Pumpa za duboke bunare AL-KO TBP 6000/7

Broj. art.:: 113470
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Idealna za pumpanje vode iz dubokih bunara i okana
  • Vrlo mali promjer od 10 cm za uske bušotine
  • 7-stupanjski pogon pumpe za velike protoke uz visok tlak
  • Kućište od nehrđajućeg čelika omogućava dugačak i siguran rad pod vodom
  • Uključujući sito filtra od plemenitog čelika, široku nogu za postavljanje, 15 m strujnog kabela i uže za spuštanje

Ova pumpa za duboke bunare specijalist je za ekstremne dubine i uska okna po vrhunskoj cijeni.


AL-KO pumpa za duboke bunare TBP 6000/7: specijalist za skučene uvjete

S vanjskim promjerom od samo 10 cm ova pumpa za duboke bunare izuzetno je prikladna za duboke, uske bušotine, zabijene zdence i okna za pumpe i za opskrbu tehnološkom vodom u kući, za rad prskalica za travu pa čak i više sustava za navodnjavanje – AL-KO pumpe za duboke bunare u jednom uređaju objedinjuju prednosti vrtnih i potopnih pumpa te omogućavaju pumpanje vode tamo gdje obične potopne tlačne pumpe više ne mogu raditi. Uz AL-KO pumpu za duboke bunare konačno ćete izravno iz bunara moći napojiti svoje žedne biljke. Posebna prednost pumpe TBP 6000/7 je vrlo veliki protok uz konstantno visoki tlak.


Tehnički detalji za AL-KO pumpu za duboke bunare TBP 6000/7

Pumpa za duboke bunare TBP 6000/7 sadrži svestranu opremu. U opsegu isporuke dolazi 15 m strujnog kabela i 15 m užeta za spuštanje. Široka noga za postavljanje može se koristiti za rad u cisternama jer se zbog povišene razine značajno smanjuje usisavanje pijeska i prljavštine. Kućište od nehrđajućeg plemenitog čelika i elementi koji ne zahtijevaju održavanje jamče neometan rad pumpe pod vodom. Vratilo motora je od kvalitetnog plemenitog čelika koji osigurava posebno dugačak životni vijek.
Uz snažni motor od 1000 W, 7-stupanjski pogon pumpe postiže se protok do 6.000 l/h i tlak do 5,5 bara, pa ćete s pumpanjem vode biti gotovi u vrlo kratkom vremenu. Predviđena je za uranjanje do 10 m i prevladava dostavnu visinu do 55 m. Na izlazu pumpe lako se može spojiti crijevo od 1,25".
Napomena: potopna pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu ispod 35 °C. Isto tako nije prikladna za upotrebu u slanoj vodi, vodi s agresivnim kemikalijama ili vodi u kojoj ima pijeska.


Kupite AL-KO potopnu tlačnu pumpu TBP 6000/7

AL-KO potopnu tlačnu pumpu TBP 6000/7 jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili pronađite prodavača u svojoj blizini. AL-KO potopna pumpa učinkovita je pomoć pri odvodnji i vađenju vode iz uskih bunara, okana ili za rad sustava za navodnjavanje iz vrlo duboke vode.
Tražite više alternativa? Kod nas ćete pronaći još potopnih tlačnih pumpa za jednostavnu upotrebu, kao što su AL-KO DIVE 5500/3 ili potopne tlačne pumpe AL-KO DIVE 6300/4.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113470
EAN 4003718056556
Maksimalni protok L/h 6000 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 55 M
Maksimalni pritisak, bar 5.5 BAR
Pogon pumpe 7 stupnjeva
Neto težina u kg 11 KG
Maksimalna veličina čestice mm 0.5 MM
Širina u cm bez pakiranja 9.85 CM
Visina bez ambalaže u cm 72 CM
Duljina u cm bez pakiranja 9.85 CM
Duljina kabela, m 15 M
Proizvodna linija Premium
Marka AL-KO

Engine

Snaga motora, W 1000 W

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (2.69MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.