Potopna pumpa za čistu vodu AL-KO SUB 6500 Classic

Broj. art.:: 112820
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Robusna potopna pumpa za čistu vodu snage 250 W
  • Omogućava plitko usisavanje vode do cca. 25 mm
  • Sa sklopkom s plovkom – automatski pokreće pumpanje
  • Velika snaga pumpe: maks. 6.500 l/h i maks. dostavna visina od 6 m
  • 10 m kabela uključeno u opseg isporuke

Uz AL-KO potopnu pumpu SUB 6500 Classic odvodnjavanje bazena, cisterne, bunara ili poplavljenih podruma više vam neće predstavljati nikakav problem.


Potopna pumpa za upotrebu s čistom vodom

Doživite naše potopne pumpe za čistu vodu sa svom njihovom fleksibilnošću i po povoljnim cijenama: zahvaljujući ulaznom otvoru moguće je i brzo ispumpavanje velikih količina vode kao i plitko usisavanje do cca. 25 mm. Za vas to znači da ćete nakon ispumpavanja bez puno muke moći početi s čišćenjem – time ćete uštedjeti dosta vremena pri čišćenju prljavog bazena, podruma ili cisterne.
Potopna pumpa Sub 6500 Classic pritom je povoljni početni model za ulaz u svijet pumpa za odvodnju: uz tipične primjene kao što su bazeni ili bačve za kišnicu, može se koristiti i za ispumpavanje praonica rublja ili podruma i za odvodnjavanje drenaža i odvodnih okana. Ovo je do svoje srži kvalitetan proizvod tvrtke AL-KO koji impresionira dugovječnošću i sofisticiranom tehnikom – a ipak dolazi po povoljnoj cijeni.


Tehnički detalji za potopnu pumpu SUB 6500 Classic

Potopna pumpa se za odvodnju zahvaljujući praktičnoj, integriranoj ručki za nošenje i maloj težini od samo približno 4 kg može koristiti mobilno ili stacionarno. Zbog svojih kompaktnih dimenzija od 21,3 x 15,0 x 27,4 cm i kućišta od izuzetno izdržljive plastike te dugovječnog motora osim toga je izuzetno prikladna za pumpu za bazene ili bačve za kišnicu.
Pomoću slobodno podesive razinske sklopke točke uključivanja i isključivanja pumpe mogu se brzo i jednostavno podesiti na različite visine. Uz snagu od 250 W i protok do 6.500 l/h ispumpavanje i prepumpavanje ćete obaviti u vrlo kratkom vremenu. Potopna pumpa za čistu vodu DRAIN 6500 Classic opremljena je sklopkom s plovkom te zahvaljujući automatskoj regulaciji razine automatski pokreće pumpanje. Predviđena je za uranjanje do maks. 5 m dubine. Izlaz pumpe veličine je 1,25" ili približno 41,9 mm. Kutni priključak od 90° ima univerzalni dio za priključivanje i kombiniranu spojnicu kojom se mogu se priključivati crijeva svih uobičajenih veličina.
Napomena: potopna pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu i vodu u kojoj ima klora (voda za bazene) ispod 35 °C. Isto tako nije prikladna za upotrebu u slanoj vodi, vodi s agresivnim kemikalijama ili vodi u kojoj ima pijeska.


Kupite AL-KO potopnu pumpu za čistu vodu SUB 6500 Classic

AL-KO potopnu pumpu za čistu vodu SUB 6500 Classic jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili pronađite prodavača u svojoj blizini. AL-KO potopna pumpa učinkovita je pomoć pri odvodnji bačava za kišnicu, cisterni, jezeraca ili bazena.
Tražite više alternativa? Kod nas ćete pronaći mnogobrojne druge potopne pumpe za čistu vodu s boljim performansama, kao što su potopna pumpa za čistu vodu AL-KO SUB 10000 DS Comfort ili potopna pumpa za čistu vodu AL-KO SUB 12000 DS Comfort.

Vaše prednosti

Obećana kvaliteta

Obećana kvaliteta

Prilikom razvoja i konstruiranja posebnu smo pažnju poklonili kvaliteti i sigurnosti.

Tehnički podatci

Maksimalni protok L/h 6500 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 6 M
Maksimalni pritisak, bar 0.6 BAR
Snaga motora, W 250 W
Plitko usisavanja do, mm 25 MM
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 4 KG
Maksimalna veličina čestice mm 5 MM
Bruto težina u kg 4.7 KG
Visina bez ambalaže u cm 27.4 CM
Širina u cm bez pakiranja 15 CM
Duljina u cm bez pakiranja 21.3 CM
Dimenzija duljina kartona cm 23 CM
Duljina kabela, m 10 M
Proizvodna linija EASY
Marka AL-KO
Upute za uporabu Preuzmi (3.04MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (139.62KB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.