Električni trimer AL-KO GTE 550 Premium

Broj. art.:: 112926 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Jaki elektromotor od 550 W za šišanje bez emisija
  • Precizan rad s reznom glavom s mogućnošću zakretanja/naginjanja
  • Sigurno upravljanje zahvaljujući savršenom balansu
  • Udobno rukovanje s podešavanjem drške i automatskim podešavanjem dužine niti pritiskom o tlo
  • Tihi rad u stambenim područjima u svako doba dana

Često se kupuje zajedno sa ...

89,00 EUR
Ovaj proizvod
13,00 EUR
Raspoloživo

Ukupan iznos

102,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Šišanje kojim se štite ljudi i okoliš: tiho i bez ispušnih plinova uz AL-KO električne trimere, svestrane precizne alate za sve rubove travnjaka i kutove na polju „košnje“ sa strujom..


AL-KO GTE 550 Premium – rješenje za zahtjevne ljubitelje vrta

Fleksibilan, robustan snažan, baš kakvog si želite: AL-KO GTE 550 Premium daje savršene rezultate košnje u dokazanoj AL-KO kvaliteti. Ovaj „veliki" električni trimer tvrtke AL-KO svoj posao u domaćim vrtovima obavlja bez ispušnih plinova i tiho. Jaki elektromotor i ergonomska teleskopska, aluminijska cijev s optimalno raspoređenom težinom te glavna drška i podesiva dodatna drška rukovanje čine vrlo laganim. Ističe se fleksibilnom reznom glavom s mogućnošću zakretanja i naginjanja za precizno šišanje.


Tehnički detalji za AL-KO GTE 550 Premium

Sa svojim elektromotorom od 550 W, ergonomskom, teleskopskom aluminijskom cijevi te glavnom i dodatnom podesivom drškom trimer AL-KO GTE 550 učinkoviti je i robusni pomagač u vrtnim poslovima kojim ćete lako rukovati.
Fleksibilna rezna glava s niti s mogućnošću zakretanja i naginjanja za 180 stupnjeva i radnom širinom od 30 cm te štitnik za biljke ovaj uređaj čine idealnim za precizno šišanje uz rubove travnjaka, pod grmovima, klupama i uza zidove. AL-KO GTE 550 Premium će sa svojim elektromotorom od 550 W svoj posao dobro odraditi i kad treba učinkovito pokositi duže dionice ili manje travnate površine.
Tijekom rada optimalnu ćete dužinu niti bez muke podesiti tako da glavu trimera jednostavno pritisnete o tlo. Fleksibilan je zahvaljujući okretnoj dršci i vodećem kotaču.
Vaša velika sloboda: ovaj električni trimer tvrtke AL-KO luksuzni je uređaj za zahtjevne vlasnike vrta. Zahvaljujući vrlo tihom pogonu nećete ometati svoje susjede – moći čete šišati u svako doba dana neovisno o definiranim vremenima odmora.


Gdje mogu kupiti AL-KO GTE 550 Premium i alternative

AL-KO GTE 550 Premium možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača. To je savršeni proizvod ako tražite jak i robustan, a istovremeno i vrlo precizan električni trimer.
Ako tražite osobito lagani i praktični električni trimer za mala, krivudava mjesta, preporučamo vam AL-KO GTE 350. Za upotrebu u otežanim uvjetima u visokoj travi, grmovima ili granju prikladni su električni motorni čistači AL-KO BC 1000 E i BC 1200 E.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112926
EAN 4003718044904
Neto težina u kg 3 KG
Teleskopski DA
Bruto težina u kg 3.94 KG
Vrsta rezne glave klasično
Podešavanje niti Automatika na dodir
Promjer niti (mm) 1.65 MM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Podesiv štap ne
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Električni

Cutting System

Duljina niti (cm) 1000 CM

Mowing System

Radna širina u cm 30 CM

Engine

Snaga motora, W 550 W

Handle system

Podesiva ručka DA

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (5.04MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.