Akumulatorska freza za snijeg AL-KO ST 4048 "Set"

Broj. art.:: 113830
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • <b>Komplet uklj. punjač i Akumulatora (5 Ah)</b>Čišćenje površina do 200 m² s jednim akumulatorom
  • Uključujući praktične LED farove
  • Ručno podesivi izbačajni kanal do 180°
  • Rukohvat s udobnom oblogom
  • Za čuvanje nije potrebno puno prostora

Fleksibilna laka kategorija među frezama za snijeg: zahvaljujući modernoj akumulatorskoj tehnologiji svoje putove i kolne ulaze u dvorište u nekoliko minuta očistite od snijega.


Akumulatorska freza za snijeg ST 4048

Uz seriju AL-KO EnergyFlex ulažete u sustav s litij-ionskim akumulatorom za svestranu primjenu u kući i vrtu – sad čak i čišćenje snijega. Dobit ćete čistu snagu električne freze za snijeg i fleksibilnost benzinskog čistača za snijeg – i to sve, naravno, uz minimalne emisije buke. Akumulatorska freza za snijeg svoj posao obavlja vrlo okretno i tiho. S ovom ćete akumulatorskom frezom za snijeg s jednim punjenjem akumulatora očistiti do 200 m² – a s drugim akumulatorom, naravno, još i više. Zahvaljujući maloj težini (samo oko 15 kg) i praktičnim LED farovima u zimskim ćete radovima uživati čak i po mraku. Osobito praktično: akumulatorska freza za snijeg montira se u nekoliko poteza bez alata, može se fleksibilno prilagoditi tjelesnoj visini, a za pospremanje joj ne treba puno prostora.


Tehnički detalji za akumulatorsku frezu za snijeg ST 4048

Akumulatorska freza za snijeg ST 4048 iz serije EnergyFlex vrtnih uređaja koristi litij-ionsku akumulatorsku tehnologiju s 40 V i, ovisno o akumulatoru, ima kapacitet od 4 ili 5 Ah. Akumulatori se mogu potpuno napuniti za samo cca. 90 minuta (akumulator s 4 Ah) ili 120 minuta (akumulator s 5 Ah). Moderni motori bez četkica pružaju vrlo veliku snagu uz maksimalno dugačak rad. Praktična freza za snijeg s 1 stupnjem snijeg pomoću ručno podesivog izbačajnog kanala transportira i do 6 m u daljinu. S radnom širinom od 48 cm i visinom otvora za snijeg od 20 cm novi ćete snijeg ukloniti kao od šale i kao da ste ga pomeli metlom. Lopatica pritom služi za kretanje.


Gdje mogu kupiti akumulatorsku frezu za snijeg ST 4048 iz serije EnergyFlex i alternative

Akumulatorsku frezu za snijeg ST 4048 iz serije EnergyFlex kupite preko naše internetske stranice ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ona je idealan partner za čišćenje snijega blizu kuće. AL-KO nudi velik izbor benzinskih freza za snijeg i praktične električne freze za snijeg.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Baterija
Akumulatorska obitelj AL-KO 36 V
Neto težina u kg 13.5 KG
Vrijeme punjenja 5.0Ah u min 120 MIN
Vrijeme punjenja 4.0 Ah u min 90 MIN
Bruto težina u kg 14.9 KG
Dimenzija duljina kartona cm 58 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 90
Maks. trajanje rada 4.0Ah u min 20 MIN
Proizvodna linija Comfort
Maks. Vrijeme rada 5.0Ah u min 30 MIN
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (1.96MB)
Preuzmi (5.82MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (144.23KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.