Generator AL-KO 2000i

Broj. art.:: 130933 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • <p>Lagani, kompaktni generator za male zadatke</p>Lako se nosi zahvaljujući integriranoj ručki za nošenje.
  • Zatvoreno kućište omogućava udobno tih rad.
  • Izvrstan za kampiranje, slobodno vrijeme i vrt
  • Utičnica od 230 V za jednostavno napajanje strujom.Zahvaljujući inverterskoj tehnologiji moguć je i rad osjetljivih uređaja kao što su npr. računala, televizori i HiFi uređaji jer nema flukt

Tehnički podatci

Maks. rad u h 5
Vrsta uređaja Inventar
Marka AL-KO
Proizvodna linija Premium
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.