Kućni automat AL-KO HWA 3600 Easy

Broj. art.:: 113799 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 16.07.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Automatska, elektronički upravljena opskrba procesnom vodom, integrirana zažtita od rada na suhom
  • Trajno zabrtvljen i duvječa zahvaljujući keramičkom osovinskom brtvljenju
  • Jaka usisna snaga i učinkovit protok vode zbog integriranog sustava Venturi
  • Kućište pumpe ojačano staklenim vlaknima za dug vijek trajanja
  • Ergonomski oblikovana ručka za jednostavan transport
  • Veliki filtar brine za optimalnu zaštitu od onečišćenja
  • Autonomni rad s konstantnim tlakom

Kućni automat HWA 3600 Easy nudi brojne udobne karakteristike opreme, te također posebno moćno, trajno i energetsko učinkovito navodnjavanje za veće vrtove.


Kućni automat s AL-KO patentiranom tehnologijom

Imate bunar ili cisternu i želite upotrebljavati vodu za kuću, dvorište ili vrt? Želite štedjeti novac kod rada perilice ili tuša uz konstantan pritisak? U tom vam slučaju preporučujemo naše kućne automate. Oni su idealni pomagači za konstantno navodnjavanje oko kuće i vrta. U nekoliko koraka spremne za tih i efikasan rad. Jaka usisna snaga i učinkovit protok vode zbog integriranog sustava Venturi.


Tehnički detalji za kućni automat AL-KO HWA 3600 Easy

Razno korištenje kućnog automata kroz dostavnu visinu do 38 m i visine usisavanja do maks 8 m. Odmah spreman za rad, kućni automat s maks. protokom od 3600/h u svakoj situaciji uvjerava – bilo od rezervoara iznad zemlje, kišne bačve ili dubokog bunara. Efikasan i veliki filtar štiti od grubog onečišćenja, te se lako čisti i omogućuje duževremensko korištenje.
Efikasan sistem usisavanja AL-KO kućnog automata HWA 3600 Easy s snagom od 850 W osigurava brzo korištenje. Energetsko učinkovita, sa usisavanjem sigurna od rada na suhom i konstantno osiguran tlak. Osiguran položaj velikom kontaktnom površinom. Uobičajeni priključci crijeva standardne veličine 1 inč (G 1“), tako da već postojeći materijal možete kombinierati s našim kućnim automatom.
Upozorenje: Kućni automat nije prikladan za pitku vodu, nego samo za procesnu vodu i kloriranu vodu (voda za bazen) ispod 35 °C. Također nije namijenjen za rad s slanom vodom, voda s agresivnim kemikalijama i vodom onečišćenom pjeskom.


Gdje mogu kupiti kućni automat AL-KO HWA 3600 Easy

Kućni automat AL-KO HWA 3600 Easy možete kupiti u našoj internetskoj trgovini ili kod specijaliziranog prodavača. Efikasna podrška u navodnjavanju i dovodnjavajnu bunara, cisterne ili bačve, kao i jezerca ili bazena.
Tražite dodatnih alternativa? Nudimo vam brojne druge ponude pumpa za vodu, koje će se najbolje uklopiti u vaš vrt.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113799
EAN 4003718060836
Maksimalni protok L/h 3600 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 38 M
Maksimalna usisna visina, m 8 M
Maksimalni pritisak, bar 3.8 BAR
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 8.1 KG
Bruto težina u kg 9 KG
Visina bez ambalaže u cm 21.5 CM
Širina u cm bez pakiranja 19.5 CM
Duljina u cm bez pakiranja 35.5 CM
filter DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 76
Duljina kabela, m 1 M
Proizvodna linija EASY
Marka AL-KO

Engine

Snaga motora, W 850 W

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (3.73MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.5MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.