Masport set za roštilj

Broj. art.:: 134218
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave

Set pribora (12 kom.) Za roštilj (roštilj) od nehrđajućeg čelika u plemenitom kovčegu s petljama na čičak i gumenim petljama za preciznu fiksaciju. Set se sastoji od: 1kom. kliješta za roštilj, 1kom. vilice za roštilj, 1 komad. mješalica, 1x nož, 4x držač za kukuruz, 4x ražnja. Set pribora (12 kom.) Za roštilj (roštilj) od nehrđajućeg čelika u plemenitom koferu s petljama na čičak i gumenim petljama za preciznu fiksaciju. Set se sastoji od: 1kom. kliješta za roštilj, 1kom. vilice za roštilj, 1 komad. mješalica, 1x nož, 4x držač za kukuruz, 4x ražnja.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 134218
EAN 9414974475985
Neto težina u kg 2.58 KG
Bruto težina u kg 2.87 KG
Dimenzija duljina kartona cm 48 CM

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.