Zamjenski rezni nož za PS 1815 - 3 kom

Broj. art.:: 113968 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Zamjenski listovi za ručnu pilu AL-KO PS 1815
  • Set od 3 komada (drvo, metal i plastika)
  • Duljina rezanja 150 mm

AL-KO zamjenski listovi za pilu PS 1815

Set od 3 (1x drvo, 1x metal i 1x plastika) - svestran za AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNU akumulatorsku ručnu pilu PS 1815.

Upotreba visokokvalitetnih materijala i precizno brušeni zubi osiguravaju čist rez. S duljinom rezanja od 150 mm, optimalno je usklađena s AL-KO akumulatorskom ručnom pilom PS 1815. Listovi pile imaju dug vijek trajanja.

Kupite AL-KO zamjenske listove za PS 1815

Kupite originalni pribor od AL-KO - ovdje u web shopu ili u specijaliziranim trgovinama.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113968
EAN 4003718063134
Bruto težina u kg 0.12 KG
Marka AL-KO

Power supply

Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V Bosch H&G compat.

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.