Motorna kopačica solo® by AL-KO MH 7505 VR

Broj. art.:: 127321 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 24.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Za fino rahljenje i teškog tla, pripremu za sijanje, ugrađivanje usitnjenog materijala, humusa i treseta
  • Snažni Honda motor od 3,6 kW za veliku trajnu snagu
  • 4/6 aktivnih zvjezdastih kopača sa do 75 cm radne širine i 15 cm radne dubine, lančanim pogonom i integriranim transportnim kotačem
  • Rad u zdravom položaju tijela s rukohvatom koji se može podešavati i zakretati, lako dostupnom ručicom gasa i stupnjem za vožnju unatrag
  • Vadilica krumpira se može opcionalno montirati

Snažan pomagač svakom vlasniku vrta: naše motorne kopačice impresioniraju svojim jakim motorima za trajnu primjenu i maksimalno optimiranim upravljačkim elementima. Ovi robusni uređaji pritom su okretni, lagani i sigurni prilikom upravljanja. U profesionalnoj solo® by AL-KO kvaliteti.


Motorna kopačica solo® by AL-KO 7505 VR – s profesionalnom frezom kroz sva tla

Motorna kopačica 7505 VR vaš je snažni radni uređaj za učinkovito i brzu trajnu primjenu u zahtjevnim prirodnim vrtovima, gredicama za sadnice i korisnim površinama. Jedan stupanj za vožnju unaprijed i jedan za vožnju unatrag omogućavaju brz napredak u radu i visoku razinu fleksibilnosti.
Idealna za kultiviranje, prozračivanje i vitalizaciju tla: uz AL-KO motornu kopačicu 7505 VR zemlju ćete prije sijanja dobro pripremiti, razrahlit ćete ju i u nju ćete unijeti hranjive tvari, gnojivo i svježi humus.
Za njegu vrta, kao hobi vrtlar, uzgajivač povrća ili vlasnik vrta – ova izuzetno snažna motorna kopačica vaš je prvi izbor za visokoučinkovitu obradu čak i velikih površina. Brzo će napredovati na svim tlima, a vi ćete pritom zadržati dobar položaj tijela – zahvaljujući dobroj okretnosti velikog uređaja s visinski podesivim i zakretnim rukohvatom i stupnjem za vožnju unatrag.


Tehnički podaci za solo® by AL-KO motornu kopačicu 7505 VR

Pritom se snažni Honda motor od 3,6 kW kopačice 7505 VR brine za veliku snagu i konstantnu učinkovitost i pri dugotrajnijoj primjeni. Snaga se prenosi preko lančanog pogona. S integriranim transportnim kotačem motornu kopačicu možete udobno premjestiti s jednog mjesta za rad na drugo. 1 stupanj za vožnju unaprijed i 1 za vožnju unatrag osiguravaju ekonomičan i fleksibilan rad.
Freza 7505 VR vaš je vjerni pratitelj u zahtjevnoj trajnoj primjeni – a i svojom je konstrukcijom napravljena tako da vi kao korisnik radite u dobrom položaju tijela i bez umaranja. Ergonomski upravljački elementi podržavaju rad u svakom položaju, u krivudavim gredicama, na kosinama i padinama. Ručica gasa uvijek je lako dostupna, rukohvat se može individualno prilagoditi tjelesnoj visini i po potrebi se može zakrenuti. Tako ćete optimalno poravnati neravnine, savladat ćete uska mjesta i zaštiti ćete tlo jer više nećete morati gaziti po već okopanoj površini.
Osim toga kvalitetan poklopac motorne kopačica od robusnog čeličnog lima korisnika štiti od katapultiranog kamenja i zemlje.


Gdje mogu kupiti motornu kopačicu AL-KO 7505 VR i alternative

Motornu kopačicu 7505 VR možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača.
Dostupno kao prikladna oprema: vadilica krumpira (br. art. 127 334).
Ako radije tražite lagani početni uređaj za rahljenje hobi vrta, AL-KO modeli od MH 350-4 (br. art. 112 644) su povoljne alternative.


...

Tehnički podatci

Broj. art.: 127321
EAN 4003718055023
Neto težina u kg 51 KG
Širina u cm bez pakiranja 75 CM
Bruto težina u kg 56 KG
Radna dubina cm 15 CM
Duljina u cm bez pakiranja 150 CM
Visina bez ambalaže u cm 115 CM
Promjer noževa za kopanje cm 32 MM
Količina noževa za kopanje 6 ST
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 96
Marka solo® by AL-KO
Proizvodna linija Comfort

Mowing System

Radna širina u cm 75 CM

Engine

Električni start NE
Motor ccm 163
Motor o/min 3200
Snaga kW 3.6 KW
Model motora Honda GP 160
Primer DA

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (5.11MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (81.75KB)
uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.