Freza za snijeg AL-KO SnowLine 760 TE

Broj. art.:: 112930 Male količine
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kompaktan upravljač s integriranim reflektorom
  • Grijane drške za tople ruke
  • Snažan, štedljivi benzinski motor s elektropokretačem
  • Zakretni otvor za izbacivanje
  • Pogon kotača sa 6 stupnjeva za vožnju unaprijed i 2 za vožnju unatrag

Freza za snijeg s gusjenicama idealna je za udobno čišćenje snijega oko kuće i u dvorištu te na parkiralištima i površinama za stajanje.


Zimski radovi bez muke uz benzinsku frezu za snijeg 760 TE

S benzinskom frezom za snijeg 760 TE SnowLine naporni zimski radovi pretvaraju se u laganu aktivnost na svježem zraku. Snijeg radije uklonite frezom, nego da ga čistite lopatom za snijeg. Ovaj će model kao od šale savladati čak i velike količine kao i zaleđeni snijeg. Osim toga iskušajte njegove komforne funkcije poput električnog pokretanja, grijanih drški ili mogućnosti uključivanja pogona. Zahvaljujući sofisticiranoj tehnologiji motora i frezanja s našom ćete frezom za snijeg dobiti pouzdanog i snažnog partnera za hladne snježne dane.


Tehnički detalji za benzinsku frezu za snijeg 760 TE

Zahvaljujući kompaktnom upravljaču s integriranim reflektorom sve su važne ručice i sklopke lako dostupne. Snažni motori freze za snijeg svojom snagom od 9 kW i zapremninom od 420 ccm zahvaljujući OHV tehnologiji s ventilima s gornje strane pružaju izvrsnu učinkovitost što se vidi po velikoj snazi i smanjenoj potrošnji. Radna širina iznosi 76 cm, visina otvora za snijeg do visokih 54,5 cm, a ovisno o karakteristikama snijeg se kroz zakretni otvor za izbacivanje transportira i do 15 m u daljinu. Pogon kotača neovisan je o tome, pa se freza za snijeg nastavlja kretati i neprestano čistiti snijeg. Uz pogon s gusjenicama i u najnepovoljnijim se uvjetima osigurava optimalna trakcija i lako manevriranje. Zahvaljujući snažnom OHV motoru prikladnom za niske temperature, velikom spremniku od 6,5 l i mogućnosti uključivanja pogona kotača sa 6 stupnjeva za vožnju unaprijed i 2 za vožnju unatrag 2-stupanjskom (puž i kolo) frezom za snijeg SnowLine 760 TE upravlja se posebno lako. Posebno praktična u mračnim zimskim danima: ugrađeni reflektor i mogućnost pokretanja motora poteznim užetom ili elektropokretačem od 230 V.


Gdje mogu kupiti benzinsku frezu za snijeg 760 TE SnowLine i alternative

Benzinsku frezu za snijeg 760 TE SnowLine kupite sada u našoj internetskoj trgovini ili kod jednog od naših specijaliziranih prodavača. Ona je idealan partner za čišćenje snijega oko kuće i u dvorištu te na parkiralištima i površinama za stajanje. Ako želite frezu za snijeg s manjom radnom širinom i zapremninom, preporučamo vam frezu za snijeg AL-KO SnowLine 700 E ili frezu za snijeg AL-KO SnowLine 620 E II.

Tehnički podatci

Broj cilindara motora Količina cilindara motora
Razina zvučnog tlaka LpA DB(A) 90
Automatski prigušivač dostupan DA
Primer DA
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 104
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 106
Visina dovoda u cm 54
Snaga kW 9
Motor ccm 420
Volumen spremnika goriva, l 5.5
Električni start DA
Vrsta pogona Benzin
K vrijednost (m/s^2) 1
Motor o/min 2000
Mjerna nesigurnost KpA, dB(A) 3
Ručke se mogu grijati DA
Predgrijač zraka Zimski rad NE
Marka AL-KO
Vrsta motora 4-taktni
Broz brzina rada 2
Vibracije ahw, m/s^2 3.72
Proizvodna linija Premium
Radna širina u cm 76
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)
Preuzmi 1 (0.00 B)
Izjave o sukladnosti Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.