Motorna kopačica AL-KO MH 4005

Broj. art.:: 113255 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kompaktna motorna kopačica za fino rahljenje zemlje i pripremu za sijanje
  • Lagana, okretna motorna kopačica s 1,7 kW i samo 32 kg težine
  • 4 aktivna noža kopačice radne širine od 40 cm
  • Bezstupanjski visinski podesiva nožica za podešavanje ispravne radne dubine
  • Transportni kotači mogu se skinuti bez alata

Snažni pomagači u vrtu: naše motorne kopačice impresioniraju svojim aktivnim noževima, jakim motorima i vrhunskom ergonomijom.


Motorna kopačica AL-KO MH 4005 – kompaktna freza za male do srednje površine

Motorna kopačica MH 4005 vaš je elegantni, okretni pomagač za učinkovite i brze radove u vrtu.
Za kultiviranje, prozračivanje ili vitalizaciju tla: uz AL-KO motornu kopačicu MH 4005 zemlju ćete prije sijanja dobro pripremiti, razrahlit ćete ju i u nju ćete unijeti hranjive tvari, gnojivo i svježi humus.
Ova lagana i okretna freza MH 4005 za hobi vrtlare i uzgajivače povrća bit će pomagač kojim će lako upravljati. Tako ćete zemlju obraditi vrlo lagano s dobrim položajem tijela.


Tehnički podaci za AL-KO motornu kopačicu MH 4005

Uz motornu kopačicu MH 4005 rahljenje malih do srednjih površina više vam neće pričinjavati velike probleme. Uz radnu širinu od 40 cm brzo ćete napredovati i doći ćete do svakog kuta u svojem vrtu. Enormno ćete si olakšati rad u odnosu na ručni rad lopatom i kopačom.
4 aktivna i posebno oblikovana noža kopačice posebno su konstruirana za fino rahljenje zemlje – a motor od 1,7 kW ovom početnom modelu koji teži samo 32 kg daje i potrebnu snagu. Uz bezstupanjski podesive nožicu individualno ćete podesiti radnu dubinu.
Idealna je za rad u ispravnom položaju tijela, na uskim mjestima ili za zaštitu zemlje: ergonomski upravljački elementi i visinski podesivi rukohvat u kombinaciji s malom težinom u svakom vam položaju olakšavaju rad s kopačicom MH 4005. Pogon s klinastim remenom brine se za prijenos potrebne snage. Za dugačak životni vijek brine se pužni prijenosnik u uljnoj kupki.
Sigurnost je adut: zahvaljujući sigurnosnoj ručici isključeno je neželjeno okretanje noževa kopačice. Osim toga kvalitetan poklopac motorne kopačica od robusnog čeličnog lima korisnika štiti od katapultiranog kamenja i zemlje.


Gdje mogu kupiti motornu kopačicu AL-KO MH 4005 i alternative

Motornu kopačicu (frezu) MH 4005 možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Lagani početni model izuzetno je prikladan za obradu manjih površina.
Ako želite razrahliti veliki vrt ili polje, preporučamo vam modele od MH 5005 R (br. art. 113 256) s vrlo snažnim motorom, velikom radnom širinom i mogućnošću uključivanja stupnja za vožnju unatrag.
Obratite pozornost i na opcionalni, lako zamjenjivi pribor za AL-KO motorne kopačice: vadilicu krumpira, dodatni set noževa, transportne i pogonske kotače.


Tehnički podatci

Električni start NE
Automatski prigušivač dostupan DA
Primer DA
Marka AL-KO
Vrsta motora 4-taktni
Proizvodna linija Comfort
Model motora 002
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.