Potopna pumpa za čistu vodu AL-KO SUB 10000 DS Comfort

Broj. art.:: 112823 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 24.05.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Robusna potopna pumpa za čistu vodu snage od 450 W
  • Zahvaljujući patentiranom podesivom podnožju pumpe ima ekstremnu sposobnost plitkog usisavanja do cca. 3 mm
  • Sa sklopkom s plovkom – automatski pokreće pumpanje
  • Velika snaga od maks. 8.000 l/h i dostavna visina od maks. 7 m
  • 10 m kabela u opsegu isporuke

Uz AL-KO potopnu pumpu SUB 10000 DS Comfort posebno temeljita odvodnja bazena, cisterni, bunara i poplavljenih podruma više neće predstavljati nikakav problem.


Potopna pumpa za upotrebu s čistom vodom

Skoro do zadnje kapi – tako bi se mogao opisati cilj ove potopne pumpe za čistu vodu: zahvaljujući ulaznim otvorima moguće je brzo ispumpavanje velikih količina vode, a zahvaljujući patentiranom, podesivom podnožju plitko usisavanje do cca. 3 mm. Za vas to znači da ćete nakon ispumpavanja bez dodatne muke moći odmah početi s čišćenjem – time ćete uštedjeti dosta vremena pri čišćenju prljavog bazena, podruma ili cisterne.
Potopna pumpa SUB 10000 DS Comfort pritom je model srednje klase pumpi za odvodnju s posebnom sposobnošću plitkog usisavanja. Ovo je do svoje srži kvalitetan proizvod tvrtke AL-KO koji impresionira dugovječnošću i sofisticiranom tehnikom – a ipak dolazi po povoljnoj cijeni.


Tehnički detalji za potopnu pumpu SUB 10000 DS Comfort

Potopna pumpa se za odvodnju zahvaljujući praktičnoj, integriranoj ručki za nošenje i maloj težini od samo približno 5,5 kg može koristiti mobilno ili stacionarno. Zbog svojih kompaktnih dimenzija od 18,7 x 19,0 x 29,3 cm i kućišta od izuzetno izdržljive plastike te dugovječnog motora i uz to je izuzetno prikladna za pumpu za bazene ili bačve za kišnicu.
Pomoću slobodno podesive sklopke s plovkom točke uključivanja i isključivanja pumpe mogu se brzo i jednostavno podesiti na različite visine. Uz snagu od 450 W i protok do 8.000 l/h ispumpavanje i prepumpavanje ćete obaviti u vrlo kratkom vremenu. Potopna pumpa za čistu vodu SUB 10000 DS Comfort opremljena je sklopkom s plovkom te zahvaljujući automatskoj regulaciji razine automatski pokreće pumpanje. Predviđena je za uranjanje do maks. 5 m dubine. Izlaz pumpe veličine je 1,25" ili približno 41,9 mm. Kutni priključak od 90° ima univerzalni dio za priključivanje i kombiniranu spojnicu kojom se mogu priključivati crijeva svih uobičajenih veličina.
Napomena: potopna pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu i vodu u kojoj ima klora (voda za bazene) ispod 35 °C. Isto tako nije prikladna za upotrebu u slanoj vodi, vodi s agresivnim kemikalijama ili vodi u kojoj ima pijeska.


Kupite AL-KO potopnu pumpu za čistu vodu SUB 10000 DS Comfort

AL-KO potopnu pumpu za čistu vodu SUB 10000 DS Comfort jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili pronađite prodavača u svojoj blizini. AL-KO potopna pumpa učinkovita je pomoć pri odvodnji bačava za kišnicu, cisterni, jezeraca ili bazena.
Tražite više alternativa? Kod nas ćete pronaći mnogobrojne druge potopne pumpe za čistu vodu sa slabijim performansama, kao što su potopna pumpa za čistu vodu AL-KO SUB 6500 DS Classic ili s većom snagom, npr. potopna pumpa za čistu vodu AL-KO SUB 12000 DS Comfort.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112823
EAN 4003718042702
Maksimalni protok L/h 8000 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 7 M
Maksimalni pritisak, bar 0.7 BAR
Plitko usisavanja do, mm 3 MM
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 5.5 KG
Maksimalna veličina čestice mm 3 MM
Širina u cm bez pakiranja 19 CM
Duljina u cm bez pakiranja 18.7 CM
Bruto težina u kg 6.6 KG
Visina bez ambalaže u cm 29.3 CM
Duljina kabela, m 10 M
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO

Engine

Snaga motora, W 450 W

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (4.26MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.5MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.