Kombinirana potopna pumpa AL-KO TWIN 11000 Premium

Broj. art.:: 112830
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Pumpa za nečistu i čistu vodu u jednom uređaju
  • Jednostavno podešavanje podnožja pumpe za prelazak s rada s nečistom u rad s čistom vodom
  • Patentirano kombinirano radno kolo za ekstremne zahtjeve
  • Optimalna zaštita od korozije i izvedba od plemenitog čelika osiguravaju dugačak životni vijek
  • Veličine zrna do 20 mm, protok maks. 13.500 l/h, dostavna visina do 10 m

Praktična, robusna, višenamjenska kombinirana potopna pumpa više klase. Objedinjuje prednosti potopne pumpe za nečistu i čistu vodu.


Dvije pumpe za vodu u jednom uređaju: univerzalna potopna pumpa TWIN 11000 Premium

Tamo gdje su prije bile potrebne dvije različite pumpe, danas je dovoljna kombinirana potopna pumpa AL-KO TWIN 11000 Premium. Zato je ova pumpa za vodu prava univerzalna potopna pumpa koju možete koristiti vrlo fleksibilno: za ispumpavanje ili prepumpavanje onečišćenih tekućina u slučaju poplava ili u građevinskim jamama ili za primjene s čistom vodom kao što su pumpanje voda iz jezeraca, bačava za kišnicu pa čak i u bazenima. Zahvaljujući patentiranom kombiniranom sustavu TWIN postoje različite mogućnosti odvodnje s plitkim usisavanjem do 8 mm. Ovaj pouzdani sveznalica osim toga će vas oduševiti bogatom opremom s 10 m kabela, univerzalnim priključkom i toplinskom zaštitnom sklopkom te izuzetno kvalitetnom obradom.


Tehnički detalji za kombiniranu univerzalnu potopnu pumpu TWIN 11000 Premium

Višenamjenska kombinirana potopna pumpa za odvodnju se zahvaljujući praktičnoj integriranoj ručki za nošenje i 10 m dugačkom strujnom kabelu te težini od oko 7,2 kg može koristiti mobilno ili stacionarno. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama od 25,3 x 19,3 x 31,7 cm, robusnim i nehrđajućim vratilima od plemenitog čelika, kugličnim ležajevima s trajnim podmazivanjem, izdržljivim 3-strukim brtvama i stabilnom kućištu dobit ćete vrlo dugovječnu i pouzdanu univerzalnu pumpu. Lako će izaći na kraj i s grubljom prljavštinom u vodi jer za to ima posebno velike usisne otvore. Čiste i onečišćene tekućine s veličinom zrna do 20 mm ispumpavaju se brzo i sigurno.
Uz veliku snagu od 850 W i protok do 13.500 l/h ispumpavanje i prepumpavanje ćete obaviti u vrlo kratkom vremenu. AL-KO kombinirana univerzalna potopna pumpa TWIN 11000 Premium ima sklopku s plovkom. Predviđena je za uranjanje do maks. 7 m dubine. Zahvaljujući visini pumpanja do 10 m lako će savladati i velike dubine. Izlaz pumpe veličine je 1,5" ili približno 47,8 mm. Kutni priključak od 90° ima univerzalni dio za priključivanje, a uz pomoć priložene kombinirane spojnice mogu se priključivati crijeva svih uobičajenih veličina.
Napomena: potopna pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu ispod 35 °C. Isto tako nije prikladna za upotrebu u slanoj vodi, vodi s agresivnim kemikalijama ili vodi u kojoj ima pijeska.


Kupite AL-KO kombiniranu univerzalnu potopnu pumpu TWIN 11000 Premium

AL-KO kombiniranu univerzalnu potopnu pumpu TWIN 11000 Premium sada jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili pronađite prodavača u svojoj blizini. AL-KO potopna pumpa vrlo je fleksibilna pomoć za odvodnju i u jednom uređaju objedinjuje prednosti pumpa za nečistu vodu i pumpa za čistu vodu s plitkim usisavanjem.
Tražite više alternativa? Kod nas ćete dobiti još jaču kombiniranu potopnu pumpu AL-KO TWIN 14000 Premium. Osim toga dobit ćete i razne potopne pumpe za raznovrsne primjene.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112830
EAN 4003718042771
Maksimalni protok L/h 13500 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 10 M
Plitko usisavanja do, mm 8 MM
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 7.2 KG
Maksimalna veličina čestice mm 20 MM
Duljina u cm bez pakiranja 25.3 CM
Širina u cm bez pakiranja 19.3 CM
Bruto težina u kg 8.2 KG
Visina bez ambalaže u cm 31.7 CM
Duljina kabela, m 10 M
Proizvodna linija Premium
Marka AL-KO

Engine

Snaga motora, W 850 W

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (4.26MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.5MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.