Akumulatorski trimer za travu AL-KO GT 2000

Broj. art.:: 113701
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lagani, povoljni trimer za travu iz akumulatorske serije EasyFlex
  • Jednostavno rukovanje bez kabela i emisija. Neovisan o struji i benzinu
  • Udoban rad zahvaljujući maloj težini
  • Litij-ionski akumulator 20 V / 2,5 Ah: kratko punjenje, dugačak životni vijek
  • Komplet uključuje akumulator i punjač
  • Sa sklopivim štitnikom za biljke

Blago šišanje za čovjeka i okoliš: tih i bez ispušnih plinova uz AL-KO akumulatorske trimere za travu, fleksibilne šampione za sve rubove travnjaka i kutove na polju „košnje“.


Akumulatorski trimer za travu AL-KO GT 2000 – lagana njega travnjaka za početnike iz serije EasyFlex

AL-KO GT 2000 impresionira savršenim rezultatima košnje u dokazanoj AL-KO kvaliteti. Ovaj praktični akumulatorski vrtni trimer svoj posao u domaćim vrtovima obavlja bez ispušnih plinova i izuzetno tiho. Mala težina, praktično rukovanje i podesiva dodatna drška olakšavaju Vam rad u vrtu.


Tehnički detalji za akumulatorski trimer AL-KO GT 2000 Li-Ion

Uz samo 1,9 kg s akumulatorom i ergonomski podesivu dodatnu dršku AL-KO GT 2000 je izuzetno mobilni pomoćnik kojim će svaki vlasnik vrta lako rukovati. S radnom širinom od 25 cm ovaj trimer osigurava precizan rad uz rubove travnjaka, ispod grmova i uza zidove. Dugovječni i jaki litij-ionski akumulator od 20 V napunit će se za cca. 50 minuta. Automatsko podešavanje niti. Sklopivi štitnik za biljke štiti cvijeće i biljke i sprečava prejako trošenje niti na zidovima i ogradama.
Vaša sloboda: ovaj kompaktni akumulatorski trimer marke AL-KO optimalan je za početnike. Zahvaljujući jedva čujnom pogonu nećete ometati susjede – moći ćete šišati u svako doba dana, neovisno o definiranim vremenima odmora.
Jedan akumulator, mnogobrojni vrtni uređaji: GT 2000 je dio serije vrtnih uređaja EasyFlex. Ako već imate Easy-Flex uređaje, možete ga koristiti bez problema.
Napomena: podaci o površinama za košnju i dužini rada naših akumulatorskih uređaja mogu se razlikovati ovisno o karakteristikama materijala koji se kosi (visina i gustoća trave, vlažnost itd.).


Gdje mogu kupiti AL-KO GT 2000 i dodatke

AL-KO GT 2000 možete kupiti izravno preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod ako tražite lagani i praktični akumulatorski trimer. Ako trebate akumulatorski trimer za veće površine ili otežane uvjete rada, preporučamo Vam trimer za travu AL-KO GT 4030.


Tehnički podatci

1.65 MM
DA
300 CM
klasično
Marka AL-KO
Radna širina s niti u cm 25 CM
Maks. trajanje rada 2.5Ah min 40 MIN
Duljina u cm bez pakiranja 115 CM
Visina u cm bez pakiranja 13.5 CM
Širina u cm bez pakiranja 17.5 CM
Dimenzija duljina kartona cm 91 CM
Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V
Podesiv štap ne
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Vrsta pogona Baterija
Kompatibilni akumulatori 113559, 113698
Podešavanje niti Automatic
Neto težina u kg 1.5 KG
Proizvodna linija EASY
Bruto težina u kg 1.8 KG
Promjer osovine, mm 25 MM
Teleskopski NE
Upute za uporabu Preuzmi (4.22MB)
Sigurnosni listovi Preuzmi (0.00 B)
Preuzmi (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.