Kućni hidropak AL-KO HW 4000 FCS Comfort

Broj. art.:: 112849 Spremno za otpremu
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Kvalitetna, solidna kućna hidropak tlačna pumpa s vrhunskom opremom
  • XXL predfiltar lako čisti za dugačak životni vijek
  • Učinkovita zaštita od rada na suho zahvaljujući sustavu Flow Control
  • Lako se instalira i pokreće jer su nepovratni ventili uključeni u isporuku
  • Kompletna oprema s ugrađenim manometrom, pritisnim prekidačem i priključnim kabelom

Kućna hidropak tlačna pumpa prikladna je za navodnjavanje vrtnih površina i zemljišta, za opskrbu vodom u kući i za povećanje tlaka u vodoopskrbi.


Kućna hidropak tlačna pumpa HW 4000 FCS Comfort: velika snaga i vrhunska oprema

Kod nas se i dalje puno vode za piće koristi kao tehnološka voda. Pouzdano korištenje kišnice/vode iz bunara za tehnološku vodu zahvaljujući AL-KO kućnim hidropak tlačnim pumpama pritom je jednostavnije i pouzdanije nego ikad prije. S našom kućnom hidropak tlačnom pumpom zahvaljujući inteligentnoj elektronici, dugovječnoj mehanici i tlačnom spremniku vode s međuspremnikom od 17 litara pouzdano ćete navodniti svoj vrt ili ćete vodu čak koristiti za ispiranje WC-a, razna čišćenja ili tuširanje i pranje. HW 4000 FCS Comfort vrhunski je opremljena izdržljiva kućna hidropak tlačna pumpa. Pritom se odlikuje malom težinom od samo 17,9 kg. Dijelom je izrađena od robusne plastike, a važni elementi koji provode vodu su od mesinga i nehrđajućeg plemenitog čelika.


Tehnički detalji za HW 4000 FCS Comfort

Ova kućna hidropak tlačna pumpa posebno je tiha kućna hidropak tlačna pumpa sa snažnim motorom od 1.000 W. Radi učinkovito uz rijetko uklapanje što se postiže velikom učinkovitošću hidraulike pumpe. 1-stupanjska transportna tehnika, integrirani XXL filtar i nehrđajuća oprema od plemenitog čelika glavne su karakteristike koje odlikuju ovu hidropak tlačnu pumpu. 1-stupanjska transportna tehnika kućne hidropak tlačne pumpe jamči visok tlak – i do 4,5 bara.
Takav visoki tlak omogućuje maksimalan protok od 4.000 litara na sat. AL-KO kućna hidropak tlačna pumpa radi posebno tiho i mirno s konstantnim radnim tlakom. Zahvaljujući integriranom XXL predfiltru unutrašnjost pumpe dobro je zaštićeno od onečišćenja. Uz spremnik u kućište pumpe ugrađeni su i pritisni prekidač i manometar. Uređaj je optimalno zaštićen od udara.
Integrirana zaštita od rada na suho jamči da se neće oštetiti u slučaju nestanka medija koji se transportira. Zahvaljujući inteligentnom upravljanju sustava Flow Control pumpa se nadzire 24 sata/7 dana u tjednu i isključuje se u slučaju rada na suho.
Napomena: kućna hidropak tlačna pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu.


Kupite AL-KO kućnu hidropak tlačnu pumpu HW 4000 FCS Comfort

AL-KO kućnu hidropak tlačnu pumpu HW 4000 FCS Comfort jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili pronađite prodavača svojoj blizini. AL-KO kućnа hidropak tlačnа pumpа omogućava automatiziranu opskrbu tehnološkom vodom uz pomoć vrhunske opreme.
Tražite više alternativa? Kod nas ćete pronaći još kućnih hidropak tlačnih pumpa s drugom opremom, kao što su kućna hidropak tlačna pumpa AL-KO HW 4500 FCS Comfort ili kućna hidropak tlačna pumpa AL-KO HW 5000 FMS Premium.

Tehnički podatci

volumen tlačne posude, l 17
Maksimalna dostavna visina u m 45
Maksimalni protok L/h 4000
Pogon pumpe 1 stupanj
Maksimalna usisna visina, m 8
Tlak uključivanja, bar 2
Promjer usisne cijevi G 1" (33,3 mm)
Zaštita od rada na suho NE
filter DA
Tlak isključivanja, bar 3.5
Razina zv.mjere snageLwA dB(A) 74
tlačni prekidač mehanički
Prikaz tlaka Manometar
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 78
Promjer tlačne cijevi G 1" (33,3 mm)
Maksimalni pritisak, bar 3.8
ključ za filter DA
Marka AL-KO
Proizvodna linija Comfort
Snaga motora, W 1000
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.