Kućni hidropak AL-KO HW 6000 FMS Premium

Broj. art.:: 112852
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Vrlo visok tlak i transportna tehnika s 5 stupnjeva
  • Spremna je za rad zahvaljujući kompletnoj opremi s manometrom, pritisnim prekidačem i priključnim kabelom
  • Dugovječna zahvaljujući robusnom motoru koji ne zahtijeva održavanje s termičkom zaštitom od preopterećenja
  • Ne zahtijeva puno prostora zbog kompaktne izvedebe kojom se štedi prostor
  • Svi dijelovi koji provode vodu su od materijala otpornog na oksidaciju i koroziju

Kućna hidropak tlačna pumpa vrhunske klase izuzetno je prikladna za pumpanje kišnice iz bunara i cisterni, za vodoopskrbu u kući, dvorištu i vrtu i za povećanje tlaka u postojećoj vodovodnoj mreži.


Kućna hidropak tlačna pumpa HW 6000 FMS Premium: vrhunski model

AL-KO kućna hidropak tlačna pumpa HW 6000 FMS Premium naš je top model izvanrednih peformansi: naši klijenti ju jako cijene, a hvale prije svega prvorazrednu obradu, snagu prilikom usisavanja i transporta tehnološke vode i brzo povećanje tlaka vode. Korisnici cijene i jednostavno rukovanje i mogućnost intuitivnog podešavanja pojedinih postavki na zaslonu. Tako kod ove kućne hidropak tlačne pumpe ulažu u vrhunsku kvalitetu kojom će tehnološku vodu moži dugoročno i ekološki koristiti u vrtu i kućanstvu.


Tehnički detalji za kućnu hidropak tlačnu pumpu HW 6000 FMS Premium

Zahvaljući dostavnoj visini i do 60 metara i visini samousisavanja od najviše 8 metara pri tlaku od 6,0 bara ova se kućna hidropak tlačna pumpa može raznovrsno koristiti. Iz nadzemnog spremnika, bačve s kišnicom ili dubokog bunara – ova pumpa s izvrsnim protokom i do 6.000 litara/sat odmah je spremna za rad i može impresionirati u svakoj situaciji. Zahvaljujući konstantnom tlaku AL-KO kućna hidropak tlačna pumpa sa svojim snažnim 5-stupanjskim pogonom i motorom od 1.400 W omogućava pouzdanu i fleksibilnu upotrebu. Patentirani, integrirani XXL predfiltar koji se lako čisti unutrašnjost pumpe optimalno štiti od onečišćenja. Kućište predfiltra brzo se i jednostavno otpušta priloženim ključem. Tako ćete uštedjeti vrijeme za njegu i održat ćete funkcionalnost pumpe za neometan rad.
Kućna hidropak tlačna pumpa ima vrlo visok stupanj učinkovitosti i patentirani elektronički nadzor tlaka u kotlu te radi učinkovito i štedi energiju. Sustav Flow Measurement neprestano mjeri količinu protoka, a integrirana zaštita od rada na suho osigurava dugačak životni vijek. Ako nestane vode, pumpa se odmah isključuje – i neće se pregrijati. Fiksno instalirana u kući ili podrumu AL-KO kućna hidropak tlačna pumpa HW 6000 FMS Premium ne daje samo konstantan tlak, nego se automatski uključuje pri puštanju vode. Uz maksimalnu emisiju buke od 73 decibela osim toga je i vrlo tiha.
Priključci za crijeva odgovaraju uobičajenoj standardnoj veličini od 1", pa se i već postojeći sustavi za navodnjavanje mogu bez problema kombinirati s AL-KO kućnom hidropak tlačnom pumpom.
Napomena: kućna hidropak tlačna pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu.


Kupite AL-KO kućnu hidropak tlačnu pumpu HW 6000 FMS Premium

AL-KO kućnu hidropak tlačnu pumpu HW 6000 FMS Premium jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili ju pronađite kod obližnjeg prodavača. AL-KO kućnа hidropak tlačnа pumpа omogućava automatiziranu opskrbu tehnološkom vodom uz pomoć vrhunske opreme.
Tražite više alternativa? Kod nas ćete pronaći još vrhunskih kućnih hidropak tlačnih pumpa s drugom opremom kao što su kućna hidropak tlačna pumpa AL-KO HW 5000 FMS Premium ili kućna hidropak tlačna pumpa serije Comfort ili Classic.

Vaše prednosti

Učinkovitost i štedljivost

Učinkovitost i štedljivost

Uz učinkovitost od preko 30 % model HW 6000 FMS enormno je učinkovit i energetski štedljiv. Osim toga potrošnja energije može se i dodatno smanjiti za 15 % prelaskom u ekološki način rada.

Uvijek sve na oku

Uvijek sve na oku

Zahvaljujući sustavu Flow Measurement na digitalnom se zaslonu prikazuju sva radna stanja kao što su protok ili tlak. Tako se aktualno radno stanje uvijek može očitati i po potrebi se može lako promijeniti.

Ugodno tihe

Ugodno tihe

Fiksno instalirana u kući ili podrumu kućna hidropak tlačna pumpa HW 6000 FMS Premium ne daje samo konstantan tlak, nego se automatski uključuje pri puštanju vode. Uz maksimalnu emisiju buke od 73 dB(A) osim toga je ekstremno tiha.

Snaga u svakom položaju

Snaga u svakom položaju

Transportna tehnika pumpe HW 6000 FMS s 5 stupnjeva omogućava enorman tlak. Maks. dostavna visina od 60 metara uz maksimalan protok od 6.000 l/h. Rad pritom nadzire inteligentni, elektronički sustav upravljanja koji zajedno s integriranom zaštitom od rada na suho jamči dugačak životni vijek pumpe

Obećana kvaliteta

Obećana kvaliteta

Prilikom razvoja i konstruiranja posebnu smo pažnju poklonili kvaliteti i sigurnosti.

Tehnički podatci

Maksimalni protok L/h 6000 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 60 M
Maksimalna usisna visina, m 8 M
Maksimalni pritisak, bar 4 BAR
Snaga motora, W 1400 W
Pogon pumpe 5 stupnjeva
Neto težina u kg 20.8 KG
Zaštita od rada na suho DA
Tlak uključivanja, bar 2 BAR
Tlak isključivanja, bar 4 BAR
Duljina u cm bez pakiranja 51.5 CM
Širina u cm bez pakiranja 17 CM
Visina bez ambalaže u cm 25.1 CM
volumen tlačne posude, l 20 L
Bruto težina u kg 24 KG
filter DA
Dimenzija duljina kartona cm 58 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 73
Marka AL-KO
Proizvodna linija Premium
Upute za uporabu Preuzmi (12.12MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.