Napominjemo da ćemo radove održavanja izvoditi od 10. prosinca 14.00 do 12. prosinca 22.00. Nažalost, u tom razdoblju nije moguće izvršiti narudžbu. Hvala na razumijevanju!

Električni trimer AL-KO GTE 350 Classic

Broj. art.:: 112928
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Mirni elektromotor od 350 W za šišanje bez emisija
  • Robustan i lagan zahvaljujući teleskopskoj aluminijskoj cijevi
  • Sigurno upravljanje zahvaljujući savršenom balansu
  • Udobno rukovanje s podešavanjem drške i automatskim podešavanjem dužine niti pritiskom o tlo
  • Tiha košnja u stambenim područjima u svako doba dana

Šišanje kojim se štite ljudi i okoliš: tiho i bez ispušnih plinova uz AL-KO električne trimere, svestrane precizne alate za sve rubove travnjaka i kutove na polju „košnje“ sa strujom.


AL-KO GTE 350 Classic – dokazani pomagač za početnike

Lagan, praktičan i robustan, baš kakvog si želite: AL-KO GTE 350 daje savršene rezultate košnje u dokazanoj AL-KO kvaliteti. Ovaj „mali" električni trimer tvrtke AL-KO svoj posao u domaćim vrtovima obavlja bez ispušnih plinova i tiho. Mala težina optimalno raspoređena po egonomskoj, teleskopskoj aluminijskoj cijevi te glavna drška i dodatna podesiva drška rukovanje čine vrlo jednostavnim.


Tehnički detalji za trimer za travu AL-KO GTE 350 Classic

S težinom od samo 2,3 kg, ergonomskom, teleskopskom, aluminijskom cijevi i štitnikom za zaštitu obližnjih biljaka i lagano održavanje razmaka od kućnih zidova AL-KO GTE 350 mobilni je pomagač u vrtnim poslovima kojim ćete lako rukovati.
Snažni motor pouzdano će obavljati svoj posao.
Automatskim podešavanjem dužine niti bez muke ćete tijekom rada namjestiti optimalnu dužinu niti tako da glavu trimera pritisnete o tlo.
Vaša velika sloboda: ovaj kompaktni električni trimer tvrtke AL-KO klasični je uređaj za hobi vrtlare i početnike. Zahvaljujući vrlo tihom pogonu nećete ometati svoje susjede – moći čete šišati u svako doba dana neovisno o definiranim vremenima odmora.


Gdje mogu kupiti AL-KO GTE 350 Classic i alternative

AL-KO GTE 350 možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod ako tražite osobito lagani i praktični električni trimer.
Ako trebate električni trimer za veće površine ili otežane uvjete rada, preporučamo vam AL-KO GTE 450 ili 550 odn. električne motorne čistače AL-KO BC 1000 E i BC 1200 E.

Vaše prednosti

Preciznost do samog ruba

Preciznost do samog ruba

Zahvaljujući štitniku za biljke i radnom kolu i ispod grmova ili uza zidove možete kositi vrlo precizno i mirno bez nanošenja štete.

Tehnički podatci

Radna širina u cm 25 CM
Vrsta pogona Električni
Snaga motora, W 350 W
Neto težina u kg 2.3 KG
Teleskopski DA
Bruto težina u kg 3.08 KG
Vrsta rezne glave klasično
Podešavanje niti Automatika na dodir
Promjer niti (mm) 1.65 MM
Duljina niti (cm) 600 CM
Podesiva ručka DA
Dimenzija duljina kartona cm 22.5 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Podesiv štap ne
Marka AL-KO
Proizvodna linija EASY
Upute za uporabu Preuzmi (5.04MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.