AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorski visokotlačni perač PW 1850

Broj. art.:: 113929 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • 18 V litij-ionska baterija (baterija i punjač nisu uključeni)
  • Uklanja prljavštinu bez priključka na struju i vodu mrežu
  • Može se fleksibilno koristiti za čišćenje, pjenjenje ili zalijevanje biljaka
  • Zahvaljujući usisu vode, može se koristiti s bilo kojim izvorom vode: kanta za vodu, jezero, bačva za kišu, slavina ili boca
  • S ECO funkcijom za duži rad
  • Uključuje 5 u 1 mlaznicu za vodu za fleksibilnu upotrebu

Često se kupuje zajedno sa ...

Ukupan iznos

267,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorski visokotlačni čistač PW 1850

Akumulatorski visokotlačni čistač može se koristiti za čišćenje i pjenjenje, kao i za zalijevanje biljaka. Može se koristiti u vezi s bilo kojim izvorom vode, npr. bačvom za kišu, ribnjakom, ili možete jednostavno spojiti visokotlačni perač na kućnu vodu putem slavine.

Tehnički detalji AL-KO akumulatorskog visokotlačnog čistača PW 1850

Litij-ionska baterija od 18 V pruža vam maksimalni tlak od 22 bara. Protok vode po satu je cca 180 l/h. Sa svojom vrlo malom težinom od 1,6 kg (s baterijom) i ECO načinom rada za duži rad, može se koristiti vrlo fleksibilno. Za vašu sigurnost: zaštita baterije silikonskim poklopcem. Uz usisno crijevo duljine 6 m možete usisati i vodu za čišćenje iz udaljenijih izvora vode. Zahvaljujući 5 u 1 mlaznicama za vodu, imate na raspolaganju 5 širina prskanja, uključujući fazu zalijevanja biljaka. Uključen je spremnik za sapun koji se može montirati.

Uz AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNU Li-ion bateriju za KUĆE I VRT, imate pristup različitim vremenima rada i punjenja, budući da možete birati između četiri različite veličine Ah. Dostupne su baterije od 2,5 / 4 / 5 i 6 Ah. Prazna baterija se puni između 60 i 130 minuta. (Ovisno o kapacitetu baterije, vrijeme punjenja je između 60 i 130 minuta. Brzi punjač baterija FC100 Li također se može koristiti za još brže vrijeme punjenja.) Li-ion baterija je vrlo izdržljiva, nije potrebna za održavanje i lagana za svakoga bez samopražnjenja ili memorijskog efekta i prikladan za punjenje.

Naše dvogodišnje jamstvo proizvođača uključuje i bateriju ovog uređaja.

Baterija i punjač nisu uključeni.

S AL-KO 18 V Bosch Home & Garden kompatibilnom akumulatorskom obitelji savršeno ste opremljeni za svaku primjenu zahvaljujući našim brojnim vrtnim alatima. Osim toga, baterije i punjači su kompatibilni sa svim uređajima različitih proizvođača koji rade s Bosch 18 V kućnim i vrtnim baterijskim sustavom.

Kupite AL-KO akumulatorski visokotlačni čistač PW 1850 i alternativu

Jednostavno kupite AL-KO akumulatorski visokotlačni čistač PW 1850 u našoj online trgovini ili od specijaliziranog trgovca u vašoj blizini. Dostupan i kao set (br. artikla 113967) uključujući bateriju i punjač.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113929
EAN 4003718062533
Maksimalni pritisak, bar 22 BAR
Neto težina u kg 1.3 KG
Težina s baterijom u kg 1.6 KG
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Maks. trajanje rada 2.5Ah min 20 MIN
Napon baterije u V 18 V

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (11.12MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (141.09KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.