Potopna pumpa za nečistu vodu AL-KO Drain 7000 Classic

Broj. art.:: 112821 Male količine
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Robusna potopna pumpa za nečistu vodu snage 350 W
  • Specijalna tehnologija radnog kola za ekstremne zahtjeve
  • Univerzalni kutni nastavak i kombinirana spojnica uključeni su u opseg isporuke
  • Automatsko isključivanje zahvaljujući sklopci s plovkom
  • Veličine zrna do 30 mm, maks. protok 7.000 l/h, do 6 m dostavne visine

Često se kupuje zajedno sa ...

74,00 EUR
Ovaj proizvod
41,00 EUR
Male količine

Ukupan iznos

115,00 EUR

uklj. 25% PDV plus Troškovi dostave

Kompaktna i pouzdana AL-KO potopna pumpa za nečistu vodu DRAIN 7000 Classic zahvaljujući velikom usisnom otvoru bez problema će pumpati i vodu s komadićima prljavštine i krutim česticama veličine zrna do 30 mm.


Povoljni snagator: pumpa za nečistu vodu DRAIN 7000 Classic

Pumpe za nečistu vodu koriste se kad treba ukloniti jako prljave tekućine, npr. nakon jačih poplava, u onečišćenim jezercima ili cisternama ili za odvodnjavanje građevinskih jama. Tada uz vodu morate transportirati i čestice prljavštine. Time se osjetno povećava opterećenje materijala i snaga motora.
Dobro je, ako imate pumpu marke AL-KO. Zahvaljujući velikom usisnom otvoru model DRAIN 7000 može se bez problema nositi i s jako prljavom vodom s veličinom zrna do 30 mm. AL-KO potopna pumpa za nečistu vodu DRAIN 7000 pritom je povoljan model za ulaz u svijet pumpa za nečistu vodu. Usprkos tomu dobit ćete skroz naskroz impresivnog snagatora: motor koji ne zahtijeva održavanje, specijalno obrađeno vratilo motora od Inox nehrđajućeg čelika te kućište od polipropilena ojačano staklenim vlaknima jamci su dugačkog životnog vijeka AL-KO pumpa za nečistu vodu.


Tehnički detalji za pumpu za nečistu vodu DRAIN 7000 Classic

Pumpa za nečistu vodu za odvodnju se zahvaljujući praktičnoj, integriranoj ručki za nošenje i 10 m dugačkom strujnom kabelu te maloj težini od samo približno 4,4 kg može koristiti mobilno ili stacionarno – naravno i za čistu vodu. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama od 21,3 x 15,2 x 30,8 cm i izdržljivom kućištu te dugovječnom motoru pumpe izuzetno je prikladna za pumpu za bačve za kišnicu. AL-KO potopna pumpa DRAIN 7000 Classic dobro će izaći na kraj i s grubljom prljavštinom u vodi jer za to ima posebno velike usisne otvore.
Uz pomoć specijalno obrađenog vratila motora od izdržljivog Inox plemenitog čelika i kućišta od polipropilena ojačanog staklenim vlaknima osiguran je dugačak životni vijek ovog praktičnog pomagača. Uz snagu od 350 W i protok do 7.000 l/h ispumpavanje i prepumpavanje ćete obaviti u vrlo kratkom vremenu. AL-KO potopna pumpa DRAIN 7000 Classic opremljena je sklopkom s plovkom te zahvaljujući automatskoj regulaciji razine samostalno pokreće pumpanje. Predviđena je za uranjanje do maks. 5 m dubine. Zahvaljujući dostavnoj visini do 6 m savladat će i veće dubine. Izlaz pumpe veličine je 1,25" ili približno 41,9 mm. Kutni priključak od 90° ima univerzalni dio za priključivanje, a uz pomoć priložene kombinirane spojnice mogu se priključivati crijeva svih uobičajenih veličina.
Napomena: potopna pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu ispod 35 °C. Isto tako nije prikladna za upotrebu u slanoj vodi, vodi s agresivnim kemikalijama ili vodi u kojoj ima pijeska.


Kupite AL-KO pumpu za nečistu vodu DRAIN 7000 Classic

AL-KO pumpu za nečistu vodu DRAIN 7000 Classic sada jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili pronađite prodavača u svojoj blizini. AL-KO potopna pumpa učinkovita je pomoć pri odvodnji kad je voda jako onečišćena.
Tražite više alternativa? Kod nas ćete pronaći mnogobrojne druge potopne pumpe za nečistu vodu s boljim performansama, kao npr. potopnu pumpu za nečistu vodu AL-KO DRAIN 7500 Classic ili potopnu pumpu za nečistu vodu AL-KO DRAIN 10000 Comfort.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112821
EAN 4003718042689
Maksimalni protok L/h 7000 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 6 M
Plitko usisavanja do, mm 30 MM
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 4.4 KG
Maksimalna veličina čestice mm 30 MM
Bruto težina u kg 5.1 KG
Visina bez ambalaže u cm 30.8 CM
Širina u cm bez pakiranja 15.2 CM
Duljina u cm bez pakiranja 21.3 CM
Duljina kabela, m 10 M
Proizvodna linija EASY
Marka AL-KO

Engine

Snaga motora, W 350 W

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (3.19MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.5MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.