikovati ovisno o karakteristikama materijala koji se kosi (visina i gustoća trave, vlažnost itd.).

 

Gdje mogu kupiti AL-KO GT 4030 i alternative

 

AL-KO GT 4030 Li-Ion možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod ako tražite snažni i precizni akumulatorski trimer. Ako trebate lakši, okretni akumulatorski trimer s manjom radnom širinom za uske kutove i rubove, preporučamo vam AL-KO GT 2025.

 

 

 

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113608
EAN 4003718058437
Neto težina u kg 2.4 KG
Teleskopski DA
Bruto težina u kg 4.36 KG
Vrsta rezne glave klasično
Podešavanje niti Automatika na dodir
Promjer niti (mm) 1.5 MM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Podesiv štap ne
Radna širina s niti u cm 30 CM
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Kompatibilni akumulatori 113280, 113524
Vrijeme punjenja 5.0Ah u min 120 MIN
Maks. trajanje rada 4.0Ah u min 60 MIN
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 80 MIN

Cutting System

Duljina niti (cm) 500 CM

Handle system

Podesiva ručka DA

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (3.45MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (241.59KB)
Br. art.: 113349 Raspoloživo
11,00 EUR
Br. art.: 113281 Raspoloživo
49,00 EUR
Br. art.: 113786 Uskoro dostupno
49,00 EUR
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.