Freza za snijeg AL-KO SnowLine 760 TE

Broj. art.:: 112930
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kompaktan upravljač s integriranim reflektorom
  • Grijane drške za tople ruke
  • Snažan, štedljivi benzinski motor s elektropokretačem
  • Zakretni otvor za izbacivanje
  • Pogon kotača sa 6 stupnjeva za vožnju unaprijed i 2 za vožnju unatrag

Freza za snijeg s gusjenicama idealna je za udobno čišćenje snijega oko kuće i u dvorištu te na parkiralištima i površinama za stajanje.


Zimski radovi bez muke uz benzinsku frezu za snijeg 760 TE

S benzinskom frezom za snijeg 760 TE SnowLine naporni zimski radovi pretvaraju se u laganu aktivnost na svježem zraku. Snijeg radije uklonite frezom, nego da ga čistite lopatom za snijeg. Ovaj će model kao od šale savladati čak i velike količine kao i zaleđeni snijeg. Osim toga iskušajte njegove komforne funkcije poput električnog pokretanja, grijanih drški ili mogućnosti uključivanja pogona. Zahvaljujući sofisticiranoj tehnologiji motora i frezanja s našom ćete frezom za snijeg dobiti pouzdanog i snažnog partnera za hladne snježne dane.


Tehnički detalji za benzinsku frezu za snijeg 760 TE

Zahvaljujući kompaktnom upravljaču s integriranim reflektorom sve su važne ručice i sklopke lako dostupne. Snažni motori freze za snijeg svojom snagom od 9 kW i zapremninom od 420 ccm zahvaljujući OHV tehnologiji s ventilima s gornje strane pružaju izvrsnu učinkovitost što se vidi po velikoj snazi i smanjenoj potrošnji. Radna širina iznosi 76 cm, visina otvora za snijeg do visokih 54,5 cm, a ovisno o karakteristikama snijeg se kroz zakretni otvor za izbacivanje transportira i do 15 m u daljinu. Pogon kotača neovisan je o tome, pa se freza za snijeg nastavlja kretati i neprestano čistiti snijeg. Uz pogon s gusjenicama i u najnepovoljnijim se uvjetima osigurava optimalna trakcija i lako manevriranje. Zahvaljujući snažnom OHV motoru prikladnom za niske temperature, velikom spremniku od 6,5 l i mogućnosti uključivanja pogona kotača sa 6 stupnjeva za vožnju unaprijed i 2 za vožnju unatrag 2-stupanjskom (puž i kolo) frezom za snijeg SnowLine 760 TE upravlja se posebno lako. Posebno praktična u mračnim zimskim danima: ugrađeni reflektor i mogućnost pokretanja motora poteznim užetom ili elektropokretačem od 230 V.


Gdje mogu kupiti benzinsku frezu za snijeg 760 TE SnowLine i alternative

Benzinsku frezu za snijeg 760 TE SnowLine kupite sada u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ona je idealan partner za čišćenje snijega oko kuće i u dvorištu te na parkiralištima i površinama za stajanje. Ako želite frezu za snijeg s manjom radnom širinom i zapremninom, preporučamo vam frezu za snijeg AL-KO SnowLine 700 E ili frezu za snijeg AL-KO SnowLine 620 E II.

Vaše prednosti

jednostavno rukovanje

jednostavno rukovanje

Zahvaljujući kompaktnom upravljaču s integriranim farom sve su važne poluge i sklopke lako dostupne, a drške čak mogu biti i grijane.

štedljiva potrošnja

štedljiva potrošnja

Snažni motori freze za snijeg zahvaljujući OH V tehnologiji s ventilima s gornje strane pružaju izvrsnu učinkovitost što se vidi po većoj snazi i smanjenoj potrošnji.

Sigurna vožnja

Sigurna vožnja

Uz velike gumene kotače s grubim profilom ili gusjenicu (760TE ) i u najnepovoljnijim su uvjetima osigurani optimalna trakcija i lako manevriranje. Osim toga uz najviše 6 stupnjeva za vožnju unaprijed i 2 za vožnju unatrag brzina pogona kotača lako se regulira.

čišćenje bez muke

čišćenje bez muke

Ovisno o karakteristikama snijeg se kroz zakretni otvor za izbacivanje izbacuje i do 15 m u daljinu. Pogon kotača neovisan je o tome, pa se freza za snijeg nastavlja kretati i neprestano čistiti snijeg.

Robusne i pouzdane

Robusne i pouzdane

Zahvaljujući snažnom OH V motoru prikladnom za niske temperature i mogućnosti priključivanja pogona kotača dvostupanjskim se frezama za snijeg SnowLine 560 II, 620 II, 620 E II, 700 E i 760 TE izuzetno lako rukuje. Čišćenje snijega postaje još udobnije zahvaljujući grijanim drškama (700 E, 760 TE ) i električnom pokretaču (620 E II, 700 E, 760 TE ) kojim se i na ledenim temperaturama jamči brzo pokretanje. Kad se freze za snijeg pokrenu, zahvaljujući velikim radnim širinama i do 76 centimetara u vrlo kratkom vremenu očistit će tone snijega.

Tehnički podatci

Marka AL-KO
Snaga kW 9 KW
Duljina u cm bez pakiranja 134 CM
Visina u cm bez pakiranja 115 CM
Širina u cm bez pakiranja 80 CM
Motor ccm 420
Motor o/min 2000
Broj cilindara motora 1
Električni start DA
Automatski prigušivač dostupan DA
Dimenzija duljina kartona cm 119 CM
Volumen spremnika goriva, l 5.5 L
Bruto težina u kg 145 KG
Ručke se mogu grijati DA
Proizvodna linija Premium
Neto težina u kg 126 KG
Vrsta pogona Benzin
Primer DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 106
Upute za uporabu Preuzmi (30.43MB)
Preuzmi (13.36MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.56MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.