Hydrocontrol AL-KO

Broj. art.:: 112478 Spremno za otpremu
We cannot give an exact delivery date at the moment.
uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Hydrocontrol štiti pumpe za vodu od rada na suho
  • Samostalno otkriva manjak vode i propusne vodove
  • Pregradnja u kućni automat
  • Integrirani nepovratni ventil
  • Za automatski rad vrtnih i potopnih tlačnih pumpa

Pretvorite svoju potopnu tlačnu pumpu ili vrtnu pumpu u kućni automat – uz AL-KO Hydrocontrol za automatsko isključivanje i uključivanje pumpe.


Pritisni prekidač AL-KO Hydrocontrol

Hydrocontrol je elektronički pritisni prekidač s integriranom zaštitom od rada na suho i povrata. Tako ćete normalnu pumpu za vodu u samo nekoliko poteza pretvoriti u pravi kućni automat. Zahvaljujući utičnom sustavu montaža je vrlo jednostavna. Pritisni prekidač osim toga jamči konstantan protok (maks. 7.200 l/h) uz konstantan tlak, a teži samo 2,2 kg. Područje rada pritisnog prekidača pritom je: tlak uključivanja cca. 1,8 bara, tlak isključivanja maks. 8,0 bara. Uz Hydrocontrol sa svojom vrtnom pumpom možete koristiti kišnicu, a da zatim ne morate ručno isključivati pumpu, a možete ga koristiti i kad vam je potrebna tehnološka voda za visokotlačno čišćenje. Kao što ste i navikli kod tvrtke AL-KO, uređaj je vrlo dugovječan i vrhunski obrađen.


Kupite pritisni prekidač AL-KO Hydrocontrol

Pritisni prekidač AL-KO Hydrocontrol sada jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini. Kod nas ćete pronaći dodatnu opremu i rezervne dijelove za svoju vrtnu pumpu, pumpu za vodu, kućnu hidropak tlačnu pumpu, kućni automat ili potopnu pumpu.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 112478
EAN 4003718036299
Marka AL-KO

Preuzimanja

Upute za uporabu Preuzmi (2.74MB)

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.