Potopna pumpa za čistu vodu AL-KO TK 250 ECO

Broj. art.:: 113593 Spremno za otpremu
expected to be with you on 24.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
fehlt noch ! .
...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113593
EAN 4003718058062
Maksimalni protok L/h 6000 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 6 M
Plitko usisavanja do, mm 25 MM
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 4.1 KG
Maksimalna veličina čestice mm 5 MM
Bruto težina u kg 4.7 KG
Duljina kabela, m 10 M
Marka AL-KO

Engine

Snaga motora, W 250 W

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (2.04MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.