Akumulatorska freza za snijeg AL-KO ST 4048 "Set"

Broj. art.:: 113830 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 20.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Komplet uklj. punjač i akumulator (5 Ah) Čišćenje površina do 200 m² s jednim akumulatorom
  • Uključujući praktične LED farove
  • Ručno podesivi izbačajni kanal do 180°
  • Rukohvat s udobnom oblogom
  • Za čuvanje nije potrebno puno prostora

 

Fleksibilna laka kategorija među frezama za snijeg: zahvaljujući modernoj akumulatorskoj tehnologiji svoje putove i kolne ulaze u dvorište u nekoliko minuta očistite od snijega.

 

 

Akumulatorska freza za snijeg ST 4048

 

Uz seriju AL-KO 36 V ulažete u sustav s litij-ionskim akumulatorom za svestranu primjenu u kući i vrtu – sad čak i čišćenje snijega. Dobit ćete čistu snagu električne freze za snijeg i fleksibilnost benzinskog čistača za snijeg – i to sve, naravno, uz minimalne emisije buke. Akumulatorska freza za snijeg svoj posao obavlja vrlo okretno i tiho. S ovom ćete akumulatorskom frezom za snijeg s jednim punjenjem akumulatora očistiti do 200 m² – a s drugim akumulatorom, naravno, još i više. Zahvaljujući maloj težini (samo oko 15 kg) i praktičnim LED farovima u zimskim ćete radovima uživati čak i po mraku. Osobito praktično: akumulatorska freza za snijeg montira se u nekoliko poteza bez alata, može se fleksibilno prilagoditi tjelesnoj visini, a za pospremanje joj ne treba puno prostora.

 

Tehnički detalji za akumulatorsku frezu za snijeg ST 4048

 

Akumulatorska freza za snijeg ST 4048 iz serije 36 V vrtnih uređaja koristi litij-ionsku akumulatorsku tehnologiju s 36 V i, ovisno o akumulatoru, ima kapacitet od 4 ili 5 Ah. Akumulatori se mogu potpuno napuniti za samo cca. 90 minuta (akumulator s 4 Ah) ili 120 minuta (akumulator s 5 Ah). Moderni motori bez četkica pružaju vrlo veliku snagu uz maksimalno dugačak rad. Praktična freza za snijeg s 1 stupnjem snijeg pomoću ručno podesivog izbačajnog kanala transportira i do 6 m u daljinu. S radnom širinom od 48 cm i visinom otvora za snijeg od 20 cm novi ćete snijeg ukloniti kao od šale i kao da ste ga pomeli metlom. Lopatica pritom služi za kretanje.

 

Gdje mogu kupiti akumulatorsku frezu za snijeg ST 4048 iz serije 36 V i alternative

 

Akumulatorsku frezu za snijeg ST 4048 iz serije 36 V kupite preko naše internetske stranice ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ona je idealan partner za čišćenje snijega blizu kuće. AL-KO nudi velik izbor benzinskih freza za snijeg i praktične električne freze za snijeg.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113830
EAN 4003718061260
Neto težina u kg 13.5 KG
Bruto težina u kg 14.9 KG
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 90
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Kapacitet baterije Ah 5
Vrijeme punjenja 4.0 Ah u min 90 MIN
Vrijeme punjenja 5.0Ah u min 120 MIN
Maks. trajanje rada 4.0Ah u min 20 MIN
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 30 MIN

Lighting

Radna Svjtla LED

Handle system

Ručke se mogu grijati NE

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (1.96MB)
Preuzmi (5.82MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (144.23KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.