Freza za snijeg AL-KO SnowLine 46 E

Broj. art.:: 112932
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažni elektromotor s 230 V i 2.000 W snage
  • Laka kategorija: samo 15 kg
  • Radna širina 46 cm, visina otvora 20 cm
  • Rukohvat s udobnom oblogom
  • Za čuvanje nije potrebno puno prostora

Zimi s ovom lakom kategorijom među frezama za snijeg, AL-KO SnowLine 46 E, za nekoliko minuta očistite putove i ulaze u dvorišta od svježeg snijega.


Zimski radovi bez muke s električnom frezom za snijeg 46 E

Frezu za snijeg pokreće ekološki elektromotor. Zahvaljujući niskoj razini zvučne snage od samo 86 decibela (što znači da je tiha približno kao električna kosilica) omogućava čišćenje snijega i u ranojutarnjim satima u stambenim područjima, a da pritom ne ometate susjede. Radna širina je 46 centimetara, pa se uz pomoć 1-stupanjske transportne tehnike u jednom prolazu može ukloniti snijeg visok i do 30 centimetara. Površine od svježeg snijega možete očistiti kao da ste ih pomeli metlom. Iako ima samo 15 kg i vrlo je kompaktan, ovaj vam uređaj sa svojih 2 kW pruža veliku snagu čišćenja u snježnim danima. Zato ne čudi da je ovaj uređaj osvojio istaknutu nagradu „Pobjednik po omjeru cijene i kvalitete: portal Vergleich.org studeni 2016.", a ispitivači portala gartenmagazin.de ocijenili su ga s izvrsne 4,5 zvjezdice. Vrlo slično ga je ocijenio i portal werkzeugmagazin.net, gdje je ova freza za snijeg isto dobila vrlo dobrih 4,5 od 5 bodova. Ispitivači su ju ovako nahvalili: „Prava igračka za muškarce, snažna je i užitak ju je koristiti. AL-KO freza za snijeg SnowLine 46 E nudi oboje. Ova snažna freza za snijeg savršeni je stroj za čišćenje snijega i bljuzgavice. Vrlo jednostavno rukovanje i vrlo učinkovita izvedba."


Tehnički detalji za električnu frezu za snijeg 46 E

Jaki elektromotor s 230V/2000 W lako se i sigurno pokreće kombinacijom sklopke i utikača. Lopatica za čišćenje je od smjese tvrde gume s umecima čelične žice. Snijeg se iz otvora za izbacivanje koji se može zakretati za 190 stupnjeva baca do 10 metara u daljinu, upravo tamo gdje vi to želite. Visina rukohvata jednostavno se pomoću brzog zatezača može podesiti na visinu korisnika – bez alata i u samo 2 poteza. Praktična ručka olakšava nošenje. Osim toga SnowLine 46 E impresionira jednostavnom montažom bez alata. A kad nema snijega, zahvaljujući sklopivom rukohvatu brzo ćete ju pospremiti štedeći prostor. Napomena: za čišćenje snijega s ovom frezom za snijeg treba vam uobičajeni strujni kabel kakav koristite i u svojoj električnoj kosilici.


Gdje mogu kupiti električnu frezu za snijeg 46 E SnowLine i alternative

Električnu frezu za snijeg 46 E SnowLine sada kupite u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ona je idealan partner za čišćenje snijega blizu kuće. AL-KO nudi velim izbor benzinskih freza za snijeg te – sada novu – akumulatorsku frezu za snijeg ST4048 iz serije EnergyFlex.

Vaše prednosti

Zamjena za lopatu i metlu

Zamjena za lopatu i metlu

Prošlo je vrijeme kad se snijeg s ulaza u dvorište i puta čistio ručno s mukom. Zahvaljujući tihom elektromotoru freza SnowLine 46 E nije samo idealna za kućnu uporabu, nego je uvijek brzo spremna za rad. A kad jednom snijeg ode, zahvaljujući visinski podesivom rukohvatu brzo ćete ju sklopiti i pospremiti štedeći prostor.

Tehnički podatci

Vrsta pogona Električni
Snaga motora, W 2000 W
Neto težina u kg 14.5 KG
Bruto težina u kg 16.5 KG
Ručke se mogu grijati NE
Radna Svjtla nema
Dimenzija duljina kartona cm 68 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 97
Proizvodna linija EASY
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (3.22MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (111.57KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.