Pot. Pumpa Dive 6300/4

Broj. art.:: 113037
NoStockAndUnderStockNotAloowed,MaterialStatusG7,OxSaleableIsNotOne,0,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • 4-stupanjski pogon pumpe za vrlo veliki protok do 6.300 l/h i maks. dostavnu visinu od 40 m
  • Vratilo motora od plemenitog čelika za dugačak životni vijek
  • 4-struki brtveni sustav u području visokog tlaka
  • Potopna i tlačna pumpa u jednom uređaju
  • Motor s toplinskom zaštitnom sklopkom ne zahtijeva održavanje

Ova potopna tlačna pumpa objedinjuje prednosti vrtne i potopne pumpe, veliki protok uz konstantno visoki tlak.


AL-KO potopna tlačna pumpa Dive 6300/4: dvije pumpe u jednoj s vrlo velikim protokom

Prepumpavanje i ispumpavanje spremnika, vađenje (tehnološke) vode iz bunara/okana/drugih spremnika vode, rad prskalica za travu, opskrba složenih sustava za navodnjavanje pa sve do automatske opskrbe kućanstva vodom u kombinaciji s uređajem Hydrocontrol – AL-KO potopne tlačne pumpe u jednom uređaju objedinjuju prednosti vrtne i potopne pumpe.
Uz AL-KO potopnu tlačnu pumpu Dive 6300/4 svoje ćete žedne biljke konačno moći napojiti izravno iz bunara ili cisterne. Posebna prednost ove pumpe je veliki protok uz konstantno visoki tlak.


Tehnički detalji za AL-KO potopnu tlačnu pumpu Dive 6300/4

AL-KO potopna tlačna pumpa Dive 6300/4 za odvodnju se zahvaljujući praktičnoj integriranoj ručki za nošenje i 10 m dugačkom strujnom kabelu te težini od oko 10 kg može koristiti mobilno ili stacionarno. Nekorodirajući materijali poput plemenitog čelika i komponente koje ne zahtijevaju održavanje jamče neometan rad pumpe. Jedinstveni sustav s četiri brtve sastoji se od keramičke aksijalne brtve u području visokog tlaka i trostruke brtve vratila na motoru čime se pogon i elektronika štite od vode. I to je važno jer se AL-KO potopna tlačna pumpa Dive 6300/4 ne spaja nad zemljom poput obične vrtne pumpe, nego radi izravno u vodi. Kod AL-KO potopne tlačne pumpe Dive 6300/4 ulaz pumpe osim toga ima i nehrđajuće sito od plemenitog čelika za zaštitu unutrašnjosti od onečišćenja. Vratilo motora je od kvalitetnog plemenitog čelika koji osigurava posebno dugačak životni vijek.
Uz snažni motor od 1000 W, 4-stupanjski pogon pumpe postiže se protok do 6.300 l/h, pa ćete s pumpanjem vode biti gotovi u vrlo kratkom vremenu. Predviđena je za uranjanje do maks. 7 m i prevladava dostavnu visinu do 40 m. Maksimalni promjer zrna iznosi 0,5 mm. Na izlazu pumpe lako se može spojiti crijevo od 1" (33,3 mm).
Napomena: potopna pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu ispod 35 °C. Isto tako nije prikladna za upotrebu u slanoj vodi, vodi s agresivnim kemikalijama ili vodi u kojoj ima pijeska.


Kupite AL-KO potopnu tlačnu pumpu Dive 6300/4

AL-KO potopnu tlačnu pumpu Dive 6300/4 jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili pronađite prodavača u svojoj blizini. AL-KO potopna pumpa učinkovita je pomoć pri odvodnji i vađenju vode iz bunara, okana ili za rad sustava za navodnjavanje.
Tražite više alternativa? Kod nas ćete pronaći i druge potopne tlačne pumpe kao što su AL-KO DIVE 5500/3 ili pumpu za duboke bunare AL-KO TBP 6000/7 posebno za duboke i uske bušotine, zabijene zdence i okna za pumpe.

Vaše prednosti

Fleksibilna primjena

Fleksibilna primjena

Za rad jednostavne prskalice za travu preko opskrbe kompleksnih sustava za navodnjavanje pa sve do automatske opskrbe kućanstva vodom u kombinaciji s uređajem Hydrocontrol - AL-KO potopne tlačne pumpe u jednom uređaju objedinjuju prednosti vrtnih i potopnih pumpa.

Dvije u jednoj

Dvije u jednoj

Potopne tlačne pumpe u jednom uređaju objedinjuju prednosti vrtne pumpe i potopne pumpe te uz konstantno visok tlak pumpaju i do 6.300 litara na sat.

Visoki tlak

Visoki tlak

Zahvaljujući moćnim, višestupanjskim pogonima potopne tlačne pumpe vodu s velikim tlakom pumpaju u visinu i zbog toga su idealne za rad više sustava za navodnjavanje.

Obećana kvaliteta

Obećana kvaliteta

Prilikom razvoja i konstruiranja posebnu smo pažnju poklonili kvaliteti i sigurnosti.

Robusne i pouzdane

Robusne i pouzdane

Nekorodirajući materijali poput plemenitog čelika i komponente koje ne zahtijevaju održavanje jamče neometan rad pumpa. Jedinstveni sustav s četiri brtve sastoji se od keramičke aksijalne brtve u području visokog tlaka i trostruke brtve vratila na motoru čime se pogon i elektronika štite od vode.

Tehnički podatci

Marka 001
Snaga motora, W 1000 W
Maksimalna dostavna visina u m 40 M
Maksimalni protok L/h 6300 LPH
Pogon pumpe 4 stupnja
Promjer tlačne cijevi G 1" (33,3 mm)
Proizvodna linija Premium
Maksimalna dubina zarona u m 7 M
Neto težina u kg 8.2 KG
Visina pumpanja 40m maks. L/h 6300 LPH
Maksimalni pritisak, bar 4 BAR
Širina u cm bez pakiranja 17.9 CM
Visina u cm bez pakiranja 41.6 CM
Duljina kabela, m 10 M
Duljina u cm bez pakiranja 17.9 CM
Maksimalna veličina čestice mm 0.5 MM
Upute za uporabu Preuzmi 0 (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.