Potopna pumpa za nečistu vodu AL-KO Drain 20000 HD

Broj. art.:: 112836
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Top model: pumpa za nečistu vodu snage 1.300 W
  • Specijalna tehnologija radnog kola za ekstremne zahtjeve
  • Univerzalni kutni nastavak i kombinirana spojnica uključeni su u opseg isporuke
  • Optimalna zaštita od korozije i izvedba od plemenitog čelika osiguravaju dugačak životni vijek
  • Veličine zrna do 38 mm, maks. protok 20.000 l/h, dostavna visina do 10 m

Izuzetno snažna, kompaktna i pouzdana AL-KO potopna pumpa za nečistu vodu DRAIN 20000 HD u izvedbi od plemenitog čelika zahvaljujući velikom usisnom otvoru bez problema usisava i vodu s česticama prljavštine i krutim česticama ekstremne veličine zrna do 38 mm.


Top model za ekstremne zahtjeve: potopna pumpa za nečistu vodu DRAIN 20000 HD

Pumpe za nečistu vodu koriste se kad treba ukloniti jako prljave tekućine, npr. nakon jačih poplava, u onečišćenim jezercima ili cisternama ili za odvodnjavanje građevinskih jama. Tada uz vodu morate transportirati i čestice prljavštine. Time se osjetno povećava opterećenje materijala i snaga motora.
Dobro je, ako imate pumpu marke AL-KO. Zahvaljujući specijalnom vrtložnom radnom kolu (vortex) top model DRAIN 20000 HD može se bez problema nositi i s jako prljavom vodom sa i do 5 % krutih čestica i veličinama zrna do 38 mm. Stabilna i robusna izvedba s 4-strukim brtvenim kompletom, upotreba nekorozivnih materijala, motor koji ne zahtijeva održavanje i specijalno obrađeno vratilo motora od Inox plemenitog čelika jamče dugačak životni vijek ove AL-KO pumpe za nečistu vodu. Uz to je zahvaljujući kućištu pumpe od krom-nikal čelika i vratilima motora od krom-nikal čelika trajno zaštićena od hrđe.


Tehnički detalji za pumpu za nečistu vodu DRAIN 20000 HD

Pumpa za nečistu vodu za odvodnju se zahvaljujući praktičnoj integriranoj ručki za nošenje i 10 m dugačkom strujnom kabelu te težini od samo približno 8 kg može koristiti mobilno i stacionarno – naravno i za čistu vodu. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama od 23,20 x 23,20 x 37,40 cm i nehrđajućem kućištu te dugovječnom motoru pumpe izuzetno je prikladna za pumpu za jezerca. Izvrsna je i za ispumpavanje građevinskih jama i drenažnih bazena. Dodatno impresionira svojom stabilnom i robusnom izvedbom te višestrukim brtvenim kompletom s dodatnom V brtvom. AL-KO potopna pumpa DRAIN 20000 HD dobro će izaći na kraj i s grubljom prljavštinom u vodi jer za to ima posebno velike usisne otvore. Čiste i onečišćene tekućine s veličinom zrna do 38 mm ispumpavaju se brzo i sigurno.
Uz pomoć specijalno obrađenog vratila motora od izdržljivog Inox plemenitog čelika i kućišta od krom-nikal čelika osiguran je dugačak životni vijek ovog praktičnog pomagača. Uz veliku snagu od 1.300 W i protok do 20.000 l/h ispumpavanje i prepumpavanje ćete obaviti u vrlo kratkom vremenu. AL-KO potopna pumpa DRAIN 20000 HD opremljena je sklopkom s plovkom te zahvaljujući automatskoj regulaciji razine samostalno pokreće pumpanje. Predviđena je za uranjanje do maks. 7 m dubine. Zahvaljujući dostavnoj visini do 10 m lako će savladati i velike dubine. Izlaz pumpe veličine je 2,00" ili približno 59,6 mm. Kutni priključak od 90° ima univerzalni dio za priključivanje, a uz pomoć priložene kombinirane spojnice mogu se priključivati crijeva svih uobičajenih veličina.
Napomena: potopna pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu ispod 35 °C. Isto tako nije prikladna za upotrebu u slanoj vodi, vodi s agresivnim kemikalijama ili vodi u kojoj ima pijeska.


Kupite AL-KO pumpu za nečistu vodu DRAIN 20000 HD

AL-KO pumpu za nečistu vodu DRAIN 20000 HD jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili pronađite prodavača u svojoj blizini. AL-KO potopna pumpa učinkovita je pomoć pri odvodnji kad je voda jako onečišćena i kad vam je potrebna izuzetno snažna pumpa za vodu s dodatnom zaštitom od korozije.
Tražite više alternativa? Kod nas ćete pronaći mnogobrojne druge potopne pumpe za nečistu vodu s drugim performansama, kao npr. potopnu pumpu za nečistu vodu AL-KO DRAIN 10000 Inox ili potopnu pumpu za nečistu vodu AL-KO DRAIN 15000 Inox.

Vaše prednosti

Trajno pouzdane

Trajno pouzdane

Zahvaljujući stabilnoj i robusnoj izvedbi s višestrukim brtvenim kompletom te uporabi nehrđajućih materijala AL-KO pumpe za nečistu vodu izuzetno su prikladne i za ekstremne zahtjeve. Time se osigurava dug životni vijek.

savršeno opremljene

savršeno opremljene

Opremljene sklopkom s plovkom za automatsko uključivanje i isključivanje i kutnim priključkom od 90° te kombiniranom spojnicom za uobičajene veličine crijeva AL-KO pumpe za nečistu vodu imaju sve preduvjete za neometan rad.

za ekstremne slučajeve

za ekstremne slučajeve

Zahvaljujući specijalnom vrtložnom radnom kolu (vortex) model Drain 20000 HD može se bez problema nositi i s prljavom vodom sa i do 5 % krutih čestica i veličinama zrna do 38 mm - idealna je primjerice za ispumpavanje i sušenje poplavljenih građevinskih jama ili prostorija u slučaju poplava.

robusni primjerci među potopnim pumpama

robusni primjerci među potopnim pumpama

Sa svojim protokom do 20.000 l/h i maksimalnom veličinom zrna do 38 mm ove AL-KO pumpe za nečistu vodu enormno su snažne. Osim toga zahvaljujući kućištima od krom-nikal čelika ili plastike i vratilima motora od krom-nikal čelika trajno su zaštićene od hrđanja.

Obećana kvaliteta

Obećana kvaliteta

Prilikom razvoja i konstruiranja posebnu smo pažnju poklonili kvaliteti i sigurnosti.

Tehnički podatci

Maksimalni protok L/h 20000 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 10 M
Snaga motora, W 1300 W
Plitko usisavanja do, mm 45 MM
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 8 KG
Maksimalna veličina čestice mm 38 MM
Bruto težina u kg 11.2 KG
Širina u cm bez pakiranja 23.2 CM
Visina bez ambalaže u cm 37.4 CM
Duljina u cm bez pakiranja 23.2 CM
Dimenzija duljina kartona cm 31 CM
Duljina kabela, m 10 M
Marka AL-KO
Proizvodna linija Premium
Upute za uporabu Preuzmi (6.87MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.