Motorna Kopačica MH 1150

Broj. art.:: 113972
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Idealna za rahljenje i obradu površina
  • Uklj. bočni granični diskovi za zaštitu biljaka
  • Ergonomska ručka, bočno i okomito podesiva bez alata
  • Opsežan pribor za dodatnu obradu tla
  • Uklj. set kotača s 2 gumena kotača 4.0-8

Iznimno velika radna širina - AL-KO Benzinska motorna kopačica MH 1150 Comfort

Motorna kopačica MH 1150 Comfort vaš je robusni pomoćnik za učinkovitu obradu površina uz uštedu vremena. S velikom radnom širinom od 115 cm, možemo vam ju preporučiti za obradu površina do cca 670 m².

Bilo za obradu, prozračivanje ili rahljenje tla: s ovom kopačicom možete dobro pripremiti tlo prije sjetve, prorahliti ga i ugraditi hranjive tvari, gnojivo ili svježi gornji sloj tla. Ergonomska ručka može se varijabilno podesiti bočno i okomito bez upotrebe alata, te osigurava posebnu jednostavnost korištenja. Ako se upravljač pomakne u stranu, površina se može udobno obraditi bez da se mora stati na već obrađeno i tako rastreseno tlo. Zaštitni diskovi uključeni u isporuku ograničavaju radnu površinu i tako osiguravaju učinkovitu zaštitu postojećih zasada.

Svestrana upotreba

Na ovu kopačicu može se pričvrstiti nekoliko dodataka, kao što su plug zagrtač, plug za krumpir. Za bolje prianjanje, preporučljivo je prilikom upotrebe plugova pričvrstiti čelični set nastavaka za kotače, koji je također dostupan.

Motorna kopačica MH 1150 Comfort pruža vam snažnu podršku pri radu na većim površinama. S dvije brzine za naprijed, lako možete prilagoditi radnu brzinu i rezultat usitnjavanja svojim potrebama. Brzina za natrag olakšava manevriranje i omogućuje rad bez napora. S radnom širinom od 115 cm mogu se obrađivati površine do 670 m².

32 posebna noža s oštricom odiguravaju optimalnu obradu tla do dubine od 36 cm, a motor od 3,6 kW daje ovom modelu veliku radnu snagu čak i na teškom tlu. Vodič omogućava zadržavanje uređaja na stazi.

Posebno stabilna ergonomska ručka, podesiva bočno i okomito, idealna je za rad bez umaranja. Opseg isporuke uključuje granične diskove i set kotača (za korištenje s plugovima).

Adut je sigurnost: sigurnosna ručna poluga učinkovito sprječava nenamjerno okretanje noževa. Osim toga visokokvalitetni štitnici noževa izrađeni od robusnog čeličnog lima štite korisnika od odbačenog kamenja i zemlje. Zaštitu nasada omogućavaju bočni zaštitni diskovi.

Kupite AL-KO Benzinsku motornu kopačicu MH 1150 Comfort & alternative

Kupite motrnu kopačicu  MH 1150 Comfort sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ukoliko preferirate manju radnu širinu, preporučujemo model MH 770 (br. art. 113971).

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113972
EAN 4003718063233
Neto težina u kg 98 KG
Radna dubina cm 32 CM
Promjer noževa za kopanje cm 36 CM
Količina noževa za kopanje 8 ST
Marka AL-KO
Proizvodna linija Premium

Mowing System

Radna širina u cm 115 CM

Working area

Za površine do qm 670 QM

Engine

Automatski prigušivač dostupan NE
Električni start NE
Motor ccm 212
Snaga kW 3.6 KW
Primer NE

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (8.56MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (110.06KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.