Kućni automat AL-KO HWA 4000 Comfort

Broj. art.:: 113139 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 24.05.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Početni model za automatsku opskrbu tehnološkom vodom u kući i vrtu
  • Pouzdan, tihi rad
  • Pumpa koja ne zahtijeva puno održavanja s konstantnim tlakom vode i zaštitom od rada na suho
  • Lagano pokretanje zahvaljujući integriranom XXL filtru i nepovratnom ventilu
  • Dijelovi koji provode vodu od mesinga i nehrđajućeg plemenitog čelika

Kućni automat HWA 4000 Comfort elektronički je upravljani početni model za zalijevanje travnjaka i gredica ili za rad prskalica za travu ili vrtnih tuševa uz konstantan tlak.


Kućni automati – kompaktni i snažni

Tko svoje vrtove najviše voli redovito zalijevati kišnicom ili vodom iz bunara, a ne želi uvijek uključivati i isključivati pumpu za vodu, neka kupi kućni automat. AL-KO kućni automat poveznica je između cisterne/bačve za kišnicu i trošila kao što je navodnjavanje vrta. Primjerice, ako otvorite vrtni tuš, doći će do pad tlaka u vodu. Inteligentni elektronički kontroler Automatic Control reagira i uključuje pumpu.
Mnogi kućni automati intenzivno se koriste upravo tijekom ljeta: uz uređaje tvrtke AL-KO ulažete u dugovječnu mehaniku za pumpanje koja će se u kombinaciji sa sofisticiranim upravljanjem pobrinuti za trajno navodnjavanje vrta. AL-KO kućni automat HWA 4000 Comfort naš je najpovoljniji početni model koji nudi automatsku opskrbu vodom uz konstantan tlak.


Tehnički detalji za AL-KO kućni automat HWA 4000 Comfort

Inteligentni, elektronički kontroler Automatic Control neprestano nadzire rad kućnog automata i osigurava štedljivi rad uz apsolutno konstantan tlak i optimalnu zaštitu od rada na suho. Ako nestane vode, pumpa se odmah isključuje – i neće se pregrijati. Vijčani spojevi na dovodu i odvodu izrađeni su od mesinga, a dijelovi hidraulike pumpe koji provode vodu od nehrđajućeg materijala. A mnogi u radu kućnog automata cijene još jednu stvar: ti uređaji zahtijevaju izuzetno malo održavanja i tihi su.
Zahvaljujući dostavnoj visini do maks. 45 m i maksimalnoj visini samousisavanja od 8 m kućni automat može se koristiti vrlo raznoliko. Iz nadzemnog spremnika, bačve s kišnicom ili dubokog bunara – ova pumpa s protokom do 4.000 l/h odmah je spremna za rad i može impresionirati u svakoj situaciji. Kako neovisno o kvaliteti vode u AL-KO kućnom automatu HWA 4000 Comfort gruba prljavština ne bi uzrokovala oštećenja, tu je učinkoviti i veliki XXL filtar koji se lako čisti i zato se može dugo koristiti. Za vađenje filtra koristite priloženi ključ – brzo i jednostavno. Tako ćete uštedjeti vrijeme za njegu i održat ćete funkcionalnost pumpe za neometan rad.
Učinkovit usisni sustav AL-KO kućnog automata HWA 4000 Comfort brine se za to da se voda koju trebate kroz crijevo brzo transportira na veće udaljenosti. Tako je pumpa vrlo brzo spremna za rad. Priključci za crijeva odgovaraju uobičajenoj standardnoj veličini od 1", pa se i već postojeći materijal može bez problema kombinirati s AL-KO kućnim automatom.
Napomena: kućni automat nije prikladan za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu.


Kupite AL-KO kućni automat HWA 4000 Comfort

AL-KO kućni automat HWA 4000 Comfort jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili ga pronađite kod obližnjeg prodavača. AL-KO kućni automat HWA 4000 Comfort savršeni je početni model za ulazak u svijet automatizirane opskrbe tehnološkom vodom.
Tražite više alternativa? Kod nas ćete pronaći i druge kućne automate s boljim performansama kao što su kućni automat AL-KO HWA 4500 Comfort ili kućni automat AL-KO HWA 6000/5 Premium.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113139
EAN 4003718048575
Maksimalni protok L/h 4000 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 45 M
Maksimalna usisna visina, m 8 M
Maksimalni pritisak, bar 4.5 BAR
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 11.5 KG
Širina u cm bez pakiranja 20.8 CM
Visina bez ambalaže u cm 35 CM
Duljina u cm bez pakiranja 47.6 CM
filter DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 78
Duljina kabela, m 1 M
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort

Engine

Snaga motora, W 1000 W

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (6.68MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.5MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.