Akumulatorski trimer za travu AL-KO GT 2000

Br. art.:: 113701 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lagani, povoljni trimer za travu iz akumulatorske serije EasyFlex
  • Jednostavno rukovanje bez kabela i emisija. Neovisan o struji i benzinu
  • Udoban rad zahvaljujući maloj težini
  • Litij-ionski akumulator 20 V / 2,5 Ah: kratko punjenje, dugačak životni vijek
  • Komplet uključuje akumulator i punjač
  • Sa sklopivim štitnikom za biljke

Blago šišanje za čovjeka i okoliš: tih i bez ispušnih plinova uz AL-KO akumulatorske trimere za travu, fleksibilne šampione za sve rubove travnjaka i kutove na polju „košnje“.


Akumulatorski trimer za travu AL-KO GT 2000 – lagana njega travnjaka za početnike iz serije EasyFlex

AL-KO GT 2000 impresionira savršenim rezultatima košnje u dokazanoj AL-KO kvaliteti. Ovaj praktični akumulatorski vrtni trimer svoj posao u domaćim vrtovima obavlja bez ispušnih plinova i izuzetno tiho. Mala težina, praktično rukovanje i podesiva dodatna drška olakšavaju Vam rad u vrtu.


Tehnički detalji za akumulatorski trimer AL-KO GT 2000 Li-Ion

Uz samo 1,9 kg s akumulatorom i ergonomski podesivu dodatnu dršku AL-KO GT 2000 je izuzetno mobilni pomoćnik kojim će svaki vlasnik vrta lako rukovati. S radnom širinom od 25 cm ovaj trimer osigurava precizan rad uz rubove travnjaka, ispod grmova i uza zidove. Dugovječni i jaki litij-ionski akumulator od 20 V napunit će se za cca. 50 minuta. Automatsko podešavanje niti. Sklopivi štitnik za biljke štiti cvijeće i biljke i sprečava prejako trošenje niti na zidovima i ogradama.
Vaša sloboda: ovaj kompaktni akumulatorski trimer marke AL-KO optimalan je za početnike. Zahvaljujući jedva čujnom pogonu nećete ometati susjede – moći ćete šišati u svako doba dana, neovisno o definiranim vremenima odmora.
Jedan akumulator, mnogobrojni vrtni uređaji: GT 2000 je dio serije vrtnih uređaja EasyFlex. Ako već imate Easy-Flex uređaje, možete ga koristiti bez problema.
Napomena: podaci o površinama za košnju i dužini rada naših akumulatorskih uređaja mogu se razlikovati ovisno o karakteristikama materijala koji se kosi (visina i gustoća trave, vlažnost itd.).


Gdje mogu kupiti AL-KO GT 2000 i dodatke

AL-KO GT 2000 možete kupiti izravno preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod ako tražite lagani i praktični akumulatorski trimer. Ako trebate akumulatorski trimer za veće površine ili otežane uvjete rada, preporučamo Vam trimer za travu AL-KO GT 4030.


Tehnički podatci

Marka AL-KO
Teleskopski NE
Akumulatorska obitelj Easy Flex 20V maks.
Zamjenski kolut NE
Rezna glava rotirajuća NE
Proizvodna linija Easy
Podešavanje niti Automatic
Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori
Vrsta pogona Akumulator
Podesiv štap NE
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Sigurnosni listovi Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.