Motorna Kopačica MH 360

Broj. art.:: 113969
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kompaktna, mala motorna kopačica za fino rahljenje tla i pripremu za sjetvu
  • Mala težina i ergonomska ručka za udoban rad
  • Kočnica s trostrukim podešavanjem po visini
  • Transportni kotač koji se lako uklanja
  • 4 aktivna radna noža radne širine od 36 cm za jednostavno rahljenje

AL-KO Benzinska motorna kopačica MH 360 Easy – snažna obrada tla

Motorna kopačica MH 360 Easy vaš je okretni, upravljivi i pomoćnik za upotrebu u vašem vrtu koja štedi vrijeme.

Bilo za obradu, prozračivanje ili rahljenje tla: s ovom kopačicom možete dobro pripremiti tlo prije sjetve, prorahliti ga te ugraditi hranjive tvari, gnojivo i svježi gornji sloj tla.

Lagana i okretna motorna kopačica MH 360 idealan je pomoćnik, osobito za hobi vrtlare.

Okretna i ergonomska

Rahljenje manjih površina osobito je jednostavno s motornom kopačicom MH 360 Easy. S radnom širinom od 36 cm možete doći do svakog kutka vašeg vrta. Smanjenje opterećenja u usporedbi s ručnim radom lopatom je enormno. Budući da su aktivna posebno oblikovana četiri seta noževa za okopavanje, od kojih svaki ima četiri noža, posebno dizajnirana za finu obradu tla - a sa svojim motorom od 2,2 kW, ova lagana kopačica od samo 34 kg ima potrebnu odgovarajuću radnu snagu. Prema potrebi mogu se odabrati i podesiti tri radne dubine.

Idealan rad koji ne umara, čak i u uskim prostorima. Ergonomski raspoređeni upravljački elementi u kombinaciji s malom težinom olakšavaju vam rad s MH 360 Easy u bilo kojem položaju. Na putu do mjesta uporabe, integrirani transportni kotač se može podesiti u transportni položaj bez alata.

Osim toga visokokvalitetni štitnici noževa izrađeni od robusnog čeličnog lima štite korisnika od odbijenog kamenja i zemlje.

Kupite benzinksu motornu kopačicu AL-KO MH 360 Easy & alternative

Kupite motornu kopačicu MH 360 Easy sada u našoj web trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ukoliko preferirate veću i snažniju motornu kopačicu, preporučujemo motornu kopačicu MH 540 (br. art. 113970).

 

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113969
EAN 4003718063202
Neto težina u kg 35 KG
Radna dubina cm 20 CM
Bruto težina u kg 40 KG
Širina u cm bez pakiranja 38 CM
Duljina u cm bez pakiranja 64 CM
Visina bez ambalaže u cm 45 CM
Promjer noževa za kopanje cm 25 CM
Količina noževa za kopanje 8 ST
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 93
Marka AL-KO
Proizvodna linija EASY

Power supply

Vrsta pogona Benzin

Mowing System

Radna širina u cm 36 CM

Engine

Automatski prigušivač dostupan DA
Električni start NE
Motor ccm 139
Motor o/min 2850
Snaga kW 2.2 KW
Primer DA
broj cilindara Količina cilindara motora

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (6.61MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (106.84KB)
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.