Potopna pumpa za nečistu vodu AL-KO Drain 10000 Comfort

Broj. art.:: 112825
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Osobito jaka, robusna pumpa za nečistu vodu snage 650 W
  • Specijalna tehnologija radnog kola za ekstremne zahtjeve
  • Univerzalni kutni nastavak i kombinirana spojnica uključeni su u opseg isporuke
  • Automatsko isključivanje zahvaljujući sklopci s plovkom
  • Veličine zrna do 30 mm, maks. protok 10.000 l/h, do 8 m dostavne visine

Ekstremno jaka, kompaktna i pouzdana AL-KO potopna pumpa za nečistu vodu DRAIN 10000 Comfort zahvaljujući velikom usisnom otvoru bez problema će pumpati i vodu s komadićima prljavštine i krutim česticama veličine zrna do 30 mm.


Osobito jaki i robusni snagator: potopna pumpa za nečistu vodu DRAIN 10000 Comfort

Pumpe za nečistu vodu koriste se kad treba ukloniti jako prljave tekućine, npr. nakon jačih poplava, u onečišćenim jezercima ili cisternama ili za odvodnjavanje građevinskih jama. Tada uz vodu morate transportirati i čestice prljavštine. Time se osjetno povećava opterećenje materijala i snaga motora.
Dobro je, ako imate pumpu marke AL-KO. Zahvaljujući specijalnom vrtložnom radnom kolu (vortex) model DRAIN 10000 Comfort može se bez problema nositi i s jako prljavom vodom sa i do 5 % krutih čestica i veličinama zrna do 30 mm. Motor koji ne zahtijeva održavanje, specijalno obrađeno vratilo motora od Inox plemenitog čelika te kućište od polipropilena ojačano staklenim vlaknima jamci su dugačkog životnog vijeka AL-KO pumpa za nečistu vodu.
To potvrđuje i test portala tauchpumpe-test.de u svibnju 2017. Ispitivači su o našoj potopnoj pumpi napisali: „S AL-KO potopnom pumpom za nečistu vodu DRAIN 10000 Comfort dobit ćete izdržljivu, sofisticiranu pumpu za kuću i vrt. Jako nam se sviđaju motor koji ne zahtijeva održavanje, dobra obrada i kutni priključak za crijevo koji se može slobodno podešavati." Pumpi su na testu dali ukupnu ocjenu 8,1 (najviša vrijednost 10).


Tehnički detalji za pumpu za nečistu vodu DRAIN 10000 Comfort

Pumpa za nečistu vodu za odvodnju se zahvaljujući praktičnoj integriranoj ručki za nošenje i 10 m dugačkom strujnom kabelu te maloj težini od samo približno 5,7 kg može koristiti mobilno i stacionarno – naravno i za čistu vodu. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama od 24,2 x 19,0 x 35,3 cm i izdržljivom kućištu te dugovječnom motoru pumpe izuzetno je prikladna za pumpu za jezerce ili bačve za kišnicu. AL-KO potopna pumpa DRAIN 10000 Comfort dobro će izaći na kraj i s grubljom prljavštinom u vodi jer za to ima posebno velike usisne otvore. Čiste i onečišćene tekućine s veličinom zrna do 30 mm ispumpavaju se brzo i sigurno.
Uz pomoć specijalno obrađenog vratila motora od izdržljivog Inox plemenitog čelika i kućišta od polipropilena ojačanog staklenim vlaknima osiguran je dugačak životni vijek ovog praktičnog pomagača. Uz veliku snagu od 650 W i protok do 10.000 l/h ispumpavanje i prepumpavanje ćete obaviti u vrlo kratkom vremenu. AL-KO potopna pumpa DRAIN 10000 Comfort opremljena je sklopkom s plovkom te zahvaljujući automatskoj regulaciji razine samostalno pokreće pumpanje. Predviđena je za uranjanje do maks. 5 m dubine. Zahvaljujući dostavnoj visini do 8 m savladat će i jako velike dubine. Izlaz pumpe veličine je 1,25" ili približno 41,9 mm. Kutni priključak od 90° ima univerzalni dio za priključivanje, a uz pomoć priložene kombinirane spojnice mogu se priključivati crijeva svih uobičajenih veličina.
Napomena: potopna pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu ispod 35 °C. Isto tako nije prikladna za upotrebu u slanoj vodi, vodi s agresivnim kemikalijama ili vodi u kojoj ima pijeska.


Kupite AL-KO pumpu za nečistu vodu DRAIN 10000 Comfort

AL-KO pumpu za nečistu vodu DRAIN 10000 Comfort jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili pronađite prodavača u svojoj blizini. AL-KO potopna pumpa učinkovita je pomoć pri odvodnji kad je voda jako onečišćena i kad vam je potrebna vrlo snažna, povoljna pumpa za vodu.
Tražite više alternativa? Kod nas ćete pronaći mnogobrojne druge potopne pumpe za nečistu vodu s drugim performansama, kao npr. potopnu pumpu za nečistu vodu AL-KO DRAIN 7500 Classic ili potopnu pumpu za nečistu vodu AL-KO DRAIN 12000 Comfort.

Vaše prednosti

Dugačak radni vijek

Dugačak radni vijek

Motor koji ne zahtijeva održavanje, specijalno obrađeno vratilo motora od Inox nehrđajućeg čelika te kućište od propilena ojačano staklenim vlaknima jamci su dugačkog životnog vijeka AL-KO pumpa za nečistu vodu.

Univerzalni kutni priključak

Univerzalni kutni priključak

AL-KO pumpe za nečistu vodu kompletno su opremljene kutnim priključkom koji se može slobodno zakretati za 90° kako bi se spriječilo neželjeno savijanje dobavnog crijeva. S kombiniranom spojnicom za različite veličine crijeva.

Veličina zrna do 30mm

Veličina zrna do 30mm

Zahvaljujući velikim usisnim otvorima Drain modeli bez problema i ravnomjerno pumpaju i vodu s česticama prljavštine i krutim česticama veličine zrna do 30 mm.

Do 12.000 l/h

Do 12.000 l/h

Ovisno o pumpi Drain modeli pumpaju između 7.000 l/h i 12.000 l/h pri normalnoj dostavnoj visini od 10 metara. Uopće nije važno radi li se o čistoj ili nečistoj vodi.

Obećana kvaliteta

Obećana kvaliteta

Prilikom razvoja i konstruiranja posebnu smo pažnju poklonili kvaliteti i sigurnosti.

Tehnički podatci

Maksimalni protok L/h 10000 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 8 M
Snaga motora, W 650 W
Plitko usisavanja do, mm 30 MM
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 6.4 KG
Maksimalna veličina čestice mm 30 MM
Bruto težina u kg 7 KG
Duljina u cm bez pakiranja 24.2 CM
Širina u cm bez pakiranja 19 CM
Visina bez ambalaže u cm 35.3 CM
Dimenzija duljina kartona cm 26.9 CM
Duljina kabela, m 10 M
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.