Kućni hidropak AL-KO HW 6000 FMS Premium

Broj. art.:: 112852
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Vrlo visok tlak i transportna tehnika s 5 stupnjeva
  • Spremna je za rad zahvaljujući kompletnoj opremi s manometrom, pritisnim prekidačem i priključnim kabelom
  • Dugovječna zahvaljujući robusnom motoru koji ne zahtijeva održavanje s termičkom zaštitom od preopterećenja
  • Ne zahtijeva puno prostora zbog kompaktne izvedebe kojom se štedi prostor
  • Svi dijelovi koji provode vodu su od materijala otpornog na oksidaciju i koroziju

Kućna hidropak tlačna pumpa vrhunske klase izuzetno je prikladna za pumpanje kišnice iz bunara i cisterni, za vodoopskrbu u kući, dvorištu i vrtu i za povećanje tlaka u postojećoj vodovodnoj mreži.


Kućna hidropak tlačna pumpa HW 6000 FMS Premium: vrhunski model

AL-KO kućna hidropak tlačna pumpa HW 6000 FMS Premium naš je top model izvanrednih peformansi: naši klijenti ju jako cijene, a hvale prije svega prvorazrednu obradu, snagu prilikom usisavanja i transporta tehnološke vode i brzo povećanje tlaka vode. Korisnici cijene i jednostavno rukovanje i mogućnost intuitivnog podešavanja pojedinih postavki na zaslonu. Tako kod ove kućne hidropak tlačne pumpe ulažu u vrhunsku kvalitetu kojom će tehnološku vodu moži dugoročno i ekološki koristiti u vrtu i kućanstvu.


Tehnički detalji za kućnu hidropak tlačnu pumpu HW 6000 FMS Premium

Zahvaljući dostavnoj visini i do 60 metara i visini samousisavanja od najviše 8 metara pri tlaku od 6,0 bara ova se kućna hidropak tlačna pumpa može raznovrsno koristiti. Iz nadzemnog spremnika, bačve s kišnicom ili dubokog bunara – ova pumpa s izvrsnim protokom i do 6.000 litara/sat odmah je spremna za rad i može impresionirati u svakoj situaciji. Zahvaljujući konstantnom tlaku AL-KO kućna hidropak tlačna pumpa sa svojim snažnim 5-stupanjskim pogonom i motorom od 1.400 W omogućava pouzdanu i fleksibilnu upotrebu. Patentirani, integrirani XXL predfiltar koji se lako čisti unutrašnjost pumpe optimalno štiti od onečišćenja. Kućište predfiltra brzo se i jednostavno otpušta priloženim ključem. Tako ćete uštedjeti vrijeme za njegu i održat ćete funkcionalnost pumpe za neometan rad.
Kućna hidropak tlačna pumpa ima vrlo visok stupanj učinkovitosti i patentirani elektronički nadzor tlaka u kotlu te radi učinkovito i štedi energiju. Sustav Flow Measurement neprestano mjeri količinu protoka, a integrirana zaštita od rada na suho osigurava dugačak životni vijek. Ako nestane vode, pumpa se odmah isključuje – i neće se pregrijati. Fiksno instalirana u kući ili podrumu AL-KO kućna hidropak tlačna pumpa HW 6000 FMS Premium ne daje samo konstantan tlak, nego se automatski uključuje pri puštanju vode. Uz maksimalnu emisiju buke od 73 decibela osim toga je i vrlo tiha.
Priključci za crijeva odgovaraju uobičajenoj standardnoj veličini od 1", pa se i već postojeći sustavi za navodnjavanje mogu bez problema kombinirati s AL-KO kućnom hidropak tlačnom pumpom.
Napomena: kućna hidropak tlačna pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu.


Kupite AL-KO kućnu hidropak tlačnu pumpu HW 6000 FMS Premium

AL-KO kućnu hidropak tlačnu pumpu HW 6000 FMS Premium jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili ju pronađite kod obližnjeg prodavača. AL-KO kućnа hidropak tlačnа pumpа omogućava automatiziranu opskrbu tehnološkom vodom uz pomoć vrhunske opreme.
Tražite više alternativa? Kod nas ćete pronaći još vrhunskih kućnih hidropak tlačnih pumpa s drugom opremom kao što su kućna hidropak tlačna pumpa AL-KO HW 5000 FMS Premium ili kućna hidropak tlačna pumpa serije Comfort ili Classic.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112852
EAN 4003718042993
Maksimalni protok L/h 6000 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 60 M
Maksimalna usisna visina, m 8 M
Maksimalni pritisak, bar 4 BAR
Pogon pumpe 5 stupnjeva
Zaštita od rada na suho DA
Neto težina u kg 20.8 KG
Tlak uključivanja, bar 2 BAR
Tlak isključivanja, bar 4 BAR
Duljina u cm bez pakiranja 51.5 CM
Bruto težina u kg 24 KG
Visina bez ambalaže u cm 25.1 CM
volumen tlačne posude, l 20 L
Širina u cm bez pakiranja 17 CM
filter DA
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 73
Duljina kabela, m 1 M
Proizvodna linija Premium
Marka AL-KO

Engine

Snaga motora, W 1400 W

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (9.39MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.5MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.