Freza za snijeg AL-KO SnowLine 700 E

Broj. art.:: 112931 Uskoro raspoloživo
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kompaktan upravljač s integriranim reflektorom
  • Grijane drške za tople ruke
  • Snažan, štedljivi benzinski motor s elektropokretačem
  • Zakretni otvor za izbacivanje
  • Pogon kotača sa 6 stupnjeva za vožnju unaprijed i 2 za vožnju unatrag

Freza za snijeg s gumama grubog profila idealna je za udobno čišćenje snijega oko kuće i u dvorištu te na parkiralištima i površinama za stajanje.


Laki zimski radovi zahvaljujući benzinskoj frezi za snijeg 700E

S benzinskom frezom za snijeg 700 E SnowLine naporni zimski radovi pretvaraju se u laganu aktivnost na svježem zraku. Snijeg radije uklonite frezom, nego da ga čistite lopatom za snijeg. Ovaj će model lako savladati čak i velike količine kao i zaleđeni snijeg. Osim toga iskušajte njegove komforne funkcije poput električnog pokretanja, grijanih drški ili mogućnosti uključivanja pogona. Zahvaljujući sofisticiranoj tehnologiji motora i frezanja s našom ćete frezom za snijeg dobiti pouzdanog i snažnog partnera za hladne snježne dane.


Tehnički detalji za benzinsku frezu za snijeg 700E

Zahvaljujući kompaktnom upravljaču s integriranim reflektorom sve su važne ručice i sklopke lako dostupne. Snažni motori freze za snijeg svojom snagom od 7,8 kW i zapremninom od 375 ccm zahvaljujući OHV tehnologiji s ventilima s gornje strane pružaju izvrsnu učinkovitost što se vidi po velikoj snazi i smanjenoj potrošnji. Radna širina iznosi 70 cm, visina otvora za snijeg do visokih 54,5 cm, a ovisno o karakteristikama snijeg se kroz zakretni otvor za izbacivanje transportira i do 15 m u daljinu. Pogon kotača neovisan je o tome, pa se freza za snijeg nastavlja kretati i neprestano čistiti snijeg. Uz gume s grubim profilom i u najnepovoljnijim se uvjetima osigurava optimalna trakcija i lako manevriranje. Zahvaljujući snažnom OHV motoru prikladnom za niske temperature i mogućnosti uključivanja pogona kotača sa 6 stupnjeva za vožnju unaprijed i 2 za vožnju unatrag 2-stupanjskom (puž i kolo) frezom za snijeg SnowLine 700 E upravlja se posebno lako. Posebno praktična u mračnim zimskim danima: ugrađeni reflektor i mogućnost pokretanja motora poteznim užetom ili elektropokretačem od 230 V.


Gdje mogu kupiti benzinsku frezu za snijeg 700 E SnowLine i alternative

Benzinsku frezu za snijeg 700 E SnowLine kupite sada u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ona je idealan partner za čišćenje snijega oko kuće i u dvorištu te na parkiralištima i površinama za stajanje. Ako želite frezu za snijeg s većom radnom širinom i većom zapremninom, nudimo vam frezu za snijeg AL-KO SnowLine 760. Za manje zahtjeve kod nas ćete pronaći frezu za snijeg AL-KO SnowLine 620 E II.

Tehnički podatci

Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 86
K vrijednost (m/s^2) 1
Visina dovoda u cm 54
Vibracije ahw, m/s^2 5.89
Radna širina u cm 70
Predgrijač zraka Zimski rad NE
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 3
Ručke se mogu grijati DA
Vrsta pogona Benzin
Broz brzina rada 2
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 105
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 103
Marka AL-KO
Proizvodna linija Premium
Snaga kW 7.8
Motor ccm 375
Vrsta motora 4-taktni
Motor o/min 2000
Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Električni start DA
Automatski prigušivač dostupan DA
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.