Mi iz tvrtke AL-KO Gardentech dali smo si zadatak, kontinuirano razvijati nova, pametna i inteligentna vrtna rješenja. Potaknuti duhom inovacije i osjećajem odgovornosti prema ljudima i prirodi, stvaramo udobna pomagala za vrt s održivom tehnologijom. Bilo da se radi o robotskim ili klasičnim kosilicama, pumpama za vodu, uređajima za obradu tla ili za njegu drveća/ živice - naš asortiman nudi optimalne rezultate za sve potrebe i svaki izazov u vrtu.

Ove godine naša k budućnosti orijentirana vrtna rješenja slave okrugli rođendan. 2021. godina je vrlo posebna godina za AL-KO Gardentech. Jer s ponosom se možemo osvrnuti na 90 godina iskustva, razvoja i kompetentnosti na polju inovativnih vrtnih strojeva. Od osnutka godine 1931. cilj nam je uvijek bio ići u korak s vremenom, te već danas raditi na proizvodima i rješenjima za budućnost. Vjerni motu  "Quality for Life" ("Kvaliteta za život") uvijek smo se fokusirali na ljude, njihove individualne potrebe i odgovor kako vrtlarstvo učiniti još praktičnijim i pametnijim. Dopustite da vas uvjerimo!

Akumulatorske kosilice| AL-KO Akumulatorske kosilice

Novosti: Akumulatorske kosilice

Kosilice| AL-KO Veliki izbor kosilica

Novosti: Kosilice

Električne kosilice | AL-KO Veliki izbor električne kosilice

Novosti: Električne kosilice

Traktorske kosilice | AL-KO traktorske kosilice

Novosti: Traktorske kosilice

Akumulatorski vrtni uređaji | AL-KO Vrtni uređaji za svaku primjenu

Novosti: Akumulatorski proizvodi

Kopačice | AL-KO kopačice za svaki vrt

Novosti: Kopačice

Pumpe za vodu | AL-KO Pumpe za vodu

Novosti: Pumpe za vodu

Ostali proizvodi | AL-KO Ostali novi proizvodi

Novosti: ostali proizvodi

Filter proizvoda
Nisu pronađeni proizvodi za pojam koji pretražujete.
*uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.