Potopna pumpa za nečistu vodu AL-KO Drain 7500 Classic

Broj. art.:: 112822 Uskoro raspoloživo
Dostupno od 16.07.2024
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Robusna potopna pumpa za nečistu vodu snage 450 W
  • Specijalna tehnologija radnog kola za ekstremne zahtjeve
  • Univerzalni kutni nastavak i kombinirana spojnica uključeni su u opseg isporuke
  • Automatsko isključivanje zahvaljujući sklopci s plovkom
  • Veličine zrna do 30 mm, maks. protok 7.500 l/h, do 6 m dostavne visine

Kompaktna i pouzdana AL-KO potopna pumpa za nečistu vodu DRAIN 7500 Classic zahvaljujući velikom usisnom otvoru bez problema će pumpati i vodu s komadićima prljavštine i krutim česticama veličine zrna do 30 mm.


Robusni snagator: potopna pumpa za nečistu vodu DRAIN 7500 Classic

Pumpe za nečistu vodu koriste se kad treba ukloniti jako prljave tekućine, npr. nakon jačih poplava, u onečišćenim jezercima ili cisternama ili za odvodnjavanje građevinskih jama. Tada uz vodu morate transportirati i čestice prljavštine. Time se osjetno povećava opterećenje materijala i snaga motora.
Dobro je, ako imate pumpu marke AL-KO. Zahvaljujući specijalnom vrtložnom radnom kolu (vortex) model DRAIN 7500 može se bez problema nositi i s jako prljavom vodom sa i do 5 % krutih čestica i veličinama zrna do 38 mm. Motor koji ne zahtijeva održavanje, specijalno obrađeno vratilo motora od Inox plemenitog čelika te kućište od polipropilena ojačano staklenim vlaknima jamci su dugačkog životnog vijeka AL-KO pumpa za nečistu vodu.


Tehnički detalji za pumpu za nečistu vodu DRAIN 7500 Classic

Pumpa za nečistu vodu za odvodnju se zahvaljujući praktičnoj, integriranoj ručki za nošenje i 10 m dugačkom strujnom kabelu te maloj težini od samo približno 4,4 kg može koristiti mobilno ili stacionarno – naravno i za čistu vodu. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama od 21,3 x 15,2 x 30,8 cm i čvrstom kućištu te dugovječnom motoru izuzetno je prikladna za pumpu za bačve za kišnicu. AL-KO potopna pumpa DRAIN 7500 Classic dobro će izaći na kraj i s grubljom prljavštinom u vodi jer za to ima posebno velike usisne otvore. Čiste i onečišćene tekućine s veličinom zrna do 30 mm ispumpavaju se brzo i sigurno.
Uz pomoć specijalno obrađenog vratila motora od izdržljivog Inox plemenitog čelika i kućišta od polipropilena ojačanog staklenim vlaknima osiguran je dugačak životni vijek ovog praktičnog pomagača. Uz snagu od 450 W i protok do 7.500 l/h ispumpavanje i prepumpavanje ćete obaviti u vrlo kratkom vremenu. AL-KO potopna pumpa DRAIN 7500 Classic opremljena je sklopkom s plovkom te zahvaljujući automatskoj regulaciji razine samostalno pokreće pumpanje. Predviđena je za uranjanje do maks. 5 m dubine. Zahvaljujući dostavnoj visini do 6 m savladat će i veće dubine. Izlaz pumpe veličine je 1,25" ili približno 41,9 mm. Kutni priključak od 90° ima univerzalni dio za priključivanje, a uz pomoć priložene kombinirane spojnice mogu se priključivati crijeva svih uobičajenih veličina.
Napomena: potopna pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu ispod 35 °C. Isto tako nije prikladna za upotrebu u slanoj vodi, vodi s agresivnim kemikalijama ili vodi u kojoj ima pijeska.


Kupite AL-KO pumpu za nečistu vodu DRAIN 7500 Classic

AL-KO pumpu za nečistu vodu DRAIN 7500 Classic jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili pronađite prodavača u svojoj blizini. AL-KO potopna pumpa učinkovita je pomoć pri odvodnji kad je voda jako onečišćena.
Tražite više alternativa? Kod nas ćete pronaći mnogobrojne druge potopne pumpe za nečistu vodu s drugim performansama, kao npr. potopnu pumpu za nečistu vodu AL-KO DRAIN 7000 Classic ili potopnu pumpu za nečistu vodu AL-KO DRAIN 10000 Comfort.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112822
EAN 4003718042696
Maksimalni protok L/h 7500 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 6 M
Plitko usisavanja do, mm 30 MM
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 4.4 KG
Maksimalna veličina čestice mm 30 MM
Bruto težina u kg 5.4 KG
Širina u cm bez pakiranja 15.2 CM
Visina bez ambalaže u cm 30.8 CM
Duljina u cm bez pakiranja 21.3 CM
Duljina kabela, m 10 M
Marka AL-KO
Proizvodna linija EASY

Engine

Snaga motora, W 450 W

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (3.19MB)
Izjave o sukladnosti Preuzmi (1.5MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.