Akumulatorski trimer za travu AL-KO GT 2000

Broj. art.:: 113701
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lagani, povoljni trimer za travu iz akumulatorske serije 18 V
  • Jednostavno rukovanje bez kabela i emisija. Neovisan o struji i benzinu
  • Udoban rad zahvaljujući maloj težini
  • Litij-ionski akumulator 18 V / 2,5 Ah: kratko punjenje, dugačak životni vijek
  • Komplet uključuje akumulator i punjač
  • Sa sklopivim štitnikom za biljke

 

Blago šišanje za čovjeka i okoliš: tih i bez ispušnih plinova uz AL-KO akumulatorske trimere za travu, fleksibilne šampione za sve rubove travnjaka i kutove na polju „košnje“.

 

 

Akumulatorski trimer za travu AL-KO GT 2000 – lagana njega travnjaka za početnike iz serije 18 V

 

AL-KO GT 2000 impresionira savršenim rezultatima košnje u dokazanoj AL-KO kvaliteti. Ovaj praktični akumulatorski vrtni trimer svoj posao u domaćim vrtovima obavlja bez ispušnih plinova i izuzetno tiho. Mala težina, praktično rukovanje i podesiva dodatna drška olakšavaju Vam rad u vrtu.

 

Tehnički detalji za akumulatorski trimer AL-KO GT 2000 Li-Ion

 

Uz samo 1,9 kg s akumulatorom i ergonomski podesivu dodatnu dršku AL-KO GT 2000 je izuzetno mobilni pomoćnik kojim će svaki vlasnik vrta lako rukovati. S radnom širinom od 25 cm ovaj trimer osigurava precizan rad uz rubove travnjaka, ispod grmova i uza zidove. Dugovječni i jaki litij-ionski akumulator od 18 V napunit će se za cca. 50 minuta. Automatsko podešavanje niti. Sklopivi štitnik za biljke štiti cvijeće i biljke i sprečava prejako trošenje niti na zidovima i ogradama.
Vaša sloboda: ovaj kompaktni akumulatorski trimer marke AL-KO optimalan je za početnike. Zahvaljujući jedva čujnom pogonu nećete ometati susjede – moći ćete šišati u svako doba dana, neovisno o definiranim vremenima odmora.
Jedan akumulator, mnogobrojni vrtni uređaji: GT 2000 je dio serije vrtnih uređaja 18 V. Ako već imate 18 V uređaje, možete ga koristiti bez problema.
Napomena: podaci o površinama za košnju i dužini rada naših akumulatorskih uređaja mogu se razlikovati ovisno o karakteristikama materijala koji se kosi (visina i gustoća trave, vlažnost itd.).

 

Gdje mogu kupiti AL-KO GT 2000 i dodatke

 

AL-KO GT 2000 možete kupiti izravno preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod ako tražite lagani i praktični akumulatorski trimer. Ako trebate akumulatorski trimer za veće površine ili otežane uvjete rada, preporučamo Vam trimer za travu AL-KO GT 4030.

 

 

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113701
EAN 4003718059786
Neto težina u kg 1.5 KG
Teleskopski NE
Širina u cm bez pakiranja 17.5 CM
Bruto težina u kg 1.8 KG
Duljina u cm bez pakiranja 115 CM
Visina bez ambalaže u cm 13.5 CM
Vrsta rezne glave klasično
Podešavanje niti Automatic
Promjer niti (mm) 1.65 MM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Podesiv štap ne
Promjer osovine, mm 25 MM
Radna širina s niti u cm 25 CM
Proizvodna linija EASY
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V
Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori
Maks. trajanje rada 2.5Ah min 40 MIN

Cutting System

Duljina niti (cm) 300 CM

Handle system

Podesiva ručka DA

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (4.22MB)
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.