Električni trimer AL-KO GTE 550 Premium

Broj. art.:: 112926
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Jaki elektromotor od 550 W za šišanje bez emisija
  • Precizan rad s reznom glavom s mogućnošću zakretanja/naginjanja
  • Sigurno upravljanje zahvaljujući savršenom balansu
  • Udobno rukovanje s podešavanjem drške i automatskim podešavanjem dužine niti pritiskom o tlo
  • Tihi rad u stambenim područjima u svako doba dana

Šišanje kojim se štite ljudi i okoliš: tiho i bez ispušnih plinova uz AL-KO električne trimere, svestrane precizne alate za sve rubove travnjaka i kutove na polju „košnje“ sa strujom..


AL-KO GTE 550 Premium – rješenje za zahtjevne ljubitelje vrta

Fleksibilan, robustan snažan, baš kakvog si želite: AL-KO GTE 550 Premium daje savršene rezultate košnje u dokazanoj AL-KO kvaliteti. Ovaj „veliki" električni trimer tvrtke AL-KO svoj posao u domaćim vrtovima obavlja bez ispušnih plinova i tiho. Jaki elektromotor i ergonomska teleskopska, aluminijska cijev s optimalno raspoređenom težinom te glavna drška i podesiva dodatna drška rukovanje čine vrlo laganim. Ističe se fleksibilnom reznom glavom s mogućnošću zakretanja i naginjanja za precizno šišanje.


Tehnički detalji za AL-KO GTE 550 Premium

Sa svojim elektromotorom od 550 W, ergonomskom, teleskopskom aluminijskom cijevi te glavnom i dodatnom podesivom drškom trimer AL-KO GTE 550 učinkoviti je i robusni pomagač u vrtnim poslovima kojim ćete lako rukovati.
Fleksibilna rezna glava s niti s mogućnošću zakretanja i naginjanja za 180 stupnjeva i radnom širinom od 30 cm te štitnik za biljke ovaj uređaj čine idealnim za precizno šišanje uz rubove travnjaka, pod grmovima, klupama i uza zidove. AL-KO GTE 550 Premium će sa svojim elektromotorom od 550 W svoj posao dobro odraditi i kad treba učinkovito pokositi duže dionice ili manje travnate površine.
Tijekom rada optimalnu ćete dužinu niti bez muke podesiti tako da glavu trimera jednostavno pritisnete o tlo. Fleksibilan je zahvaljujući okretnoj dršci i vodećem kotaču.
Vaša velika sloboda: ovaj električni trimer tvrtke AL-KO luksuzni je uređaj za zahtjevne vlasnike vrta. Zahvaljujući vrlo tihom pogonu nećete ometati svoje susjede – moći čete šišati u svako doba dana neovisno o definiranim vremenima odmora.


Gdje mogu kupiti AL-KO GTE 550 Premium i alternative

AL-KO GTE 550 Premium možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod ako tražite jak i robustan, a istovremeno i vrlo precizan električni trimer.
Ako tražite osobito lagani i praktični električni trimer za mala, krivudava mjesta, preporučamo vam AL-KO GTE 350. Za upotrebu u otežanim uvjetima u visokoj travi, grmovima ili granju prikladni su električni motorni čistači AL-KO BC 1000 E i BC 1200 E.

Vaše prednosti

Šišanje u svim položajima

Šišanje u svim položajima

Uz 3-struko podešavanje nagiba glave trimera i do vrlo teško dostupnih mjesta, kao primjerice ispod klupa, doći ćete kao od šale (GTE 450/ 550, GTLi 18V, GT 36 Li).

Fleksibilan u svim  smjerovima

Fleksibilan u svim smjerovima

Zahvaljujući glavi trimera koja se može okretati za 180° i stršeći se rubovi travnjaka mogu precizno pokositi - za lijepo održavani travnjak do samog ruba (GTE 450/550, GTLi 18 V). Ispravnu duljinu i radni položaj trimera osiguravaju aluminijska teleskopska cijev i fleksibilna drška pomoću kojih se trimer može lako i brzo namjestiti.

Preciznost do samog ruba

Preciznost do samog ruba

Zahvaljujući štitniku za biljke i radnom kolu i ispod grmova ili uza zidove možete kositi vrlo precizno i mirno bez nanošenja štete.

Tehnički podatci

Radna širina u cm 30 CM
Vrsta pogona Električni
Snaga motora, W 550 W
Neto težina u kg 3 KG
Teleskopski DA
Bruto težina u kg 3.94 KG
Vrsta rezne glave klasično
Podešavanje niti Automatika na dodir
Promjer niti (mm) 1.65 MM
Duljina niti (cm) 1000 CM
Podesiva ručka DA
Dimenzija duljina kartona cm 94 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Podesiv štap ne
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.