Akumulatorske škare za živicu HT 2050

Broj. art.:: 113536
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Lagane, praktične i precizne akumulatorske škare za živicu (akumulator i punjač nisu u opsegu isporuke)
  • Dijamantom brušeni sigurnosni nož dužine 51 cm
  • Rad bez umaranja zahvaljujući pogonu s malo vibracija, dobro izbalansiranom uređaju i ergonomski oblikovanim upravljačkim elementima
  • Dugovječno, robusno kućište s gumiranom drškom za udoban rad
  • Uklj. tuljac za praktično čuvanje na zidu

Savršeno rezanje vaše živice, bez emisija i neovisno – uz udobno rukovanje uobičajeno za marku AL-KO. To simboliziraju lagane i praktične akumulatorske škare za živicu iz serije EasyFlex.


AL-KO akumulatorske škare za živicu HT 2050 – neovisne, udobne, lagane

Uz bežične škare za živicu AL-KO HT 2050 s dijamantom brušenim nožem živicu ćete ošišati lako – bilo da se radi o periodičnom zadatku ili ciljanom uređivanju vašeg vrtnog ukrasa. Pritom se kvalitetni sigurnosni nož dužine 51 cm brine za brzo i precizno rezanje uz optimalnu zaštitu ljudi i uređaja.
Vrlo lagane akumulatorske škare za živicu neovisne o strujnoj mreži omogućavaju vam udoban radijus kretanja bez zapletenih kablova te isključuje mogućnost da nehotice prerežete strujni kabel. Za lagano rukovanje koje za cilj ima siguran i udoban rad brine se ergonomski oblikovani rukohvat.
HT 2050 napaja akumulator iz serije EasyFlex. Različitim uređajima iz serije EasyFlex po potrebi možete raditi s jednim te istim akumulatorom – i pritom ćete uštedjeti.
Priloženi tuljac služi kao zidni držač za sigurno čuvanje i zaštitu škara za živicu.


Tehnički podaci za AL-KO akumulatorske škare za živicu HT 2050

Protuhodni, dijamantom brušeni sigurnosni nož ima dužinu reza od 51 cm i reže čisto bez savijanja ili zaglavljivanja. Debljina reza iznosi 15 mm.
Akumulatorske škare za živicu HT 2050 sa svojih su samo 2,8 kg uklj. akumulator osjetno lakše od svakog benzinskog modela. Ovaj uređaj s elektromotorom s malo vibracija i dobrom raspodjelom težine te ergonomskim drškama omogućava vrhunsko uravnoteženo vođenje i rad bez umaranja na visokim živicama.
Kvalitetno, robusno plastično kućište osigurava dugačak životni vijek.
S jednim punjenjem EasyFlex litij-ionskog akumulatora 20 V/2,5 Ah moći ćete raditi i do 45 minuta. Prazni akumulator opet će se napuniti za cca. 50 minuta. Ako imate spreman i zamjenski akumulator, duže ćete vrijeme moći raditi praktički bez prekida. Litij-ionski akumulator je dugovječan, zahtijeva malo održavanja, ne prazni se sam i nema memorijskog efekta.


Gdje mogu kupiti AL-KO škare za živicu HT 2050 i alternative

Akumulatorske škare za živicu HT 2050 možete kupiti preko naše internetske stranice ili kod specijaliziranog prodavača. To je laka kategorija među kvalitetnim AL-KO škarama za živicu optimalna za manje vrtove.
Ako prvi put kupujete uređaj EasyFlex, preporučamo vam komplet za škare za živicu HT 2050 (br. art. 113 634): on sadrži škare za živicu, odgovarajući akumulator (br. art. 113 559) i punjač (br. art. 113 560) u praktičnom kompletu.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113536
EAN 4003718057546
Neto težina u kg 2.5 KG
Duljina u cm bez pakiranja 67.2 CM
Širina u cm bez pakiranja 6.2 CM
Bruto težina u kg 3.96 KG
Brzina o/min 2200
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 87
Proizvodna linija EASY
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 18 V
Kompatibilni akumulatori Kompatibilni akumulatori, Kompatibilni akumulatori

Cutting System

Duljina rezanja u mm 510 MM
Princip rezanja Protuhodni sigurnosni nož

Handle system

Podesiva ručka NE

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (3.96MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.