Motorna kopačica AL-KO MH 350-4

Broj. art.:: 112644 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kompaktna, mala motorna kopačica za fino rahljenje tla i pripremu za sijanje
  • Lagana i okretna motorna kopačica od 1,7 kW teži samo 26 kg – idealno za manje površine
  • 4 aktivna 35 cm široka noža kopačice za jednostavno rahljenje
  • 3-struko visinski podesiva nožica za kočenje za podešavanje ispravne radne dubine
  • Vrlo robusni pužni prijenosnik u uljnoj kupki, pogon s klinastim remenom

Snažni pomoćnici u vrtu: naše motorne kopačice impresioniraju svojim aktivnim noževima, jakim motorima i vrhunskom ergonomijom.


Motorna kopačica AL-KO MH 350-4 – laka kategorija među frezama

Motorna kopačica MH 350-4 elegantni je i okretni pomoćnik za učinkovitu i brzu primjenu u vašem vrtu. To između ostalog potvrđuje i test vrtnih freza za 2018. godinu u organizaciji stručnog portala expertentesten.de na kojem je freza MH 350-4 marke AL-KO uz ocjenu 1,2 osvojila 2. mjesto među sudionicima testiranja.
Za kultiviranje, prozračivanje ili rahljenje tla: uz AL-KO motornu kopačicu MH 350-4 zemlju ćete prije sijanja dobro pripremiti, razrahlit ćete ju i u nju ćete unijeti hranjive tvari, gnojivo i svježi humus.
Lagana i okretna freza MH 350-4 idealan je pomoćnik upravo za hobi vrtlare. Tako ćete zemlju obraditi vrlo lagano s dobrim položajem tijela.


Tehnički podaci za AL-KO motornu kopačicu MH 350-4

Uz motornu kopačicu MH 350-4 rahljenje malih površina više vam neće pričinjavati velike probleme. Uz radnu širinu od 35 cm doći ćete do svakog kuta u svojem vrtu. Enormno ćete si olakšati rad u odnosu na ručni rad lopatom i kopačom.
4 aktivna i posebno oblikovana noža kopačice posebno su konstruirana za fino rahljenje zemlje – a motor od 1,7 kW ovom početnom modelu koji teži samo 26 kg daje i potrebnu snagu. Ergonomski rukohvat ima bezstupanjsko podešavanje visine, a radi transporta može se i sklopiti. Uz 3-struko podesivu nožicu za kočenje radnu dubinu možete podesiti u skladu sa svojim potrebama.
Idealna je za rad u ispravnom položaju tijela, na uskim mjestima ili za zaštitu zemlje: ergonomski upravljački elementi u kombinaciji s malom težinom u svakom vam položaju, u krivudavim vrtovima, na kosinama i padinama olakšavaju rad s kopačicom MH 350-4. Transportni kotač može se skinuti te olakšava promjenu mjesta rada.
Osim toga kvalitetan poklopac motorne kopačica od robusnog čeličnog lima korisnika štiti od katapultiranog kamenja i zemlje.


Gdje mogu kupiti motornu kopačicu AL-KO MH 350-4 i alternative

Motornu kopačicu (frezu) MH 350-4 možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Lagani početni model izuzetno je prikladan za obradu manjih površina.
Ako želite razrahliti srednji ili veliki vrt ili polje, preporučamo vam modele od MH 5005 R (br. art. 113 256) s vrlo snažnim motorom, velikom radnom širinom i mogućnošću uključivanja stupnja za vožnju unatrag.
Obratite pozornost i na opcionalni, lako zamjenjivi pribor za AL-KO motorne kopačice: vadilicu krumpira, dodatni set noževa, transportne i pogonske kotače.


Tehnički podatci

Radna širina u cm 35
Primer DA
Motor ccm 125
Model motora 002
Motor o/min 3100
Električni start NE
Vibracije ahw, m/s^2 5.5
Količina noževa za kopanje 4
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 77
Promjer noževa za kopanje cm 25
Proizvodna linija Comfort
Automatski prigušivač dostupan DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 93
Snaga kW 1.7
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 92
Vrsta motora 4-taktni
Marka AL-KO
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 1
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.