AL-KO Snježna freza Snow Line 700.4 E LED

Broj. art.:: 114037 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Grijane ručke za tople ruke
  • Kompaktan upravljač s integriranim LED reflektorom
  • Snažan, štedljivi benzinski motor s elektropokretačem
  • Zakretni kanal za izbacivanje
  • Pogon kotača sa 6 stupnjeva za vožnju unaprijed i 2 za vožnju unatrag

Često se kupuje zajedno sa ...

Ukupan iznos

1.769,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Freza za snijeg s gumama grubog profila

idealna je za udobno čišćenje snijega oko kuće i u dvorištu te na parkiralištima i površinama za stajanje.

 

Laki zimski radovi zahvaljujući benzinskoj frezi za snijeg AL-KO 700.4 E LED

S benzinskom frezom za snijeg AL-KO 700.4 E LED naporni zimski radovi pretvaraju se u laganu aktivnost na svježem zraku. Snijeg radije uklonite frezom, nego da ga čistite lopatom za snijeg. Ovaj će model lako savladati čak i velike količine kao i zaleđeni snijeg. Osim toga iskušajte njegove komforne funkcije poput električnog pokretanja, grijanih ručki ili mogućnosti uključivanja pogona. Zahvaljujući sofisticiranoj tehnologiji motora i frezanja s našom ćete frezom za snijeg dobiti pouzdanog i snažnog partnera za hladne snježne dane.

 

Tehnički detalji za benzinsku frezu za snijeg AL-KO 700.4 E LED

Zahvaljujući kompaktnom upravljaču s integriranim reflektorom sve su važne ručice i sklopke lako dostupne. Snažni motori freze za snijeg svojom snagom od 7,8 kW i zapremninom od 375 ccm zahvaljujući OHV tehnologiji s ventilima s gornje strane pružaju izvrsnu učinkovitost što se vidi po velikoj snazi i smanjenoj potrošnji. Radna širina iznosi 70 cm, visina otvora za snijeg do visokih 54,5 cm, a ovisno o karakteristikama snijeg se kroz zakretni otvor za izbacivanje transportira i do 15 m u daljinu. Pogon kotača neovisan je o tome, pa se freza za snijeg nastavlja kretati i neprestano čistiti snijeg. Uz gume s grubim profilom i u najnepovoljnijim se uvjetima osigurava optimalna trakcija i lako manevriranje. Zahvaljujući snažnom OHV motoru prikladnom za niske temperature i mogućnosti uključivanja pogona kotača sa 6 stupnjeva za vožnju unaprijed i 2 za vožnju unatrag 2-stupanjskom (puž i kolo) frezom za snijeg AL-KO 700.4 E LED upravlja se posebno lako. Posebno praktična u mračnim zimskim danima: ugrađeni reflektor i mogućnost pokretanja motora poteznim užetom ili elektropokretačem od 230 V.

 

Gdje mogu kupiti benzinsku frezu za snijeg AL-KO 700.4 E LED i alternative

Benzinsku frezu za snijeg AL-KO 700.4 E LED kupite sada u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ona je idealan partner za čišćenje snijega oko kuće i u dvorištu te na parkiralištima i površinama za stajanje. Ako želite frezu za snijeg s većom radnom širinom i većom zapremninom, nudimo vam frezu za snijeg AL-KO 760.4 TE LED. Za manje zahtjeve kod nas ćete pronaći frezu za snijeg AL-KO 620.4 E III LED.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 114037
EAN 4003718064605
Neto težina u kg 118 KG
Bruto težina u kg 130 KG
Duljina u cm bez pakiranja 134 CM
Širina u cm bez pakiranja 74 CM
Visina bez ambalaže u cm 115 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 105
Proizvodna linija Premium
Marka AL-KO

Power supply

Vrsta pogona Benzin

Handle system

Ručke se mogu grijati DA

Engine

Automatski prigušivač DA
Volumen spremnika goriva, l 5.5 L
Električni start DA
Motor ccm 375
Motor o/min 2000
Snaga kW 7.8 KW
Primer DA
broj cilindara 1

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (29.58MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (225.27KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.