Kućni hidropak AL-KO HW 3000 Inox Classic

Broj. art.:: 112846 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kućna hidropak tlačna pumpa za jednostavnu instalaciju – samousisavajuća
  • Spremna za rad zahvaljujući kompletnoj opremi s manometrom, pritisnim prekidačem i priključnim kabelom
  • Dugovječna zahvaljujući robusnom motoru koji ne zahtijeva održavanje s termičkom zaštitom od preopterećenja
  • Ne zahtijeva puno prostora zbog kompaktne izvedbe kojom se štedi prostor
  • Kućište pumpe od plemenitog čelika

AL-KO kućna hidropak tlačna pumpa HW 3000 Inox Classic pomaže pri učinkovitom i raznovrsnom korištenju kišnice i vode iz bunara u kući i vrtu.


Kućna hidropak tlačna pumpa HW 3000 INOX Classic

Kod nas se i dalje puno vode za piće koristi kao tehnološka voda. Pouzdano korištenje kišnice/vode iz bunara zahvaljujući AL-KO kućnim hidropak tlačnim pumpama pritom je jednostavnije nego ikad prije. S našom kućnom hidropak tlačnom pumpom zbog inteligentne elektronike, dugovječne mehanike i tlačnog spremnika vode s međuspremnikom od 17 litara pouzdano ćete opskrbiti navodnjavanje svojeg vrta ili ćete vodu čak koristiti za ispiranje WC-a, razna čišćenja ili tuširanje i pranje. AL-KO kućna hidropak tlačna pumpa HW 3000 Inox Classic naš je najpovoljniji početni model s glavom pumpe od nehrđajućeg plemenitog čelika te nudi automatsku opskrbu vodom.


Tehnički detalji za kućnu hidropak tlačnu pumpu HW 3000 INOX Classic

Zahvaljujući dostavnoj visini i do 35 metara i visini samousisavanja od najviše 8 metara pri tlaku od 3,5 bara ova se kućna hidropak tlačna pumpa može raznovrsno koristiti. Iz nadzemnog spremnika, bačve s kišnicom ili dubokog bunara – ova pumpa s protokom i do 3.100 litara/sat odmah je spremna za rad i može impresionirati u svakoj situaciji. Zahvaljujući konstantnom tlaku AL-KO kućna hidropak tlačna pumpa sa svojim snažnim 1-stupanjskim motorom od 650 W omogućava pouzdanu i fleksibilnu upotrebu.
Kućna hidropak tlačna pumpa ima visok stupanj učinkovitosti, radi efikasno i štedi energiju. Fiksno instalirana u kući ili podrumu AL-KO kućna hidropak tlačna pumpa HW 3000 Inox Classic ne daje samo konstantan tlak, nego se automatski uključuje pri puštanju vode. Uz maksimalnu emisiju buke od 76 decibela osim toga je vrlo tiha.
Učinkovit usisni sustav AL-KO kućne hidropak tlačne pumpe brine se za to da se voda koju trebate kroz crijevo brzo transportira na veće udaljenosti. Tako je pumpa vrlo brzo spremna za rad. Priključci za crijeva odgovaraju uobičajenoj standardnoj veličini od 1", pa se i već postojeći sustavi za navodnjavanje mogu bez problema kombinirati s AL-KO kućnom hidropak tlačnom pumpom.
Napomena: kućna hidropak tlačna pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu.


Kupite AL-KO kućnu hidropak tlačnu pumpu HW 3000 Inox Classic

AL-KO kućnu hidropak tlačnu pumpu HW 3000 Inox Classic jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili ju pronađite kod obližnjeg prodavača. AL-KO kućna hidropak tlačna pumpa savršeni je model za ulazak u svijet automatizirane opskrbe tehnološkom vodom sa spremnikom.
Tražite više alternativa? Kod nas ćete pronaći još kućnih hidropak tlačnih pumpa s drugom opremom kao što su kućna hidropak tlačna pumpa AL-KO HW 3000 Classic ili kućna hidropak tlačna pumpa AL-KO HW 3500 Inox Classic.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112846
EAN 4003718042931
Maksimalni protok L/h 3100 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 35 M
Maksimalna usisna visina, m 8 M
Maksimalni pritisak, bar 2.8 BAR
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 10.8 KG
Zaštita od rada na suho NE
Tlak uključivanja, bar 1 BAR
Tlak isključivanja, bar 2.8 BAR
volumen tlačne posude, l 17 L
Duljina u cm bez pakiranja 43.5 CM
Širina u cm bez pakiranja 27 CM
Visina bez ambalaže u cm 50.5 CM
Bruto težina u kg 13.3 KG
filter NE
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 76
Duljina kabela, m 1 M
Marka AL-KO
Proizvodna linija EASY

Engine

Snaga motora, W 650 W

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (2.99MB)
Preuzmi (3.25MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.51MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.