Potopna pumpa za čistu vodu AL-KO SUB 12000 DS Comfort

Broj. art.:: 112824 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Robusna potopna pumpa za čistu vodu snage od 550 W
  • Zahvaljujući patentiranom podesivom podnožju pumpe ima ekstremnu sposobnost plitkog usisavanja do cca. 3 mm
  • Sa sklopkom s plovkom – automatski pokreće pumpanje
  • Velika snaga od maks. 9.500 l/h i dostavna visina od maks. 8 m
  • 10 m kabela u opsegu isporuke

Često se kupuje zajedno sa ...

114,00 EUR
Ovaj proizvod
41,00 EUR
Male količine

Ukupan iznos

155,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Uz AL-KO potopnu pumpu SUB 12000 DS Comfort posebno temeljita odvodnja bazena, cisterni, bunara i poplavljenih podruma više neće predstavljati nikakav problem.


Potopna pumpa za upotrebu s čistom vodom

Skoro do zadnje kapi – tako bi se mogao opisati cilj ove potopne pumpe za čistu vodu: zahvaljujući ulaznim otvorima moguće je brzo ispumpavanje velikih količina vode, a zahvaljujući patentiranom, podesivom podnožju plitko usisavanje do cca. 3 mm. Za vas to znači da ćete nakon ispumpavanja bez dodatne muke moći odmah početi s čišćenjem – time ćete uštedjeti dosta vremena pri čišćenju prljavog bazena, podruma ili cisterne.
Potopna pumpa SUB 12000 DS Comfort model je gornje srednje klase pumpi za odvodnju s posebnom sposobnošću plitkog usisavanja. Ovo je do svoje srži kvalitetan proizvod tvrtke AL-KO koji impresionira dugovječnošću i sofisticiranom tehnikom – a ipak dolazi po povoljnoj cijeni.


Tehnički detalji za potopnu pumpu SUB 12000 DS Comfort

Potopna pumpa se za odvodnju zahvaljujući praktičnoj, integriranoj ručki za nošenje i maloj težini od samo približno 5,8 kg može koristiti mobilno ili stacionarno. Zbog svojih kompaktnih dimenzija od 18,7 x 19,0 x 29,3 cm i kućišta od izuzetno izdržljive plastike te dugovječnog motora i uz to je izuzetno prikladna za pumpu za bazene ili bačve za kišnicu.
Pomoću slobodno podesive sklopke s plovkom točke uključivanja i isključivanja pumpe mogu se brzo i jednostavno podesiti na različite visine. Uz snagu od 550 W i protok do 9.500 l/h ispumpavanje i prepumpavanje ćete obaviti u vrlo kratkom vremenu. Potopna pumpa za čistu vodu SUB 12000 DS Comfort opremljena je sklopkom s plovkom te zahvaljujući automatskoj regulaciji razine automatski pokreće pumpanje. Predviđena je za uranjanje do maks. 5 m dubine. Zahvaljujući dostavnoj visini do 8 m savladat će i veće dubine. Izlaz pumpe veličine je 1,25" ili približno 41,9 mm. Kutni priključak od 90° ima univerzalni dio za priključivanje i kombiniranu spojnicu kojom se mogu priključivati crijeva svih uobičajenih veličina.
Napomena: potopna pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu i vodu u kojoj ima klora (voda za bazene) ispod 35 °C. Isto tako nije prikladna za upotrebu u slanoj vodi, vodi s agresivnim kemikalijama ili vodi u kojoj ima pijeska.


Kupite AL-KO potopnu pumpu za čistu vodu SUB 12000 DS Comfort

AL-KO potopnu pumpu za čistu vodu SUB 12000 DS Comfort jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili pronađite prodavača u svojoj blizini. AL-KO potopna pumpa učinkovita je pomoć pri odvodnji bačava za kišnicu, cisterni, jezeraca ili bazena.
Tražite više alternativa? Kod nas ćete pronaći mnogobrojne druge potopne pumpe za čistu vodu s drugim performansama, kao što su potopna pumpa za čistu vodu AL-KO SUB 6500 DS Classic, potopna pumpa za čistu vodu AL-KO SUB 10000 DS Comfort ili s većom snagom i udobnim rukovanjem, npr. potopna pumpa za čistu vodu AL-KO SUB 13000 DS Premium.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112824
EAN 4003718042719
Maksimalni protok L/h 9500 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 8 M
Maksimalni pritisak, bar 0.8 BAR
Plitko usisavanja do, mm 3 MM
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 6.3 KG
Maksimalna veličina čestice mm 3 MM
Visina bez ambalaže u cm 29.3 CM
Širina u cm bez pakiranja 19 CM
Duljina u cm bez pakiranja 18.7 CM
Bruto težina u kg 6.9 KG
Duljina kabela, m 10 M
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO

Engine

Snaga motora, W 550 W

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (4.26MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.5MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.