Potopna pumpa za nečistu vodu AL-KO Drain 12000 Comfort

Broj. art.:: 112826 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Super jaka, robusna pumpa za nečistu vodu snage 850 W
  • Specijalna tehnologija radnog kola za ekstremne zahtjeve
  • Univerzalni kutni nastavak i kombinirana spojnica uključeni su u opseg isporuke
  • Automatsko isključivanje zahvaljujući sklopci s plovkom
  • Veličine zrna do 30 mm, maks. protok 12.000 l/h, do 10 m dostavne visine

Često se kupuje zajedno sa ...

104,00 EUR
Ovaj proizvod
41,00 EUR
Male količine

Ukupan iznos

145,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Izuzetno jaka, kompaktna i pouzdana AL-KO potopna pumpa za nečistu vodu DRAIN 12000 Comfort zahvaljujući velikom usisnom otvoru bez problema će u vrlo kratkom vremenu ispumpati i vodu s komadićima prljavštine i krutim česticama veličine zrna do 30 mm.


Super jaki i robusni snagator: potopna pumpa za nečistu vodu DRAIN 12000 Comfort

Pumpe za nečistu vodu koriste se kad treba ukloniti jako prljave tekućine, npr. nakon jačih poplava, u onečišćenim jezercima ili cisternama ili za odvodnjavanje građevinskih jama. Tada uz vodu morate transportirati i čestice prljavštine. Time se osjetno povećava opterećenje materijala i snaga motora.
Dobro je, ako imate pumpu marke AL-KO. Zahvaljujući specijalnom vrtložnom radnom kolu (vortex) model DRAIN 12000 Comfort može se bez problema nositi i s jako prljavom vodom sa i do 5 % krutih čestica i veličinama zrna do 30 mm. Motor koji ne zahtijeva održavanje, specijalno obrađeno vratilo motora od Inox plemenitog čelika te kućište od polipropilena ojačano staklenim vlaknima jamci su dugačkog životnog vijeka AL-KO pumpa za nečistu vodu.


Tehnički detalji za pumpu za nečistu vodu DRAIN 12000 Comfort

Pumpa za nečistu vodu za odvodnju se zahvaljujući praktičnoj, integriranoj ručki za nošenje i 10 m dugačkom strujnom kabelu te težini od samo približno 6,9 kg može koristiti mobilno ili stacionarno – naravno i za čistu vodu. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama od 23,9 x 19,0 x 35,3 cm i čvrstom kućištu te dugovječnom motoru pumpe izuzetno je prikladna za pumpu za jezerce ili bačve za kišnicu. AL-KO potopna pumpa DRAIN 12000 Comfort dobro će izaći na kraj i s grubljom prljavštinom u vodi jer za to ima posebno velike usisne otvore. Čiste i onečišćene tekućine s veličinom zrna do 30 mm ispumpavaju se brzo i sigurno.
Uz pomoć specijalno obrađenog vratila motora od izdržljivog Inox plemenitog čelika i kućišta od polipropilena ojačanog staklenim vlaknima osiguran je dugačak životni vijek ovog praktičnog pomagača. Uz vrlo veliku snagu od 850 W i protok do 12.000 l/h ispumpavanje i prepumpavanje ćete obaviti u vrlo kratkom vremenu. AL-KO potopna pumpa DRAIN 12000 Comfort opremljena je sklopkom s plovkom te zahvaljujući automatskoj regulaciji razine samostalno pokreće pumpanje. Predviđena je za uranjanje do maks. 5 m dubine. Zahvaljujući dostavnoj visini do 10 m savladat će i jako velike dubine. Izlaz pumpe veličine je 1,25" ili približno 41,9 mm. Kutni priključak od 90° ima univerzalni dio za priključivanje, a uz pomoć priložene kombinirane spojnice mogu se priključivati crijeva svih uobičajenih veličina.
Napomena: potopna pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu ispod 35 °C. Isto tako nije prikladna za upotrebu u slanoj vodi, vodi s agresivnim kemikalijama ili vodi u kojoj ima pijeska.


Kupite AL-KO pumpu za nečistu vodu DRAIN 12000 Comfort

AL-KO pumpu za nečistu vodu DRAIN 12000 Comfort jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili pronađite prodavača u svojoj blizini. AL-KO potopna pumpa učinkovita je pomoć pri odvodnji kad je voda jako onečišćena i kad vam je potrebna izuzetno snažna, povoljna pumpa za vodu.
Tražite više alternativa? Kod nas ćete pronaći mnogobrojne druge potopne pumpe za nečistu vodu s drugim performansama, kao npr. potopnu pumpu za nečistu vodu AL-KO DRAIN 7500 Classic ili potopnu pumpu za nečistu vodu AL-KO DRAIN 10000 Comfort.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112826
EAN 4003718042733
Maksimalni protok L/h 12000 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 10 M
Plitko usisavanja do, mm 40 MM
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 6.9 KG
Maksimalna veličina čestice mm 30 MM
Širina u cm bez pakiranja 19 CM
Bruto težina u kg 7.6 KG
Visina bez ambalaže u cm 35.3 CM
Duljina u cm bez pakiranja 23.9 CM
Duljina kabela, m 10 M
Proizvodna linija Comfort
Marka AL-KO

Engine

Snaga motora, W 850 W

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (3.67MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.49MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.