Motorna kopačica AL-KO MH 5007 R

Broj. art.:: 113620 Male količine
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Jaka motorna kopačica od 2,3 kW za fino rahljenje zemlje i pripremu za sijanje
  • Lagano manevriranje zahvaljujući stupnju za vožnju unaprijed i unatrag
  • Aktivna 4 zvjezdasta noža s velikom snagom i na tvrdim, glinastim tlima
  • Bezstupanjski visinski podesiva nožica za kočenje za namještanje ispravne radne dubine
  • Vrlo robustan pužni prijenosnik u uljnoj kupki, pogon uz pomoć klinastog remena

Snažni pomoćnici na gospodarskim površinama: naše motorne kopačice impresioniraju aktivnim noževima, jakim motorima i vrhunskom ergonomijom za korisnika. Ovi robusni uređaji okretni su i laki za vođenje.


Motorna kopačica AL-KO MH 5007 R – robusni snagator

Motorna kopačica MH 5007 R vaš je snažni pomoćnik za učinkovitu, ekonomičnu upotrebu u vašem zahtjevnom prirodnom vrtu.
Uz AL-KO motornu kopačicu MH 5007 R dobro ćete pripremiti tlo prije sijanja, razrahlit ćete ga i u njega ćete unijeti hranjive tvari, gnojivo i svježi humus.
Kao hobi vrtlar ili uzgajivač povrća ovom snažnom motornom kopačicom osjetno ćete smanjiti napor potreban za obradu tla. Na svim ćete tlima brzo napredovati i radit ćete u dobrom položaju tijela – zahvaljujući dobroj okretnosti uređaja s upravljačem koji se može podešavati i zakretati i stupnjem za vožnju unatrag.


Tehnički podaci za AL-KO motornu kopačicu MH 5007 R

Ergonomski upravljač, s mogućnošću podešavanja visine u 4 stupnja, mogućnošću bočnog podešavanja s po 1 stupnjem ulijevo i udesno i mogućnošću sklapanja radi transporta.
Aktivna i specijalno izrađena 4 zvjezdasta noža napravljena su za fino rahljenje tla – a jaki motor kopačice MH 5007 R od 2,3 kW osigurava potrebnu snagu. Po 1 stupanj za vožnju unaprijed i unatrag preuzima glavno opterećenje, a s pomoću nožice za kočenje možete jednostavno namjestiti radnu dubinu.
Rukohvat s može namjestiti bočno, pa nećete morati hodati po površini koju ste već obradili.
Sigurnost je adut: zahvaljujući zaključanim sigurnosnim ručicama isključuje se opasnost od nezgode uslijed neželjenog okretanja noževa kopačice. Osim toga kvalitetan poklopac motorne kopačica ne štiti samo noževe, nego i vas štiti od katapultiranog kamenja i zemlje.


Gdje mogu kupiti motornu kopačicu AL-KO MH 5007 R i alternative

Motornu kopačicu MH 5007 R možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. To je moćno rješenje za obradu tla na srednjim i velikim površinama.
Ako želite razrahliti manje zemljište, alternativa je model MH 350-4 (br. art. 112 644). Ako više volite maksimalnu snagu motora i radnu širinu, preporučamo vam model MH 5065 R (br. art. 113 276).
Obratite pozornost i na to da nudimo i različite priključne uređaje kao što su vadilica krumpira, dodatni set noževa itd.

Tehnički podatci

Električni start NE
Primer DA
Proizvodna linija Premium
Marka AL-KO
Model motora B&S Series 625EXi
Vrsta motora 4-taktni
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.