Potopna pumpa za nečistu vodu AL-KO Drain 20000 HD

Broj. art.:: 112836 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 24.06.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Top model: pumpa za nečistu vodu snage 1.300 W
  • Specijalna tehnologija radnog kola za ekstremne zahtjeve
  • Univerzalni kutni nastavak i kombinirana spojnica uključeni su u opseg isporuke
  • Optimalna zaštita od korozije i izvedba od plemenitog čelika osiguravaju dugačak životni vijek
  • Veličine zrna do 38 mm, maks. protok 20.000 l/h, dostavna visina do 10 m

Izuzetno snažna, kompaktna i pouzdana AL-KO potopna pumpa za nečistu vodu DRAIN 20000 HD u izvedbi od plemenitog čelika zahvaljujući velikom usisnom otvoru bez problema usisava i vodu s česticama prljavštine i krutim česticama ekstremne veličine zrna do 38 mm.


Top model za ekstremne zahtjeve: potopna pumpa za nečistu vodu DRAIN 20000 HD

Pumpe za nečistu vodu koriste se kad treba ukloniti jako prljave tekućine, npr. nakon jačih poplava, u onečišćenim jezercima ili cisternama ili za odvodnjavanje građevinskih jama. Tada uz vodu morate transportirati i čestice prljavštine. Time se osjetno povećava opterećenje materijala i snaga motora.
Dobro je, ako imate pumpu marke AL-KO. Zahvaljujući specijalnom vrtložnom radnom kolu (vortex) top model DRAIN 20000 HD može se bez problema nositi i s jako prljavom vodom sa i do 5 % krutih čestica i veličinama zrna do 38 mm. Stabilna i robusna izvedba s 4-strukim brtvenim kompletom, upotreba nekorozivnih materijala, motor koji ne zahtijeva održavanje i specijalno obrađeno vratilo motora od Inox plemenitog čelika jamče dugačak životni vijek ove AL-KO pumpe za nečistu vodu. Uz to je zahvaljujući kućištu pumpe od krom-nikal čelika i vratilima motora od krom-nikal čelika trajno zaštićena od hrđe.


Tehnički detalji za pumpu za nečistu vodu DRAIN 20000 HD

Pumpa za nečistu vodu za odvodnju se zahvaljujući praktičnoj integriranoj ručki za nošenje i 10 m dugačkom strujnom kabelu te težini od samo približno 8 kg može koristiti mobilno i stacionarno – naravno i za čistu vodu. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama od 23,20 x 23,20 x 37,40 cm i nehrđajućem kućištu te dugovječnom motoru pumpe izuzetno je prikladna za pumpu za jezerca. Izvrsna je i za ispumpavanje građevinskih jama i drenažnih bazena. Dodatno impresionira svojom stabilnom i robusnom izvedbom te višestrukim brtvenim kompletom s dodatnom V brtvom. AL-KO potopna pumpa DRAIN 20000 HD dobro će izaći na kraj i s grubljom prljavštinom u vodi jer za to ima posebno velike usisne otvore. Čiste i onečišćene tekućine s veličinom zrna do 38 mm ispumpavaju se brzo i sigurno.
Uz pomoć specijalno obrađenog vratila motora od izdržljivog Inox plemenitog čelika i kućišta od krom-nikal čelika osiguran je dugačak životni vijek ovog praktičnog pomagača. Uz veliku snagu od 1.300 W i protok do 20.000 l/h ispumpavanje i prepumpavanje ćete obaviti u vrlo kratkom vremenu. AL-KO potopna pumpa DRAIN 20000 HD opremljena je sklopkom s plovkom te zahvaljujući automatskoj regulaciji razine samostalno pokreće pumpanje. Predviđena je za uranjanje do maks. 7 m dubine. Zahvaljujući dostavnoj visini do 10 m lako će savladati i velike dubine. Izlaz pumpe veličine je 2,00" ili približno 59,6 mm. Kutni priključak od 90° ima univerzalni dio za priključivanje, a uz pomoć priložene kombinirane spojnice mogu se priključivati crijeva svih uobičajenih veličina.
Napomena: potopna pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu ispod 35 °C. Isto tako nije prikladna za upotrebu u slanoj vodi, vodi s agresivnim kemikalijama ili vodi u kojoj ima pijeska.


Kupite AL-KO pumpu za nečistu vodu DRAIN 20000 HD

AL-KO pumpu za nečistu vodu DRAIN 20000 HD jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili pronađite prodavača u svojoj blizini. AL-KO potopna pumpa učinkovita je pomoć pri odvodnji kad je voda jako onečišćena i kad vam je potrebna izuzetno snažna pumpa za vodu s dodatnom zaštitom od korozije.
Tražite više alternativa? Kod nas ćete pronaći mnogobrojne druge potopne pumpe za nečistu vodu s drugim performansama, kao npr. potopnu pumpu za nečistu vodu AL-KO DRAIN 10000 Inox ili potopnu pumpu za nečistu vodu AL-KO DRAIN 15000 Inox.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112836
EAN 4003718042832
Maksimalni protok L/h 20000 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 10 M
Plitko usisavanja do, mm 45 MM
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 8 KG
Maksimalna veličina čestice mm 38 MM
Visina bez ambalaže u cm 37.4 CM
Širina u cm bez pakiranja 23.2 CM
Duljina u cm bez pakiranja 23.2 CM
Bruto težina u kg 11.2 KG
Duljina kabela, m 10 M
Marka AL-KO
Proizvodna linija Premium

Engine

Snaga motora, W 1300 W

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (3.67MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.