Hydrocontrol AL-KO

Broj. art.:: 112478
PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Hydrocontrol štiti pumpe za vodu od rada na suho
  • Samostalno otkriva manjak vode i propusne vodove
  • Pregradnja u kućni automat
  • Integrirani nepovratni ventil
  • Za automatski rad vrtnih i potopnih tlačnih pumpa

Pretvorite svoju potopnu tlačnu pumpu ili vrtnu pumpu u kućni automat – uz AL-KO Hydrocontrol za automatsko isključivanje i uključivanje pumpe.


Pritisni prekidač AL-KO Hydrocontrol

Hydrocontrol je elektronički pritisni prekidač s integriranom zaštitom od rada na suho i povrata. Tako ćete normalnu pumpu za vodu u samo nekoliko poteza pretvoriti u pravi kućni automat. Zahvaljujući utičnom sustavu montaža je vrlo jednostavna. Pritisni prekidač osim toga jamči konstantan protok (maks. 7.200 l/h) uz konstantan tlak, a teži samo 2,2 kg. Područje rada pritisnog prekidača pritom je: tlak uključivanja cca. 1,8 bara, tlak isključivanja maks. 8,0 bara. Uz Hydrocontrol sa svojom vrtnom pumpom možete koristiti kišnicu, a da zatim ne morate ručno isključivati pumpu, a možete ga koristiti i kad vam je potrebna tehnološka voda za visokotlačno čišćenje. Kao što ste i navikli kod tvrtke AL-KO, uređaj je vrlo dugovječan i vrhunski obrađen.


Kupite pritisni prekidač AL-KO Hydrocontrol

Pritisni prekidač AL-KO Hydrocontrol sada jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini. Kod nas ćete pronaći dodatnu opremu i rezervne dijelove za svoju vrtnu pumpu, pumpu za vodu, kućnu hidropak tlačnu pumpu, kućni automat ili potopnu pumpu.

Tehnički podatci

Marka 001
Upute za uporabu Preuzmi (0.00 B)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.