Benzinska pumpa AL-KO BMP 30000

Broj. art.:: 113563
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Snažna benzinska pumpa za velike količine vode
  • 4-taktni motor s lakim pokretanjem
  • Robusni okvir za praktičan transport i zaštitu pumpe
  • Mogućnost mobilne i fleksibilne upotrebe bez strujnog priključka
  • Neovisna o strujnom priključku, što je velika prednost kod poplava

Bilo da želite navodnjavati svoje prigradske vrtove, spremnike vode, jezerca, bazene ili želite vodu od poplave ispumpati iz podruma – ova pumpa za vodu spremna je raditi i tamo gdje nema utičnice.


Benzinska pumpa za vaš vrt

4-taktni AL-KO motor s lakim pokretanjem i ventilima s gornje strane (OHV tehnologija) izuzetno je učinkovit. To se pokazuje velikom snagom uz istovremeno malu potrošnju benzina. Benzinska pumpa za vodu AL-KO BMP 30000 ispunjava najviše zahtjeve te i u trajnom radu postiže maksimalan učinak.


Tehnički detalji za benzinsku pumpu AL-KO BMP 30000

Benzinska pumpa nudi izuzetno veliku snagu od 4,1 kW i iz dubine do 6 m vodu transportira do 27 m visine. Zahvaljujući dugovječnoj i učinkovitoj AL-KO tehnologiji pumpe i spremniku benzina od 3,6 litara ova je pumpa idealna za mnogobrojne poslove odvodnje. Radi jednostavnog održavanja otvor za ulijevanje ulja smješten je na kućištu pumpe na lako dostupnom mjestu. Priključak za usisnu i tlačnu stranu ima promjer od 2" (59,6 mm). Kako bi se krug pumpe radi neometanog pokretanja brzo i udobno napunio vodom, na gornjoj strani pumpe smješten je nastavak za jednostavno ulijevanje. Maksimalan protok iznosi enormnih 30.000 litara na sat. S težinom praznog uređaja od samo 26 kg i robusnim okvirom pumpa za vodu lako se nosi, pa se može koristiti mobilno i fleksibilno.
Napomena: benzinska pumpa nije prikladna za vodu za piće, nego samo za tehnološku vodu i vodu u kojoj ima klora (voda za bazene) ispod 35 °C. Isto tako nije prikladna za upotrebu u slanoj vodi, vodi s agresivnim kemikalijama ili vodi u kojoj ima pijeska.


Kupite benzinsku pumpu AL-KO BMP 30000

AL-KO pumpu za vodu AL-KO BMP 30000 jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini ili pronađite prodavača u svojoj blizini. AL-KO vrtna pumpa BMP 30000 vaš je učinkoviti i o struji neovisni pomoćnik u vrtu i kući. Tražite više alternativa? Tada pogledajte slabiju pumpu BMP 14000.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 113563
EAN 4003718057638
Maksimalni protok L/h 30000 LPH
Maksimalna dostavna visina u m 27 M
Maksimalna usisna visina, m 6 M
Maksimalni pritisak, bar 2.7 BAR
Pogon pumpe 1 stupanj
Neto težina u kg 26 KG
Bruto težina u kg 28 KG
Duljina u cm bez pakiranja 54.5 CM
Širina u cm bez pakiranja 42 CM
Visina bez ambalaže u cm 38 CM
Razina zv.snage zag.LwA, dB(A) 104
Marka AL-KO
Proizvodna linija Premium

Engine

Volumen spremnika goriva, l 3.6 L
Motor ccm 196
Motor o/min 3600
Snaga kW 4.1 KW
broj cilindara Količina cilindara motora

Download Manuals

Upute za uporabu Preuzmi (4.83MB)
Preuzmi (11.7MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.