Freza za snijeg AL-KO SnowLine 620E II

Broj. art.:: 112935
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažan, štedljivi benzinski motor s elektropokretačem
  • Opcionalna mogućnost uključivanja pogona kotača
  • 5 stupnjeva za vožnju unaprijed i 2 za vožnju unatrag
  • Snijeg se baca u daljinu i do 15 m
  • Sigurno napredovanje s gumama s grubim profilom

Čišćenje snijega može biti i zabavno – uz naše benzinske freze za snijeg očistit ćete snijeg pred svojom kućom, na parkiralištima i manjim površinama za stajanje.


Zimska služba bez muke uz benzinsku frezu za snijeg 620 E II

Pozdravite se sa snijegom – uz novu frezu za snijeg SnowLine 620 E II zima može doći. Naša freza za snijeg idealna je za udobno čišćenje snijega oko kuće i u dvorištu te na manjim parkiralištima i površinama za stajanje. Uz nju će se naporni zimski radovi pretvoriti u laganu aktivnost na svježem zraku. Snijeg radije uklonite frezom, nego da ga čistite lopatom za snijeg. Ovaj će model jako dobro savladati čak i velike količine kao i zaleđeni snijeg. Osim toga iskušajte njegove praktične funkcije poput električnog pokretanja ili mogućnosti uključivanja pogona. Zahvaljujući sofisticiranoj tehnologiji motora i freze s našom ćete frezom za snijeg dobiti pouzdanog i moćnog partnera za hladne, snježne dane.


Tehnički detalji za benzinsku frezu za snijeg 620 E II

Snažni motori freze za snijeg s 4,4 kW i zapremninom od 212 ccm zahvaljujući OHV tehnologiji s ventilima s gornje strane nude izvrsnu učinkovitost što je vidljivo kroz štedljivu potrošnju. Radna širina iznosi 62 cm, otvor za snijeg visok je do 51 cm, a ovisno o karakteristikama snijeg se kroz zakretni otvor za izbacivanje izbacuje i do 15 m u daljinu. Pogon kotača neovisan je o tome, pa se freza za snijeg nastavlja kretati i neprestano čistiti snijeg. Uz gume s grubim profilom i u nepovoljnim se uvjetima osigurava dobra trakcija i lako manevriranje. Zahvaljujući snažnom OHV motoru prikladnom za niske temperature i mogućnosti uključivanja pogona kotača s 5 stupnjeva za vožnju unaprijed i 2 za vožnju unatrag 2-stupanjskom (puž i kolo) frezom za snijeg SnowLine 620 E II upravlja se posebno lako. Posebno praktična u mračnim zimskim danima: reflektor i mogućnost pokretanja motora poteznim užetom ili elektropokretačem od 230 V.


Gdje mogu kupiti benzinsku frezu za snijeg 620 E II SnowLine i alternative

Benzinsku frezu za snijeg 620 E II SnowLine kupite sada u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ona je idealan partner za čišćenje snijega oko kuće i u dvorištu te na manjim parkiralištima i površinama za stajanje. Ako želite frezu za snijeg s većom radnom širinom, većom zapremninom i grijanim drškama, nudimo vam frezu za snijeg AL-KO SnowLine 700 E i top model, frezu za snijeg AL-KO SnowLine 760 TE.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112935
EAN 4003718045178
Neto težina u kg 83 KG
Visina bez ambalaže u cm 112 CM
Bruto težina u kg 92 KG
Širina u cm bez pakiranja 66 CM
Duljina u cm bez pakiranja 132 CM
Ručke se mogu grijati NE
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 103
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort

Power supply

Vrsta pogona Benzin
Automatski prigušivač dostupan DA
Volumen spremnika goriva, l 3 L
Električni start DA
Motor ccm 212
Motor o/min 2000
Snaga kW 4.4 KW
Primer DA

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.