Predfiltar AL-KO 100/1" za vrtne pumpe

Broj. art.:: 110157
Dostupno od 24.05.2024
NoStockAndUnderStockNotAllowed,PriceEqualOrSmallerZero uklj. 25% PDV, plus Troškovi dostave
  • Štiti vrtne pumpe od pijeska i drugih krutih čestica
  • Učinkovita zaštita pumpe
  • Smanjuje trošenje i smetnje
  • Sitasti uložak od perive plastike
  • S 2 navojne spojnice 1/1"; 1 navojna spojnica 1/¾"

Ovaj predfiltar štiti unutrašnjost vaše vrtne pumpe od oštećenja uzrokovanih prljavštinom i lako se naknadno montira.


Predfiltar AL-KO 100/1" za vrtnu pumpu važan je dio opreme koji vam omogućuje da dugotrajno uživate u svojoj vrtnoj pumpi. Mehanizam pumpe učinkovito štiti od trošenja uzrokovanih onečišćenjima kao što su pijesak i druge grube čestice. Najbolje je da predfiltar naručite odmah kad kupujete i vrtnu pumpu. Prikladan je za gotovo sve vrtne pumpe. Brzo se montira zahvaljujući spojnim dijelovima koji se isporučuju s njim u različitim veličinama. Kao originalni rezervni dio predfiltar točno sjeda i isporučuje se s dva brtvena prstena. Osim toga lako se pere i vrlo je dugovječan čak i u trajnom radu. Osobito praktično: filtar je proziran, pa se strana tijela i prljavština mogu odmah uočiti i ukloniti.


Kupite predfiltar AL-KO 100/1" za vrtne pumpe

Predfiltar AL-KO 100/1" za vrtne pumpe sada jednostavno kupite u našoj internetskoj trgovini. Kod nas ćete pronaći dodatnu opremu i rezervne dijelove za svoju vrtnu pumpu, pumpu za vodu, kućnu hidropak tlačnu pumpu, kućni automat ili potopnu pumpu.

...

Tehnički podatci

Broj. art.: 110157
EAN 4003718015768
Marka AL-KO

Želite li kolačiće?

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. i njeni partneri trebaju vaš pristanak (kliknite na "Prihvaćam kolačiće") za pojedinačne uporabe podataka kako bi pohranili i/ili dohvatili podatke na uređaju (IP adresa, korisnički ID, podatci preglednika). Podaci se koriste za personalizirane oglase i sadržaj, mjerenje oglasa i sadržaja i za stjecanje znanja o ciljnim skupinama i razvoju proizvoda. Više informacija o pristanku i mogućnostima podešavanja možete u svakom trenutko pronaći ovdje. Klikom na "Odbaci kolaćiće" možete u bilo kojem trenutku odbiti svoj pristanak.


Upotreba podataka

Tvrtka AL-KO Gardentech d.o.o. surađuje s partnerima koji također obrađuju podatke preuzete s Vašeg uređaja (podaci za praćenje) u vlastite svrhe (npr. stvaranje profila) / u svrhu trećih strana. U tom smislu, ne samo da prikupljanje podataka o praćenju, već i njihova daljnja obrada od strane ovih pružatelja usluga zahtijeva pristanak. Podatci o praćenju prikupljaju se samo kada kliknete na gumb "Prihvaćam kolačiće" naveden na baneru. Partneri su sljedeće tvrtke: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA.

Daljnje informacije o obradi podataka od strane ovih partnera mogu se naći u izjavi o zaštiti podataka. Informacije su također dostupne putem poveznice na baneru.