AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorska motorna kopačica TL 1820

Broj. art.:: 113928
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • 18 V litij-ionska baterija (baterija i punjač nisu uključeni)
  • Skladište koje štedi prostor zahvaljujući podijeljenoj osovini
  • Bežična obrada tla, drobljenje, rahljenje, plijevljenje
  • Savršeno rukovanje zahvaljujući vrlo maloj težini
  • Praktičan prikaz napunjenosti baterije u ručki
  • Metalna oštrica s 4 zvjezdice za učinkovit rad u povrtnjaku

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulatorska motorna kopačica TL 1820

Uz akumulatorsku akumulatorsku motornu kopačicu TL 1820 imate lagani pomoćnik bez emisija za vaš povrtnjak. Mrvljenje, labavljenje i uklanjanje korova područja su primjene ove kopačice. Zbog male težine zajamčen je rad bez umora. Uredno i uredno za kratko vrijeme zahvaljujući djeljivoj osovini. Akumulatorska sloboda za sigurnu i fleksibilnu upotrebu u bilo koje doba dana.

Tehnički podaci AL-KO akumulatorske freze TL 1820

Robusni metalni noževi s 4 zvjezdice opuštaju vaš povrtnjak i imaju radnu širinu od 200 mm i promjer oštrice od 150 mm. Uz malu težinu od 3,8 kg, uključujući bateriju, možete raditi uz malo umora. Zatvorena svestrana ručka također osigurava dobro rukovanje.

Uz AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE, imate pristup različitim vremenima rada i punjenja, budući da možete birati između četiri različite veličine Ah. Dostupne su baterije od 2,5 / 4 / 5 i 6 Ah. Prazna baterija se puni između 60 i 130 minuta. (Ovisno o kapacitetu baterije, vrijeme punjenja je između 60 i 130 minuta. Brzi punjač baterija FC100 Li također se može koristiti za još brže vrijeme punjenja.) Li-ion baterija je vrlo izdržljiva, nije potrebna za održavanje i lagana za svakoga bez samopražnjenja ili memorijskog efekta i prikladan za punjenje.

Naše dvogodišnje jamstvo proizvođača uključuje i bateriju ovog uređaja.

Baterija i punjač nisu uključeni.

S AL-KO 18 V Bosch Home & Garden kompatibilnom akumulatorskoj obitelji savršeno ste opremljeni za svaku primjenu zahvaljujući našim brojnim vrtnim alatima. Osim toga, baterije i punjači su kompatibilni sa svim uređajima različitih proizvođača koji rade s Bosch 18 V kućnim i vrtnim baterijskim sustavom.

Kupite akumulatorsku frezu AL-KO TL 1820 i alternative

AL-KO akumulatorsku motornu kopačicu TL 1820 možete kupiti u našoj web trgovini ili kod specijaliziranom prodavaču. Lagana je alternativa ručnoj motici i štihači. Dostupan i kao set (br. artikla 113966) uključujući bateriju i punjač.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113928
EAN 4003718062526
Neto težina u kg 2.85 KG
Širina u cm bez pakiranja 25.5 CM
Bruto težina u kg 4.2 KG
Radna dubina cm 7 CM
Duljina u cm bez pakiranja 152 CM
Visina bez ambalaže u cm 30.9 CM
Promjer noževa za kopanje cm 15 CM
Količina noževa za kopanje 4 ST
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Vrijeme punjenja 4.0 Ah u min 80 MIN
Vrijeme punjenja 5.0Ah u min 100 MIN
Maks. trajanje rada 2.5Ah min 60 MIN
Maks. trajanje rada 4.0Ah u min 95 MIN
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 105 MIN

Mowing System

Radna širina u cm 20 CM

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (6.22MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (140.39KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.